Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mindig hivatkozz! Emberekre, könyvekre, filmekre….

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mindig hivatkozz! Emberekre, könyvekre, filmekre…."— Előadás másolata:

1 Mindig hivatkozz! Emberekre, könyvekre, filmekre…

2 Kampány a helyes forráshasználat mellett A Könyvtárostanárok Egyesülete diákpályázatot hirdetett, amelynek témája az etikus forráshasználat volt. Milyen az etikus forráshasználat? Ha egy munkánkban felhasználjuk valakinek a gondolatait, eredményeit, akkor ezt meg kell említenünk, hivatkoznunk kell rá!

3 Kampány a helyes forráshasználat mellett A Könyvtárostanárok Egyesülete diákpályázatot hirdetett, amelynek témája az etikus forráshasználat volt. Milyen az etikus forráshasználat? Ha egy munkánkban felhasználjuk valakinek a gondolatait, eredményeit, akkor ezt meg kell említenünk, hivatkoznunk kell rá!

4 Pályamű Sokféle módon lehetett népszerűsíteni a helyes forráshasználatot: könyvjelző, prezentáció, plakát, könyvborító stb. Mi a könyvkereskedelemben alkalmazott promóciós szalag mintájára készítettünk tankönyvre helyezhető könyvszalagokat.

5 Könyvszalagok Három tankönyvre (matek, irodalom, gazdaságtan) terveztük meg a könyvszalagot. A szalagokon az adott tantárgy három kiemelkedő alakja látható, valamint a plagizálás meghatározása.

6 Könyvszalagok Három tankönyvre (matek, irodalom, gazdaságtan) terveztük meg a könyvszalagot. A szalagokon az adott tantárgy három kiemelkedő alakja látható, valamint a plagizálás meghatározása.

7 Eredmények A KTE versenyén országos első helyezést ért el csapatunk. A csapat tagjai: Németh Regina11. a Tóth Enikő11. a Hornyacsek Bence 12. c Vigi Gábor 12. c Felkészítő tanár: Kolláthné Botkó Judit

8 Felhívás Olvasd el kampányleírásunkat a következő elérhetőségen: http://vkozgaz.hu/konyvtar.php?felhivas Csatlakozz a kampány gondolatához, és légy tisztességes forráshasználó!


Letölteni ppt "Mindig hivatkozz! Emberekre, könyvekre, filmekre…."

Hasonló előadás


Google Hirdetések