Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Demjén fürdő by Helga A tulajdonosok római kori fürdőt képzeltek és alkottak ide, mely igen emberközelinek tünik. A pompás hegyes-dombos vidéket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Demjén fürdő by Helga A tulajdonosok római kori fürdőt képzeltek és alkottak ide, mely igen emberközelinek tünik. A pompás hegyes-dombos vidéket."— Előadás másolata:

1

2 Demjén fürdő by Helga

3

4

5

6 A tulajdonosok római kori fürdőt képzeltek és alkottak ide, mely igen emberközelinek tünik. A pompás hegyes-dombos vidéket valószínüleg az Isten is jókedvében teremtette. A gyönyörű mozaikkal kirakott, egészségturizmust szolgáló demjéni nyitott gyógyfürdő négy medencével, összesen negyvenkét élményelemmel - nyakrafolyókkal, hátmasszírozókkal, levegőbuzgárokkal, - mindennap reggel kilenctől éjjel két óráig várja a vendégeket kedvező árakon.

7

8

9 690 m mélyről feltörő, 68 °C víz, az ország legújabb feltárt gyógyvize (2008. 06.). A vizsgált összetevők alapján nátrium- kalcium-hidrogén-karbonátos, kemény fluoridos, kénes termálvízről van szó, amelynek jelentős a vas- és a kovasav- tartalma.

10

11

12

13 A kén olyan vérellátás nélküli szövetekbe is beépül, amilyen például a porc. Kopásos végtagizületi megbetegedések esetén az ízületi porc kénes fürdőkúra hatására jelentősen javulhat. A szervezetbe jutott kén az ereket tágítja, a szív vérellátását is segíti.

14

15 A fürdőkúra alakalmazható a reumatikus bántalmak csökkentésére, ízületek kopásos degeneratív elváltozása, csontritkulás, köszvény, esetén, csontsérülések, ortopédiai műtétek utókezelésére. Javítja a vérkeringést és a mozgásképességet, de a bőr faggyúmirigy megbetegedésére, valamint gyulladásos bőrbetegségekre is hasznos. A kalcium és magnézium jelentős biológiai hatásával is lehet számolni. Az elöbbi gyulladáscsökkentő hatású, míg a magnézium fokozza a szervezet stressztűrő képességét.

16

17

18

19

20 SZOLGÁLTATÁSOK : ingyenes parkoló, melyben lakókocsit is fogadnak, gyermekcsúszda, szauna, büfé, őrzött ruhatár, ingyenes napozóágy használat, masszázs, szolárium, kozmetika, manikűr, pedikűr Nyitva tartás: Minden nap 09.00-02.00 Belépőjegy árak: - Felnőtt 1.190,- Ft - Nyugdíjas (62 év felett) 990,- Ft - Gyermek (4-14 évig) 990,- Ft - Éjjeli fürdőzés (18:00 órától) 1.190,- Ft

21


Letölteni ppt "Demjén fürdő by Helga A tulajdonosok római kori fürdőt képzeltek és alkottak ide, mely igen emberközelinek tünik. A pompás hegyes-dombos vidéket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések