Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013."— Előadás másolata:

1 Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013. október 10.

2 Indulás ideje:2013. október 10. csütörtök 07.04 órakor A vonat indulás előtt érdemes 20 perccel ott lenni, hogy legyen bőven időtök megvenni a jegyeket. helye:az egri vasútállomás Vonatjegy ára:1.465,- Ft / út (oda) Metrójegyek ára:650,- Ft (1 szakaszjegy (300,- Ft) és egy vonaljegy (350,- Ft) Az önállóan utazókkal 10.00-kor találkozunk az egyetem főbejáratánál (ha szembe állunk az épülettel a Dunának háttal akkor az épület bal oldalán). Továbbutazás a Personal Hungary-re ideje:12.00-kor az egyetemről átutazunk a SYMA Csarnokba találkozó helye:az egyetem bejáratánál találkozunk (ahol elváltunk)

3 Visszaindulás ideje: 15.15-kor Egerbe induló busz a Stadionok buszpályaudvartól (esetleg a 14.15-ös, vagy a 16.15-ös is számításba jöhet, ezt majd a kiállításon eldöntjük). találkozó helye: a SYMA Csarnok főbejáratánál találkozunk 14.30-kor (aki nem jön vissza velünk, kérem jelezze) Jegyár: 1.465,- HUF

4 Hozzátok magatokkal az érvényes diákigazolványotokat, valamint a Personal Hungary Szakkiállításra vonatkozó visszaigazolást, amit a regisztrációkor kaptatok. Állásbörze weblapcíme: www.karrierexpo.uni-corvinus.hu Könyvtár weblapcíme: www.lib.uni-corvinus.hu Igény esetén könyvtárlátogatás. Personal Hungary weblapcíme: http://www.personal-hungary.hu/content/index_hun.html Egyéb tudnivalók

5 Ajánlott feladat Prospektusok, cégismertetők, egyéb kiadványok begyűjtése, grafológiai elemzésen, tréningen való részvétel. Próbáljatok meg már a megérkezéskor bejelentkezni ezekre a programokra, azért, hogy azok a visszautazásra már befejeződjenek. Aki grafológiai elemzésen szeretne részt venni, otthon írjon egy A4-es fehér lapra egy egyoldalnyi szöveget, megszólítással és aláírással.

6 Az utazás költsége Az Eszterházy Károly Főiskola Gazdaságtudományi Intézetének, Humán Tőke Alapítványa fizeti az utazás költségének egy részét. Használjátok ki a lehetőséget, gyakornoki programokra való jelentkezésre, szakmai tapasztalatotok bővítésére!

7 SIKERES ÁLLÁSKERESÉST KÍVÁNOK!


Letölteni ppt "Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013."

Hasonló előadás


Google Hirdetések