Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Prémium Autóápolás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Prémium Autóápolás."— Előadás másolata:

1 Prémium Autóápolás

2 AUTOGLYM örökség Az AUTOGLYM™ termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyaránt alkalmazhatják profi autókozmetikusok, autószépségversenyek rajongói vagy egy átlagos autótulajdonos. Az AUTOGLYM™ központja Angliában, Letchworth-ben található és több mint 100 alkalmazott dolgozik azért, hogy minőségi termékekkel lássák el az 50 országot lefedő értékesítési hálózatukat. A vállalatot 1965-ben alapította Nagy-Britanniában egy autókereskedelmi vállalkozó, aki egy egyedi rendszert dolgozott ki autófényezések javítására és ápolására. Mára az AUTOGLYM™ a prémium minőséget jelenti az autóápolási termékek között világszerte.

3 Az AUTOGLYM partnerei Több mint 20 autógyártó használja az AUTOGLYM™ termékeit a gyártás során, vagy prezentációs célokra. A fejlesztések kezdetektől fogva szoros együttműködésben történnek olyan gyártókkal, mint az Aston Martin, Jaguar, Morgan vagy a Mercedes-Benz. A vállalat jelenleg több mint 40 autógyártó ajánlását birtokolja, köztük számos prémium márka gyártójával ( Alfa-Romeo, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Maserati, Porsche, Toyota, Volvo stb.) és vezérképviseletével, akik gyártási folyamatokban, szalonokban vagy autó show felkészítésnél veszik hasznát a kimagasló minőségű termékeknek.

4 AUTOGLYM = MINŐSÉG Az AUTOGLYM™ ma a prémium minőséget jelenti az autó és járműápolási termékek között világszerte. A folyamatos kutatás-fejlesztésnek köszönhetően, termékeik a legmodernebb technológiák előnyeit garantálják mind a profi, mind az otthoni felhasználók számára. Minőségüket jellemzi, hogy az angol anyacéget több ízben is kitüntette ajánlásával a Brit Uralkodóház, és személyesen II. Erzsébet Királynő is. A termékek fő jellemzői, a verhetetlenül könnyű alkalmazhatóság, teljesítmény és érték, amiket nemzetközi minőségirányítási ISO9001 és környezetirányítási ISO14001 normák szerint gyártanak. Szoros együttműködésben autófestékgyártókkal, -kereskedőkkel, -fényezőkkel, -karosszéra javítókkal és flottaüzemeltetőkkel, ami garantálja, hogy az AUTOGLYM™ az iparág élmezőnyében maradhasson.

5 Retail Range / Kisker termékek
Jelenleg több mint 40 féle termék található a Retail szériában, melyek mindegyike a saját területének legmagasabb szintjét képviseli, legyen az sampon, wax, üvegpolír, mikroszálas kendő, kárpit-, bőr-, műanyag- vagy kerék tisztító. Minden Retail termék, ugyanolyan hatékony, mint a Profi nagy kiszereléses megfelelője, így otthon is professzionális eredmény elérését teszik lehetővé. A Magyarországon elérhető kezdőkínálatot (kb 20 termék), az igényeknek megfelelően, folyamatosan bővítjük. Évente 2x biztosítunk 1-et fizet, 2-t vihet, vagy 100% Free akciót!

6 BRAND támogatás Az AUTOGLYM™ márkát folyamatos reklámokkal, termékbemutatókkal, online és nyomtatott média jelenléttel támogatjuk, ezzel is elősegítve a minél sikeresebb együttműködést partnereinkkel. ( AutoBild, Auto-Motor, Lóerő stb.) Együttműködünk márka klubokkal, (klubkedvezmények, részvétel rendezvényeiken kiállítóként, termékbemutatók, szaktanácsadás). Aktív terméktámogatás internetes fórumokon. Megjelenések autós eseményeken és kiállításokon (oldtimer expo, tuning show, drift&drag versenyek stb…).

7 Trade Range / Ipari Profi termékek
Ipari Professzionális termékeink között, minden autókozmetikus, -mosó, -kereskedő, flottaüzemeltető, megtalálja bármilyen munkára, azt a terméket, amivel minden feladat könnyen, gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan kivitelezhető, a lehető legkisebb környezeti kockázat mellett. Legyen szó motorkerékpárról, autóról, teherautóról, buszról vagy akár vonatról. A kiegészítők széles skálájával állunk partnereink rendelkezésére, a flakonoktól, a polírkorongokon és munkaruhán át, egészen az automatizált higító-adagoló berendezésekig.

8 AUTOGLYM és a SPORT


Letölteni ppt "Prémium Autóápolás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések