Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Omega 3 étrend kiegészítő kapszula

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Omega 3 étrend kiegészítő kapszula"— Előadás másolata:

1 Omega 3 étrend kiegészítő kapszula
Az Omega 3 többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz, melyek csökkentik a szervezet koleszterin és triglicerid szintjét és ami még fontosabb, az erek falán a koleszterinplakok kialakulását gátolják. Tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek, fiatalok, idősek részére elengedhetetlen segítség.

2 Az Omega-3 szedése megelőzésre - jótékony hatása miatt - ajánlott mindenkinek, akinek fontos az egészsége és azt szeretné megőrizni. Különösen ajánlott azoknak, akiknél az alábbi betegségek már kialakultak: Szív- és érrendszeri megbetegedések. Az újbóli szívinfarktus rizikójának csökkentésére, vérrögképződés, érelmeszesedés, szívritmuszavar, magas koleszterinszint csökkentésére, magas vérnyomás kiegészítő kezelésére. Izületi problémák. Bizonyos ízületi gyulladásoknál jótékony hatású. Bőrbetegségek. Gyulladásos bőrbetegségek megelőzésére és kezelésére (ekcéma, psoriasis) További jótékony hatások: A szellemi teljesítőképesség fokozása. Emésztőrendszeri gyulladások csökkentése. Dohányosok légzőszervi panaszainak csökkentése. Segíti a bőr rugalmasságának, fiatalságának megőrzését. Jótékonyan hat a látásra. Csökkenti a hajhullást.

3 Az Omega 3 ajánlott mindenkinek, de különösen…
A kiegyensúlyozott táplálkozáshoz hozzátartozik a tengeri halak fogyasztása, melyek fontos étrendi forrásai a többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavaknak. A többszörösen telítetlen zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez, csökkentik a vér koleszterin szintjét. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az EPA(eikozapanteénsav) és a DHA(dokozahexaénsav) zsírsavak csökkentik a vér triglicerid szintjét. A hal egészséges! Az eszkimók vitális titka! Különösen a hidegvizi halak tartalmaznak igen nagy arányban Omega-3 zsírsavat. Ez pozitívan befolyásolja a koleszterin- és a vérzsír értékeket és fontos építőeleme az agynak és az idegeknek. Így az Omega-3-mal sokat tehetünk egészségünkért anélkül, hogy minden nap halat kellene ennünk. Azoknak, akik stresszes életet élnek Azoknak, akik nem fogyasztanak elég tengeri halat Azoknak, akiknek magas a vérnyomásuk Azoknak, akiknek a családjában előfordult agyvérzés, szívinfarktus, magas vérnyomás Ajánlott kis- és nagyiskolásoknak, az agy kapacitás növelése érdekében, jobb teljesítmények elérése végett. Megfelelő zsíranyagcsere elősegítésére Terhesség alatt Erős dohányosoknak

4 Az Omega-3 olajok legelőnyösebb tulajdonsága, hogy testünk könnyen befogadja, így nagyon gyorsan elkezdhetik a test gyógyító és regeneráló folyamatainak felerősítését. Előnyös tulajdonságainak sora egyre növekszik. Természetes gyulladáscsökkentők, s így megelőzik vagy enyhítik az olyan betegségek tüneteit, mint az asztma, az ízületi gyulladás, a menstruációs görcsök és a migrénes fejfájások A szem retinájának különösen szüksége van az Omega-3 olajokra a jó látáshoz, javítják a szem hajszálereinek a vérellátását, s ugyancsak jót tesznek a szív ereinek is Az „agy táplálékául” is szolgálnak az Omega-3 olajok többszörösen telítetlen zsírsavainak többsége építi fel az agy szürkeállományának nagy részét. A kutatók szerint azokban az országokban, ahol sok halat esznek, igen kevés depressziós ember van. Csökkentik a szívbetegségek esélyét Alacsonyan tartják a triglicerideknek nevezett vérzsírok szintjét Csökkentik a magas vérnyomást A vérsűrűség természetes csökkentői is Segítenek abban, hogy az erek megőrizzék rugalmasságukat és védik őket a gyulladásoktól, általában véve tehát elősegítik a jó vérkeringést Csökkentik a rák kockázatát is.

5 Okosít e az Omega-3? Az Omega-3 erősíti a szívet - és érrendszert az agy fejlődését az agysejtek funkcióit. Könnyebben tanulnak és gyorsabban fejlődnek értelmi képességeik az Omega-3 zsírsavakat szedő gyerekeknek. A legújabb kutatásokban az Omega-3 bevitel hatására javult a gyerekek figyelme, koncentráló készsége és felfogó képessége. A BBC PRIME TV csatorna a következőkről számolt be a napokban: Angliában, egy tanulási nehézségekkel küzdő osztályban kiválasztottak egy 12 fős, éves csoportot és omega-3-at adtak nekik. Az addig problémás, viselkedési és tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek már 2-3 hónap után sokat változtak. Könnyebben kezelhetők lettek, az órákon figyeltek, kötelességeiket teljesítették, részt vettek a munkában, beilleszkedtek a közösségbe, szívesen és sokat olvastak. .

