Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Körforgalom. A körforgalom előnyei Valamennyi irányból érkezőnek egyenlő esélye van a továbbhaladásra Az összes érkező jármű sebességcsökkentésre kényszerül.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Körforgalom. A körforgalom előnyei Valamennyi irányból érkezőnek egyenlő esélye van a továbbhaladásra Az összes érkező jármű sebességcsökkentésre kényszerül."— Előadás másolata:

1 Körforgalom

2 A körforgalom előnyei Valamennyi irányból érkezőnek egyenlő esélye van a továbbhaladásra Az összes érkező jármű sebességcsökkentésre kényszerül → kevesebb baleset Ha valaki eltéveszti a kihajtást, a kört újra körbejárva korrigálhatja útvonalát Közúti jelzőtáblák

3 Néhány kötelezettség és tilalom Jobbra tartási kötelezettség A körforgalom elhagyását jelezni kell Megfordulni és hátramenetet végezni tilos Tilos megállni és várakozni A villamosnak mind a belépő, mind a kilépő ponton elsőbbsége van Többsávos körforgalmi út elhagyását is csak a jobb szélső sávból lehet megejteni

4 Többsávos körforgalom


Letölteni ppt "Körforgalom. A körforgalom előnyei Valamennyi irányból érkezőnek egyenlő esélye van a továbbhaladásra Az összes érkező jármű sebességcsökkentésre kényszerül."

Hasonló előadás


Google Hirdetések