Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az új címem A magyar fordításhoz kattints a szövegre ! Pour continuer, cliquez sur l'image A folytatáshoz kattints a képre !

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az új címem A magyar fordításhoz kattints a szövegre ! Pour continuer, cliquez sur l'image A folytatáshoz kattints a képre !"— Előadás másolata:

1

2 Az új címem A magyar fordításhoz kattints a szövegre ! Pour continuer, cliquez sur l'image A folytatáshoz kattints a képre !

3 Je pensais aller en camping l'été prochain, Mais je vais plutôt profiter du bateau que je viens d'acheter. Azt gondoltam, kempingezni megyek jövő nyáron, Ezért vettem egy hajót, hogy élvezhessem a kényelmet.

4 Tropical Paradise Island : concept de yacht à thème de luxe A hajó neve: Tropical Paradise Island, magyarul Trópusi Pardicsom Sziget: jaht kategória luxus változat

5 C’est les vacances ! Partez en croisière sur une île tropicale flottante. La société anglaise Yacht Island design propose un nouveau concept de yacht à thème de luxe. Baptisé « Tropical Paradise Island », ce concept de bateau de croisière offre à son luxueux propriétaire une expérience de navigation sur une île tropicale. Ez aztán a vakáció! Vegyünk egy úszó trópusi szigetet egy hajón. A Yacht Island Design angol cég egy új koncepciót kínál a luxus yacht témában. A "Tropical Island Paradise" nevű hajó saját luxus hajózási élményt nyújt egy úszó trópusi szigeten.

6 Yacht Island Design propose, à travers cette étude de style, de récréer à bord d’un navire privé, l’environnement d’une île tropicale paradisiaque avec son volcan et sa cascade se déversant dans le lagon faisant office de piscine. Yacht Island Design tervei alapján, saját hajóm fedélzetén a környezet egy paradicsomi trópusi sziget mintájára lett kialakítva vulkánnal és vízesés ömlik a lagúna aljára egy medencébe.

7 Le bateau construit en acier mesure 90 mètres de long et sa vitesse max est de 15 noeuds. La poupe du navire s’ouvre pour donner accès à une véritable plage privée/base de loisirs flottante avec transats, jet skis et petit zodiac. A hajótest acélból készült, 90 méter hosszú, és a maximális sebessége 15 csomó. A hajó fara lenyílik, és hozzáférést biztosít egy privát strandhoz igazi úszó bázissal, nyugágyakkal, jet-skikkel és a rovarok ellen védőhálóval.

8 Oui !!! Une île entière construite sur un beau yacht. Créé par les concepteurs britanniques de “Designs Island Yacht Company” Le design comme vous pouvez voir est inspiré par les îles tropicales : des cabanes, des palmiers, une piscine et pour couronner le tout, un volcan qui, c’est sûr... ne devrait pas entrer en éruption. Comme il s'agit d'un yacht, il est équipé de salles VIP, d’un gymnase, de salons, spas et même d’un héliport. Igen! Egy egész szigetet építettek egy gyönyörű jachtra. Brit tervezők készítették, az "Island Yacht Designs Társaság„ A tervezőket, - mint látható, a trópusi szigetek ihlették meg: kunyhók, pálmafák, medence és a tetejére egy vulkán, ami biztos,...hogy nem tör ki. Mivel ez egy jacht, fel van szerelve VIP szobákkal,edzőteremmel, társalgókal, gyógyfürdővel és még egy helikopterrel is.

9 Le pont arrière accueille une piste d’atterrissage pour hélicoptères permettant aux invités VIP de venir passer quelques jours sur le bateau. A hátsó fedélzet ad otthont a helikopternek az érkező VIP vendégek számára, hogy eltölthessenek néhány napot a hajón.

10

11 Le pont principal est une piscine avec bar, cabanons et vue sur le volcan artificiel qui cache la cheminée du bateau. A fő fedélzeten egy medence van bárral, kunyhókkal, gyönyörű kilátással, és egy mesterséges pöfögő vulkánnal, amely elfedi a hajó kéményét.

12

13 Le super yacht sera en mesure d'accueillir jusqu'à 10 clients. Le yacht a une suite de maître située à l'intérieur du volcan. Le balcon donne sur le salon le long du front du bateau à partir de derrière la cascade. A szuper jacht akár 10 vendéget is képes befogadni. A jacht parancsnoki lakosztálya a vulkán belsejében található. A szalonból az első szintre, (a képen látható csigalépcsőn) a vízesés mögötti erkélyre lehet jutni.

14 Les cabines restantes comprennent quatre suites VIP avec balcon privé et un accès direct aux cabines sur le pont principal. A fedélzeten lévő kabinok közül négy VIP lakosztály saját erkéllyel, ahonnan közvetlenül a fő fedélzetre lehet jutni.

15 Un certain nombre de cabines A külömböző kabinok és a társalgó

16 Derrière ces chalets est un espace bar, salon commun et une zone pour les repas. A hajó épületében egy bár, közös társalgó és egy étterem található.

17 Un certain nombre de cabines nichées parmi les palmiers bordent la grande piscine et offre une vue reposante sur l'océan Kunyhók és a köztük meghúzódó pálmafák veszik körül a nagy úszómedencét és pihentető kilátás nyílik az óceánra.

18 Vous venez quand vous voulez ! Pour l’instant je suis dans les mers chaudes Gyere, ha akarsz! Most épp a meleg tengereken járok!

19 N’ ammenez pas tous vos amis nous n’ avons pas pris le grand modèle Erről még ne szólj a barátaidnak, mert még nincs kész a nagy modell

20 S’ il faut aller vous chercher Ils nous ont laissé ça dans les soutes. Ha kell, elmegyünk érted ! Erre a célra hagyták a hajón ezt a járgányt.


Letölteni ppt "Az új címem A magyar fordításhoz kattints a szövegre ! Pour continuer, cliquez sur l'image A folytatáshoz kattints a képre !"

Hasonló előadás


Google Hirdetések