Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Karácsony 2014 Judit Balint’s Handicrafts. Karácsonyra készülve Már küszöbön van az idei karácsonyi szezon. Közeledik az a hónap, mely állíthatom sok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Karácsony 2014 Judit Balint’s Handicrafts. Karácsonyra készülve Már küszöbön van az idei karácsonyi szezon. Közeledik az a hónap, mely állíthatom sok."— Előadás másolata:

1 Karácsony 2014 Judit Balint’s Handicrafts

2 Karácsonyra készülve Már küszöbön van az idei karácsonyi szezon. Közeledik az a hónap, mely állíthatom sok embernek a kedvence. Természetesen köztük vagyok én is. Egy hónap, mely áldás és átok egyszerre. Áldás az öröm, a szeretet, amely betölti az otthonunkat az ünnepet közvetlenül megelőző és az ünnep napjaiban, de átok mind az a stressz, idegeskedés, amit átélünk az ajándékok kitalálása, felkutatása és megvásárlása idején. Nézzük, miből is áll az ajándékozás folyamata:

3 Karácsonyi ajándékok Az ajándékok kitalálása, tervezése A pénz összegyűjtése az ajándékokra Az ajándékok felkutatása Az ajándékok megvásárlása

4 Karácsony 2014. Az első két folyamatról itt most nem szeretnék bővebben írni, de mindenki tudja, hogy az ünnepet megelőző két- három hónapot már ez tölti be. Kinek, mit és hogyan? A karácsony az az ünnep, amikor mindenképpen személyes ajándékot törekszünk átnyújtani a szerettünknek. Hát, ezért olyan nehéz.

5 Karácsony 2014 Az ajándékok felkutatása időigényes feladat, de közel sem annyira, mint régen, amikor gyalog kellett bejárnunk az üzleteket. Ma már – köszönhetően az internetnek – elegendő csak beírnunk egy szót és számos információt szerezhetünk arról: Kinek? Mit? Honnan?

6 Karácsony 2014 Ha a több milliónyi termék között azon szerencsések közé tartozunk, aki megtalálja a megfelelő ajándékokat, lehetőségünk van online vásárlásra is köszönhetően a megannyi online webáruháznak. Nem kell a boltokban kígyózó sorokban főnünk saját levünkben és arról álmodoznunk, milyen jó lesz januárban a ünnep elteltével pihenni és megfeledkezni a boltokról.

7 Karácsony 2014 by Judit Balint’s Handicrafts Mi is elkészítettük a 2014-es karácsonyi kollekciónkat, mellyel igazán egyedivé teheted a karácsonyi ajándékozást otthonod karácsonyfája alatt. Tekintsd meg néhány népszerű termékünket, és látogass el a boltjainkba!

8 Karácsony 2014 by Judit Balint’s Handicrafts

9

10

11

12

13 Judit Balint’s Handicrafts http://www.meska.hu/Shop/index/16582 http://www.meska.hu/Shop/index/13607


Letölteni ppt "Karácsony 2014 Judit Balint’s Handicrafts. Karácsonyra készülve Már küszöbön van az idei karácsonyi szezon. Közeledik az a hónap, mely állíthatom sok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések