Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1. Vevő érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1. Vevő érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok."— Előadás másolata:

1 1. Vevő érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok X-variációja új vagy fejlesztett funkciókra Mit változtatunk, mit NYERÜNK? C.RE.A.X folyamat

2 A konkurenseinknél? Szabadalmakban? A NASA-nál? A csapatom jó ötleteiből? Az ügyfeleimnél? Közösségi ötletbörze? Az új munkatársaknál? A világűrben? A tudományos irodalomban? Folyóiratokban? Házon belül? A kutatóinknál? Szabadság közben? Egyetemi kutatásokban? Az Interneten? Természetből vagy a biológiából? A konkurenseimnél? Megkérdezzem a beszállítóimat? 2 Hol keressük az inspirációt?

3 505 unique patents on Tea Bags RE-search

4

5 hajszálpapírrost mezőgazdaságbőr tejszínhab tűzoltó készülék hab ablakmosó fejablaktörlő


Letölteni ppt "1. Vevő érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések