Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek."— Előadás másolata:

1 Anglia Portsmouth

2  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek más emberek, így itt volt a lehetőség, hogy betekintést nyerjek egy angol ember életmódjába. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen a szállással majdnem teljes mértékben meg voltam elégedve. A lakás teljesen komfortos, technikailag jól felszerelt volt, a fűtéssel és az étkeztetéssel nem volt gond. Reggelire mindég müzlit, ebédre pedig szendvicset ettem, szóval ezt már kissé untam, de vacsorára mindég nagyon finom ételkülönlegességeket készített a házigazda.

3  Kellemes és hasznos, röpke órákat töltöttem el az ideiglenes gyakorlati helyemen a G! Boutique Hotelban. A szálloda designja teljes mértékben közel áll az ízlésvilágomhoz, így abszolút magaménak éreztem a helyet, ami a teljesítményemben is megmutatkozott.

4

5  Felszolgálóként tevékenykedtem.  A hotel csak reggelit biztosít a vendégek részére, ezért a mindössze tíz kétszemélyes asztallal berendezett éttermet Breakfast room-nak nevezték el. A mentorom egy végtelenül kedves és életvidám nő volt. A személyzeti létszám nem túl nagy, így remek kapcsolatokat sikerült ápolnom velük.

6  Mivel a hotelben csak reggeliztettünk, ezért rengeteg szabadidőm volt, amit leg inkább az óceánparton és a várost járva töltöttem el. Úgy gondolom, hogy mindannyiunk számára maradandó élmény maradt a közös londoni kirándulásunk. Régi vágyam volt hogy eljussak oda, de London valódi arca kissé illúzióromboló volt számomra. Szinte nyaralásként éltem meg ezt az egy hónapot, fájó szívvel jöttem haza, hiszen összességében csak jó tapasztalatokkal gazdagodtam.

7


Letölteni ppt "Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések