Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó."— Előadás másolata:

1 Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között fehér képernyővel is találkozhat. Ilyenkor is kattintson egyet az egér bal gombjával és a következő oldal képéhez jut. Sikeres Regisztrációt, jó böngészést!

2 A sikeres jelszómódosítást követően ez az oldal jelenik meg gépén. Vállalkozásának logóját, a bemutatkozó szöveget, és a termékéről egy képet készítsen elő, hogy adatlapját könnyen és gyorsan kitölthesse. Így az interneten elérhető lesz, s mindezért nem is kell fizetnie. Figyelem! A logónak és a képnek feltétlenül négyzet alakúnak kell lennie! A Beállítás menüre klikkelve legördül a Regisztrációkor választott szolgáltatásokat tartalmazó panel adatsora, közöttük a bemutatkozó oldal, a Szaknévsor Adatlapja, aminek kitöltését azonnal elkezdheti.

3 A Szaknévsor adatlap feliratra klikkelve kezdheti majd el a feltöltést. A legördülő jogosultságait mutató panel

4 Az adatok értelemszerű kitöltése közben a pontos cím bejegyzésére különösen ügyeljen. Azért is fontos a pontosság, mert, ha később úgy dönt, hogy a SzaknévsorPlusz tagjai közé lép, a térkép ezeket az adatokat használja fel az útvonalterv elkészítéséhez. A következő lépések: az előkészített logo, (cégér) és a termékét bemutató fénykép beillesztése. Ehhez a kis lemezre bökve tallózhat a saját gépe memóriájában és választhatja ki a képtárából az alkalmasnak ítélt jpg formátumú képeket. Figyeljen ezek méretére, és formájára. Mutatós torzítás mentes beillesztéshez fontos a képek kivágása. A fénykép esetében egy tanács: a túl részletes, aprólékos megjelenítés helyett ajánlatos a teljes hatás alapján választani.

5 Még egy műveletet el kel végezni, hogy a beillesztést elvégezhesse. Ki kell nyitnia a dobozt. A beillesztéshez ilyen oldalhoz jut el.

6 A Szaknévsor oldal tervezésénél ügyeltünk rá, hogy az összhatás is kellemes képet nyújtson. Ehhez a négyzet alakú képi elemek bizonyultak a kívánatosnak. Mint látható, a Cégérnél 48x48, a fotónál l60x160-as számok szerepelnek. Ez azt is jelenti, hogy csak lassabban töltődik fel, és több tárhelyet foglal, ha pixelben számolva ennél lényegesen nagyobb illusztrációkat töltenek fel. Klikkeljen a képfeltöltés parancsra. Jelölje majd be, hogy melyik illusztzrációt tölti fel. Ha kiválasztotta a logot vagy a képet, kezdje meg a feltöltést. Itt kereshet a gépén. Be kell írnia egy elnevezést, mielőtt beilleszti a képet. Ne használjon ékezeteket és írásjeleket. A szavak elválasztásához _ jelet tegyen. Kövesse az utasítást miután megjelent a parancsor. Ha az előző műveletekkel végzett, rá kell klikkelnie a Beszúrás parancsra. Ugyanezeket a műveletsorokat kell a kép beillesztésénél is elvégeznie.. A bemutatón mi tovább haladunk a tevékenységi kör rögzítését mutatjuk be

7 Áruinak, tevékenységének bemutatásának szövegét 600 karakterben ide írhatja be. A program több betű bejegyzésére nem ad módot. Tevékenységi köreit itt kiválaszthatja. Ha az öné nem szerepel a felsorolásban, a következő kockán található leírásban tájékoztatjuk, mi a teendője.

8 Az Egyéb tevékenységek kategóriát azért hoztuk létre, hogy olyan árukat és tevékenységeket is rögzíteni lehessen, amelyek a felsorolásban nem szerepelnek. A tevékenység nevének beírása egyenként történhet. Minden esetben ezután. …a zöld keresztre bökéssel rögzítheti a beírt tevékenységet. Ennek alapján könnyebben Önre találnak a Szaknévsor látogatói a Kereső segítségével. Ezek után Mentse le munkáját. A Szaknévsorban valamivel később jelenik meg bemutatkozó oldala, akkor, ha adminisztrátorunk élesíti azt. Erre biztonsági okokból van szükség.

9 Az élesítés után új feliratot is lát majd a Beállítás panelon Ez a Hirdetés lesz. Oda klikkelve feladhatja hirdetését is. Az élesítés után új feliratot is lát majd a Beállítás panelon. Ez a felirat a Hirdetés lesz. Oda klikkelve feladhatja hirdetését is. Az élesítés után új feliratot is lát majd a Beállítás panelon. Ez a felirat a Hirdetés lesz. Oda klikkelve feladhatja hirdetését is.


Letölteni ppt "Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó."

Hasonló előadás


Google Hirdetések