Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Eljönnél-e vélem, én ha hívlak És nem más? Indulnál, ha ismeretlen tájak Várnak rád? Dicsérnéd az én nevem? Hirdetnéd szeretetem? Ápolnád-e életem magadban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Eljönnél-e vélem, én ha hívlak És nem más? Indulnál, ha ismeretlen tájak Várnak rád? Dicsérnéd az én nevem? Hirdetnéd szeretetem? Ápolnád-e életem magadban."— Előadás másolata:

1 Eljönnél-e vélem, én ha hívlak És nem más? Indulnál, ha ismeretlen tájak Várnak rád? Dicsérnéd az én nevem? Hirdetnéd szeretetem? Ápolnád-e életem magadban És bennem?

2 Elhagynál-e mindent, én ha hívlak És nem más? Gonoszoknak és a jóknak Felvennéd gondját? Nekem adnád életed? Elém tennéd kételyed? Figyelnéd-e válaszom magadban És bennem?

3 Vakot látni hívnál, én ha kérlek És nem más? Kinyitnád-e börtönök nehéz Vas ajtaját? Od’adnád kenyeredet? Kötöznél-e sebeket? Küldetésed ez legyen magadban És bennem!

4 Magad is fogadd el, mert én kérlek És nem más! Oszlasd el félelmedet, mert én Vigyázok rád! Szemem, lelkem így vezet: Teljesség tedd éltedet! Erre készítsd fel hited magadban És bennem!

5 Uram, hangod hallom, mert te hívsz És nem más. Feléd hadd forduljak, hadd kövesselek Immár! Veled én oda megyek, Hova lábnyomod vezet. Növekedni benned így fogok, S te énbennem!


Letölteni ppt "Eljönnél-e vélem, én ha hívlak És nem más? Indulnál, ha ismeretlen tájak Várnak rád? Dicsérnéd az én nevem? Hirdetnéd szeretetem? Ápolnád-e életem magadban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések