Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar."— Előadás másolata:

1

2 Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar felbukkant egy kisfiú, kérdezve...... Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar felbukkant egy kisfiú, kérdezve......

3 ¿Mennyi a kiskutyák ára?" A tulajdonos felelt: 20 és 50 euro között". A fiúcska a zsebébe süllyesztette a kezét, és elővett pár érmét: „Csak 2.50... látod?". ¿Mennyi a kiskutyák ára?" A tulajdonos felelt: 20 és 50 euro között". A fiúcska a zsebébe süllyesztette a kezét, és elővett pár érmét: „Csak 2.50... látod?".

4 Az ember elmosolyodott, és füttyentett. Hátulról előjött a kutyája 5 kölyökkutyával. Az egyik kiskutya nem tudta követni a többieket. A fiúcska rögtön észrevette a lemaradt sánta kutyust. Mi történt vele? – kérdezte. Az ember elmosolyodott, és füttyentett. Hátulról előjött a kutyája 5 kölyökkutyával. Az egyik kiskutya nem tudta követni a többieket. A fiúcska rögtön észrevette a lemaradt sánta kutyust. Mi történt vele? – kérdezte.

5 Az ember elmagyarázta, hogy a kutyus csípő- problémával született, és örökké sántítani fog. A kisfiút meghatotta, és felkiáltott: Ezt a kutyát veszem meg! A férfi felelt: „Nem, ha tényleg akarod, Neked ajándékozom.” A fiúnak nem tetszett, és a férfi szemébe nézve mondta: Nem, nem akarom, hogy nekem ajándékozza. Annyit ér, mint a többi, és teljes árat akarok fizetni érte.

6 “Csináljuk úgy, hogy a 2.50-emet most odaadom, és minden hónapban 50 centimet, míg teljesen ki nem fizetem." Az ember azt mondta: Nem veheted meg, sosem fog járni. Sosem lesz képes futni, ugrani, mint más kutyák. A fiúcska lehajolt, felhúzta a nadrágját, hogy megmutassa a bal lábát, amely használhatatlan volt, egy fémszerkezettel volt megtámasztva.

7 Az életben nem fontos, ki vagy, csak az, hogy szeresd azt, akiért vagy, és fogadd el feltétel nélkül, akit szeretsz. Újra az emberre nézett és azt mondta: „Nos, én sem tudok futni, és a kutyusnak kell, aki megértse." Az ember szeme könnyel telt meg... Mosolygott, és azt mondta: „Fiam, csak azt kívánom, az összes kutyusnak ilyen gazdája legyen, mint Te.

8 Az igazi barát az, aki akkor jön, mikor az egész világ elhagyott. Küldd el ezt az üzenetet mindenkinek, akit igazi barátodnak tartasz. Az igazi barát az, aki akkor jön, mikor az egész világ elhagyott. Küldd el ezt az üzenetet mindenkinek, akit igazi barátodnak tartasz. ÉN elkezdem!


Letölteni ppt "Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar."

Hasonló előadás


Google Hirdetések