Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP 5.4.9-11/1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP 5.4.9-11/1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla."— Előadás másolata:

1 A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP 5.4.9-11/1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla Marcali, 2014.11.27.

2 AZ ELEKTRONIKUS JELZŐRENDSZER Az elektronikus jelzőrendszer kidolgozásának célja, hogy a szolgáltatók szervezeti együttműködését egy olyan belső kétoldalú kommunikációs csatorna létrehozásával támogassa, melyen keresztül megvalósulhat a napi szintű belső kommunikáció, valamint a szolgáltatási igényeknek megfelelően gyors intézkedést lehet megvalósítani. Elektronikus jelzőlap és visszajelzőlap Fórum Az elektronikus jelzőrendszer két fő elemből épül fel:

3 A JELZŐLAP ÉS A VISSZAJELZŐLAP A jelző- és visszajelzőlapok a saját gépre történő lementést követően az Adobe Reader nevű program segítségével elektronikusan kitölthetőek. A jelző- és visszajelzőlapok eléréséhez és használatához készítettünk egy felhasználói útmutatót, mely honlapunkon (TÁMOP 5.4.9-11/1 fül) megtekinthető, illetve lementhető. Intézményünk honlapjáról küldhetőek el az illetékes szolgálatnak.

4 FÓRUM A fórum a lakosság számára is elérhető, használata nem igényel regisztrációt. A jelzőrendszeri tagoknak szánt tartalom csak regisztrációt követően érhető el. Megtekintéséhez be kell jelentkezni a kezdőoldalon.

5 LAKOSSÁGI FÓRUM A lakosság az alábbi fórumtémákat használhatja :  Lakossági tájékoztató a fórum használatához  Lakossági kérdések a szociális és gyermekvédelmi ellátásokról  Lakossági jelzések  Adományközvetítés A lakossági fórumon lakosság – szakember, illetve lakosság – lakosság kommunikáció is megvalósulhat A fő témákon belül létrehozhatnak altémákat. Például „Adományközvetítés” témában nyithatnak egy télikabát altémát.

6 JELZŐRENDSZERI TAGOK FÓRUMA Regisztrált jelzőrendszeri tagjaink a belépést követően láthatják a jelzőrendszeri tagok fórumát. A lakossági fórum témáin túl az alábbi három témában fórumozhatnak:  Szabályzat, leírás, útmutató  Letölthető adatlapok (jelző és visszajelző)  Szakmai kérdések, észrevételek

7 A SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT HONLAPJA Intézményük honlapja a http://www.szocialiskozpont.hu/ webcímen érhető el http://www.szocialiskozpont.hu/

8 A PÁLYÁZATTAL KAPCSOLATOS TARTALMAK A BAL OLDALI MENÜBŐL ÉRHETŐEK EL. 1. TÁMOP 5.4.9.-11/1 2. Jelzőrendszer 3. Lakossági tájékoztatók 4. Lakossági jelzés 5. Fórum

9 TÁMOP 5.4.9.-11/1 http://szeszk-marcali.hu/  A pályázat keretében megrendezésre kerülő programokról szóló hírek  A projekt leírása  Dokumentumok: szerződés, elszámolások, beszámolók  Hivatkozás intézményünk honlapjára  Hivatkozás a pályázat keretében létrehozott fórumra  A lakossági tájékoztatók időpontjai, helyszínei  A lakossági tájékoztatók anyagai  A pályázati rendezvényekről, programokról szóló fotógaléria

10 JELZŐRENDSZER A jelzőrendszer menüpont alatt található a jelzőlap és a visszajelzőlap, illetve egy könnyen használható felület a jelzések továbbítására.

11 LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓK A pályázat keretén belül gyermekes családoknak és időseknek tartottunk lakossági tájékoztatókat. Az előadások anyaga letölthető a lakossági tájékoztatók menüpont alatt

12 LAKOSSÁGI JELZÉS A lakossági jelzés menüpont alatt bárki küldhet üzenetet, vagy tehet jelzést a lakosságból. A rövid adatlap kitöltését és az üzenet elküldése gomb megnyomását követően az illetékes szakember értesül a jelzésről

13


Letölteni ppt "A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP 5.4.9-11/1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla."

Hasonló előadás


Google Hirdetések