Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TUDOMÁNY KONTRA EVOLÚCIÓELMÉLET Melléklet

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TUDOMÁNY KONTRA EVOLÚCIÓELMÉLET Melléklet"— Előadás másolata:

1 TUDOMÁNY KONTRA EVOLÚCIÓELMÉLET Melléklet
UNGVÁR

2 Informatikai vonatkozású Bibliai versek
„És megadott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma… Az ö száma pedig ” Jelenések könyve, 13, 16-17

3 SZELLEMI- és ANYAGIVILÁG
KAPCSOLATA

4 Víz, mint információ-hordozó
Zenin Sz. biológ.tud.doktora, Moszkva: „A víz struktúrája alkalmas bizonyos információ tárolására.” Klaszterek – struktúrák 912 molekulát tartalmaznak, méretűk mikron, tetraéderekből vannak „összeszedve”, energia és tömör információ hordozói. A víz struktúrája megváltozik a szavak, gondolatok, zene hatására.

5 A hatás a vízre lehet hasznos, de káros is.
Az erőszak, pornográfia, bűntények, konfliktusok a víz „memóriájában” tárolódnak és „beszennyezik” az ember információs környezetét. Az emberi szervezet 70-80% vízből áll. Az ember – információn alapuló programozható rendszer.

6 Pavel Goszkov, műsz.tud.doktora:
A víz tárolja az információt a környezetünkről, a bolygónkról. Ima, mint információ, pozitív tulajdonságokat ad a víznek. A „szentelt” víz sokáig nem romlik, gyógyító hatással rendelkezik. A szellemi világ – egy olyan valóság, amelynek hatása van az anyagi világra. A gondolatok (a miénk és másoké) hatnak az egészségűnkre.

7 Ludmila Bolotova, műsz.tud.doktora:
A víz információs kapcsolatban van a Világegyetemmel. Az ima a vizet pozitívan programozza. Agresszivitás, gyűlölet, irigység, háború nem múlik el nyomtalanul. Egy hipotézis: A pusztító áradások, orkánok – a víz reakciója a környezet információs „szennyezésére”. A víz így szabadul a negatív információtól.

8 Jurij Logacsev, orvos: „A betegségek kibontakozása a szervezetben:
negatív információ –>víz –> sejtek –> szervek betegsége …Negatív információ által megmagyarázható az átok és káromlás mechanizmusa.”

9 Suicidal Tendencies (USA) együttes repertuárjából :
„Én láttam a te anyádat, ő halott volt. És néztem, hogyan ő vérzett. A levágott újjak a levágott lábakon. Én fényképeztem ezt, És gondoltam, hogy ez kitűnő. Én láttam a te anyádat, ő halott volt. Láttam, hogy fekszik a véres pocsolyában. Úgy tűnik, hogy ez legjobb, amit eddig láttam. A te drága anyád halott és előttem fekszik.”

10 Jakab levele, 3 (A nyelv bűnei)
3,6: „…Olyan a nyelv tagjaink között, hogy egész testünket beszennyezi, és lángba borítja egész életünket…” 3,8: „a nyelvet azonban az emberek közül senki sem tudja megszelídíteni, fékezhetetlenül gonosz az, telve halálos méreggel.”

11 Máté 5,44: „Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket…” Lukács 6,27

12 Zene hatása a vízre Sz. Zenin kísérleteinek eredménye:
A klasszikus és népi zenének gyógyító hatása van. Leghatékonyabbnak bizonyult Rahmaninov 2-ik hangversenye. A modern rock-zenei stílusok gyakran károsak az egészségre. A nyugati pop-zene többsége negatívan hat az emberre.

13 Masaru Emoto: Víz fényképei Forrásvíz

14 Antarktiszi jég

15 Beethoven „Pasztorálja”

16 „Heavy-metal”

17 Szavak. Balról – „Angyal”, jobbról – „Sátán”

18 „Tedd ezt meg” Balról – kérés. Jobbról – parancs

19 „Az agyamra mentél. Megöllek!”

20 ”Te hülye vagy”

21 „Szeretet és hála” angolul, japánul, és németül

22 Kirlian Sz. (1898 – 1978), szovjet orvos. „Kirlian-féle effektus”.
Fényképezési technika: magas-frekvenciájú áram mezőjében a tárgyak atomjai (molekulái) fényt sugároznak ki. „Kirlian-korona”: „jó” állapot esetén teljes, egyenletes (éles élekkel) a korona. „rossz” állapot esetén a korona nem egyenletes, szakadásokat tartalmaz.