6 Omaga 3-mal a depresszió ellen a civilizált világ - miközben látszólag túltáplált - Omega-3 hiányban szenved, és ez számos civilizációs betegség egyik oka lehet. 40-50 éve kezdtek felfigyelni arra, hogy miközben a civilizált világban egyre nő a szív- és érrendszer eredetű halálozás, addig a jóformán csak tengeri állatokat fogyasztó eszkimók körében ez a betegség szinte ismeretlen. Bebizonyosodott, hogy az Omega-3-nak nevezett un. esszenciális, vagyis a szervezet által elő nem állítható, de normál működéséhez nélkülözhetetlen zsírsav csoport a védőfaktor. Míg táplálkozástani kutatások szerint elődeink táplálékában az Omega-3 és a szintén fontos Omega-6 zsírsavak 1:1 arányban voltak találhatók, mára, a növényi olajok és állati húsok túlzott fogyasztása miatt, ez az arány 1:20-hoz közelít – állítják a táplálkozáskutatók. A hatvanas-hetvenes évek epidemiológiai kutatásai arra is rámutattak, hogy ahol magas a szív- és érrendszeri halálozás, ott ugyancsak gyakori a depresszió, és ahol a nagy halfogyasztás miatt alacsony a szívhalálozás, ott a depresszió is igen ritka.

7 Ha a depresszió összefügg az Omega-3 hiányos táplálkozással, akkor vajon az Omega-3 pótlása antidepresszáns hatású volna? A depresszió nyilvánvalóan nem azonos az Omega-3 hiánnyal, de az Omega-3 hiányos táplálkozás olyan agyműködési zavarokhoz vezet, amelyek rontják a stresszel, veszteségekkel való megküzdés hatékonyságát és az így kialakuló tehetetlen állapot vezet el a depresszióhoz. Omega-3 hiányt írtak le hiperaktivitásban, schizofréniában, multiplex sclerózisban, és számos, korunkban felszaporodó testi betegségben, mint a szív- és érrendszeri megbetegedésekben, allergiában és asztmában, autoimmun betegségekben vagy a prosztatarákban.

8 Kezdetben az ember csak sokáig akart élni
Kezdetben az ember csak sokáig akart élni. Ma már boldogan szeretne sokáig élni. Ez a maximalista program ismét az Omega-3-ra irányította a figyelmet. Az emberiség létszámának robbanásszerű növekedése egyre inkább azon élelmiszerek irányába növelte a keresletet, amelyek nagy tömegben termelhetők, eltarthatók és szállíthatók. Ezek gyakorlatilag igen csekély mennyiségben tartalmaznak Omega-3 zsírsavat, miközben Omega-6-ból rengeteget fogyasztunk. Ez súlyos veszélyt jelent, mert az Omega-3 zsírsavak két altípusát, a DHA-t (dokozahexaénsav) EPA-t (eikozapentaénsav) az emberi szervezet nem tudja szintetizálni. Kutatók egybehangzó véleménye az, hogy a halfogyasztás, de legalább az Omega-3 fogyasztásának növelése jelentős előrelépés volna a depresszió és egyéb civilizációs betegségek elleni küzdelemben. A szívhalál, és a hozzá vezető érrögös út maga az Omega-3 hiányos táplálkozás. Az Omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme.

9 Ha úgy véli Önnek is segítségére lehet az OMEGA3..
Amennyiben most vásárol először, akkor Ide kattintva töltse ki a regisztrációs űrlapot Pillanatok alatt elvégezhető, és nem kell többet megismételni. A csillagozott mezőket szükséges kitölteni. Válasszon magának egy jelszót is. (A regisztrációt követően levélben megkapja tagszámát, melyre később még szüksége lesz. Ezt a levelet és jelszavát kérem jól őrizze meg! Legjobb kinyomtatni!) Kitöltés után a „Mehet” gombra klikkelve üdvözli Önt a rendszer, s a felkínált három lehetőség közül most válassza a harmadikat: „Még nem döntök, irány a webáruház” Ha nem csak egy alkalommal vásárolna, és szeretne jóval kedvezőbb áron hozzájutni a termékekhez, akkor legyen VIP (Kiemelten Fontos Személy) vásárlója áruházunknak. Használja ki a VIP Törzsvásárlóinkat megillető kedvezményes vásárlási lehetőségeket (kedvezményes vásárlás, ajándékok, sorsolások), ismerkedjen a rendszerrel, és ha pénzt is akar keresni, akkor tájékoztatom a további lehetőségekről. A termék ajánlásával és fogyasztásával a termék minimális összegbe kerülhet és a későbbiekben  jövedelemre tehet szert.   Munkalehetőség 

10 Figyelem. A képen látható Omega3 bolti forgalomban nem kapható
Figyelem! A képen látható Omega3 bolti forgalomban nem kapható. Kizárólagos forgalmazó: YESS Europe Kft. Hogyan vásárolhat olcsóbban? A VIP tagság egyetlen feltétele: 40 pontot – kb. 13 ezer Ft-ot – elérő vásárlás teljes áron, időkorlát nélkül (több hónapon keresztüli vásárlások értékeinek, összeadódásával is teljesíthető). Ezt követően Ön azonnal, automatikusan VIP taggá válik, s innentől egy éven keresztül minden terméket %-kal olcsóbban, VIP áron vásárolhat meg. A webáruházban minden termék pontértéke fel van tüntetve. Tehát, ha már megrendelt 40 pont értékű árut, akkor a már jóval kedvezőbb árú VIP termékeket is a kosarába teheti. A kedvezmény eléréséhez is kaphat kedvezményt, ha a Törzsvásárlói VIP aktiváló csomagot választja. Mit nyújt ez a csomag? Máris alacsonyabb árakat és egy 500 Ft-os kupont, mely az árból levonható. A kuponja számát én őrzöm, jeleznie kell felém, hogy igényt tart rá. Az érvényesítéshez a megrendelés megjegyzés rovatában kell feltüntetni. VIP-tagsági - regisztráció

11 Keressen meg kérdéseivel!
Harasztiné Meskula Márta 06/20/ Skype: meskula.marta


Letölteni ppt "Omega 3 étrend kiegészítő kapszula"

Hasonló előadás


Google Hirdetések