23 Frissen leszakított falevél

24 Kézújj

25 Egészséges és fáradt ember aurája

26 Aurák: 1. kísérlet ellőt, 2. mentális ima után, 3
Aurák: 1. kísérlet ellőt, mentális ima után, 3. ima önmagáért után, ima másokért után

27 Krónikus alkoholista aurája

28 Sérült aura. Információs-energetikai paraziták láthatók (démonok?).

29 Két fiatalember (egészségesek, káros szokások nélkül). 1)
Két fiatalember (egészségesek, káros szokások nélkül). 1). Hivő, jószívű, lelki egyensúlyban van. 2). Elégedetlen, problémáiért másokat hibáztatja.

30 1 – „Pozitív energiát” kisugárzó nő aurája
1 – „Pozitív energiát” kisugárzó nő aurája. 2 – Betegesen féltékeny nő aurája.

31 TRÁGÁRKODÁS A szó teremthet vagy rombolhat.
Trágárkodástól nemcsak az erkölcs szenved, de az ember fizikai egészsége is. A szavainkért felelősek vagyunk. A szavakkal jót vagy rosszat, egészséget vagy betegséget, jólétet vagy nyomort, életet vagy halált lehet alkotni.

32 Ivan Beljavszlij, orosz biológus:
„Egy kimondott vagy meghallott szó energetikai töltést tartalmaz, amely hatással van az emberre... Több éven át megfigyeltünk két csoportot. Az első – a beszédűkben trágárkodtak, a másik – nem. Az első csoportban sejti szinten életkori változások és krónikus betegségek keletkeztek. A második csoportban a szervezet állapota 5, 10, néha 15 évvel fiatalabb volt, mint a hivatalos kora.”

33 Amerikai Pszichoterápiai Asszociáció:
„Több éven át megfigyelés alatt tartottak hivőket és ateistákat. Az eredmény: akik rendszeresen imádkoztak – többet élnek, mint, akik elvetik a vallást. A hivők közt ritkábbak a „korunk betegségei” (rák, cukorbetegség, hipertónia). Az ima „jó” szavakat tartalmaz, nyugtatja a lelket, és szereteti állapotot hoz létre.”

34 Szitkozódásról Azok a gyerekek, akik gyakran hallanak szitkozódást, lemaradnak a szellemi fejlődésükben. Korai szexuális élet lelassítja a gyerek szellemi és intellektuális fejlődését. A szitkozódás megsemmisíti a gyerekben a szégyenérzést, degradáláshoz vezethet.

35 Gennadij Cseurin 20 évig tanulmányozta a trágárkodás hatását:
„A trágárkodás rombolja az ember szervezetét, és a többi élőlényt is.” Az egyik kísérletben gabonának egy részét előzőleg „kiszidott” vízzel öntözték – kicsirázott 49%, gabona másik részét olyan vízzel öntözték, amely mellet imádkoztak – kicsirázott 96%.

36 P. Garjaev és G. Теrtisnij (VPI, Moszkva)
Létrehoztak egy olyan műszert, amely a szavakat elektromágneses rezgésekké alakítja át. A szavak hatnak a DNS-re. A káromkodás a génekben ugyan olyan mutációkat idéz elő, mint erős radioaktív sugárzás. 10000 röntgen sugárzás után „megáldották” a magokat, és azok „meggyógyultak” és kicsiráztak.

37 Hullámgenetika Garjaev Pavel, biológ.tud.doktora, Moszkva
gének – „hullám-részecskék” gén-hullám és gén-részecske őszhangban működnek hullám-csatornák által a sejtek információs kapcsolatban vannak egymással

38 Telegónia. Hullámgenetika magyarázata
„Ne paráználkodj!” 2 Mózes 20,14

39 Unvin G. D. angol antropológus, Sex and Culture, Oxford, 1934:
„Egy közösség választhat: az energiáját munkára, kreatív tevékenységre irányítja, vagy élvezi a szexuális szabadságot. A történelem azt mutatja, hogy hosszabb ideig, mint egy nemzedék élettartama, nem lehet mind a kettőt egyidejűleg gyakorolni…” „A „nagy” civilizációk és az „állati standardtok” csak rövid ideig tudnak egymás mellet létezni.”

40 Dalles A, CIA, „USA háborúutáni doktrínája Szovjet Unió ellen”, 1945
„Amikor az emberek tudatában káoszt teremtünk, akkor az értékrendjüket hamisra válthatjuk… Az elméjükbe beültetünk különböző erkölcstelenségeket – szex-kultuszt, erőszakot, szadizmust, árulást…” A liberalizmusi eszme romboló irányba próbálja vezetni a világot

41 Liberalizmus (evolúció analógja)
közgazdaságban erkölcsben eltorzított szabadság, szólásszabadság F. Dosztojevszkij, híres orosz író: „Ha nincs Isten, akkor mindent szabad.”

42 USA-ba bevándoroltak leszármazottjai Max Dnuks – ateista
Van adat 560 utódjáról: 300 szegénységben haltak meg 150 bűnöző 17 gyilkos 100 alkoholista >50 prostituált a család több, mint $ került az államnak

43 Jonatan Edwars – protestáns prédikátor
1394 utódjáról tudnak: 65 professzor 1 állami kincstár igazgatója 3 szenátor, 3 kormányzó 295 egyetemet, főiskolát végeztek 30 bíró, jogász 2 dékán, 56 orvos 75 tiszt, 100 ismert misszionárius 80 hivatalnok, írók, tanárok, …

44 B. Wilkinson az amerikai iskola tipikus problémáiról
1940-es években: beszélgetés az órákon, rágógumi, zaj, futkározás a folyosókon, öltözködés, szemetelés 1990-es években: erőszak, nemi erőszak, öngyilkosság, lopás, alkohol- és kábítószer-fogyasztás, állapotosság

45 Szociál-darwinizmus Sedqwick Adam, Cambrig-i geológus:
„Ha elfogadják az evolúcióelméletet, akkor az emberiség olyan mértékben degradálódik, ami még nem volt a történelemben.” Marx K. osztályharc elmélete. Engels F. Munka szerepe a majom emberválásában A. Hitler: „A germán faj más népeknél jobban fejlett, ezért joga van a fejletlen népeket megsemmisíteni.”

46 Kain Chaim, ausztrál író, Creation szerkesztője:
„A természetes kiválasztódás az embereket erőszakra buzdítja. Ha életben marad a legerősebb, a legjobb, akkor ennek meg kell nyilvánulnia… A társadalomban ez növeli az agresszivitást, a szociális feszültséget.”

47 Diákolimpiák. Matematika, 1992-2006
A. E. B. Kína Oroszország USA Bulgária Románia Korea Vietnám Magyarország Irán Németország Tajvan Japán

48 Informatika, 1989-2006. Arany érmek száma
11 Kína 8 Oroszország 7 Korea 5 USA 4 Ukrajna, Románia 3 Csehország, Bulgária, Lengyelország, Belorusszia 2 Svédország, Tájföld, Irán, Japán 1 Anglia, Dél Afrika, Magyarország, Vietnám, Ausztrália, Hongkong, Tajvan, Kazahsztán, Indonézia, Görögország, Türkménország

49 Biológia 2000-2003, 2005 A. E. Kína 15 4 = 19 Korea 13 9 = 22
Tajvan = 17 Tájföld = 18 Oroszország = 14 Szingapúr = 15 Belorusszia = 16 Ausztrália = 11 India = 10 Anglia = 7 11. USA = 6 12. Németország = 11

50 Fizika 2002, 2004, 2005. Kína Korea Irán Magyarország 8 3 3 Oroszország 7 7 1 Tájföld Tajvan India USA Ukrajna

51 FIZIKA 2002, 2004, 2005 (folytatás) 11. Indonézia 3 1 1
12. Szingapúr 13. Grúzia 14. Belorusszia 15. Indonézia 16. Románia 18. Hongkong 19. Ausztrália

52 A. E. B. Helyezések összege
Kémia, 2003 A. E. B. Helyezések összege Kína 4, 0, (3,5,6,9) Irán 3, 1, (11,16,27,41) Tájföld 3, 1, (23,29,30,32) Korea 2, 2, (8,15,40,58) Belorusszia 1, 3, (1,33,51,62) Oroszország 1, 3, (4,38,49,57)

53 B. Obama az Amerikai Tudományos Akadémián tartott beszédéből:
„Az oktatási rendszerünk továbbra is elmarad más országaitól (még egyes fejlődő országtól is). Matematikából és természettudományokból a diákjaink lemaradtak Szingapúr, Japán, Anglia, Hollandia, Korea, és más országok diákjaitól. Egy 15 éves amerikai világviszonylatban matematikai tudásával csak a 25-ik, természettudományokból – a 21-ik helyen van.”

54 Köszönöm a megtisztelő figyelmet!
aries.ektf.hu/~holovacs/paradigma/


Letölteni ppt "TUDOMÁNY KONTRA EVOLÚCIÓELMÉLET Melléklet"

Hasonló előadás


Google Hirdetések