Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PREZENTÁCIÓ Új korszak a hálózatok világában!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PREZENTÁCIÓ Új korszak a hálózatok világában!"— Előadás másolata:

1 PREZENTÁCIÓ Új korszak a hálózatok világában!
New Era Health Industry Group, Co., Ltd. New Era – „Új Korszak” Állami Egészségügyi Ipari Vállalat, Kína PREZENTÁCIÓ A világ egyetlen állami tulajdonú MLM vállalata Új korszak a hálózatok világában! Továbblépéshez klikk a bal egérgombbal!

2 Vannak Álmaid? STOP!

3 Legyünk őszinték egymással!
Hagyjuk a nyomulós „marketing-dumákat”, amivel mindenki jön és szédít! Ha nincsenek álmaid, céljaid… ha nincs, ami motiváljon… ez a lehetőség sem fog változtatni semmin!!! Mi nem tudunk és nem is akarunk álmokat beszélni a hasadba!

4 De ha VALÓBAN vannak álmaid, céljaid, mint:
Szép ház, Autó, Életstílus, Egészség, Anyagi biztonság, bármi… abbahagyhatod a keresést: megjött az a lehetőség, amivel ezeket itt és most, VALÓBAN el tudod érni! Az álmodozóknak tehát sípszó, duda, vekker, ébredjenek fel: itt az idő, hogy cselekvéssel az álmokból végre valóság legyen!

5 A LEGFONTOSABB SZEMPONTOK
Milyen lenne álmaink hálózata? Van néhány szempont, ami minden bizonnyal szerepelne: Biztos, tőkeerős, stabil cégháttér Hatékony, széles tömegeket érintő, kedvező árú termékkör Hatékony, magas százalékokat és kifizetéseket biztosító marketingrendszer Ott lenni a piacnyitásnál Ezek fényében nézzük meg, mit is tartogat nekünk ez az új üzlet…

6 CÉGHÁTTÉR A New Era (Új Korszak) a világ egyetlen, állami tulajdonban levő MLM vállalata. A tulajdonos a KÍNAI ÁLLAM, a Cég vezetése Kína legmagasabb vezető köreiből kerül ki (miniszterek, az ország alelnöke stb.). A Cég 1980-ban alakult, a kínai űrprogram számára gyártottak különleges élelmiszereket, majd 2006-ban alakult át MLM vállalattá. Az alapanyagok termőterületei, a készítmények gyártása a kínai állam és a Cég kezében vannak. 2011. decemberig kizárólag Kínában tevékenykedhetett, ekkor elindítottak néhány kisebb környező országot, majd decemberben nyitották meg Oroszországot és néhány FÁK-országot. Oroszországból kiindulva, 2014-ben kezdtek el megjelenni a többi kontinens és ország piacain, Európában, USA-ban, Kanadában stb. E folyamat még csak a kezdeti lépéseknél tart, és az elsők között kapcsolódhatunk hozzá. A Cég 50 millió dollárt különített el a nemzetközi piacok bővítésének finanszírozására. A társaság „AAA” minősítésű. 2013-ban már a 21. helyen volt a világ legnagyobb MLM vállalatai között, nettó forgalma 678 millió dollár volt. Forrás:

7 KÍNA KOZMOSZ PROGRAMJÁNAK KÜLÖNLEGES ÉTELEI
A termék a „Guozhen” – „A Nemzet Kincse” márkanevet kapta, mert különleges egészségügyi termékeket, élelmiszereket gyártott a kínai űrhajósok számára.

8 A tanúsítvány az űrprogramban való részvételről

9 A Cégtől a világ legbefolyásosabb politikai vezetői kaptak ajándékcsomagot (Bush, Clinton, Obama, Medvegyev…)

10 A Vállalat elnöke aláírta a magyar kormánnyal a kereskedelmi szerződést

11 A világban a „AAA” besorolás jelenti a legmagasabb bizalmi indexet
A világban a „AAA” besorolás jelenti a legmagasabb bizalmi indexet. Kínában csak három társaság rendelkezik ilyen szintű besorolással: - Bank of China; - Kína olajtársasága; - New Era

12 A Termékek Guozhen – „Nemzet Kincse” néven,
Zhuzhen – a testápolás és az otthon kényelme, Shareland – prémium kozmetikumok, 130 termék, csak természetes összetevőkkel. Magyarországon ezekből -a jelenlegi induláskor- 10 termék érhető el. A kedvező adottságok, a rendkívüli hatékonyság, és a megfizethető ár komoly versenyelőnyt biztosít mindenki számára.

13 Fenyőpollen – az Élő Anyag
Masson fenyő (Pinus massoniana) pollenjét 2400 éve használják, szerepel a gyógyszer-nagykönyvben. E ritka fenyőfajta termőterülete, ahol őshonos, a kínai állam tulajdona. Ez a fajta fenyő máshova nem telepíthető, máshol nem marad meg, a termék exkluzivitása így garantált. A pollen szüretelése évente egyszer, mindössze néhány hétig tart, amit a katonaság bevonásával végeznek. Egy különleges, mindössze három ország rendelkezésére álló technológiával – amivel űrhajósoknak állítanak elő élelmiszert – dolgozzák fel az alapanyagokat. A pollenek sejtburkát leválasztják, így a csupán 3 nanométeres pollenek akadálymentesen szívódnak fel, és jutnak be a sejtekbe az élő hatóanyagok.

14 Fenyőpollen – a Szupertáplálék
268 biológiailag aktív anyag harmonikus kombinációja: Magas aminosav-tartalom (20 féle aminosav, melyből 8 esszenciális) Kb. 100 enzim, valamint egyéb aktív anyagok (nukleinsav, fibrin, zsírsavak, flavonoidok, kolin, stb.) 14 vitamin 29% cellulóz 30 szerves ásványi anyag Mikroelemek (réz, vas, cink, mangán és szelén) Gyorsan jelentkező hatás, rendkívüli terméktapasztalatok

15 Nélkülözhetetlen esszenciális aminosavak
Nyolc esszenciális (feltétlenül szükséges) aminosavnak kell étkezésünkkel bekerülni az elfogyasztott ételekkel a szervezetbe ahhoz, hogy a fontos élettani funkciókat elvégezze. (fehérjeszintézis, metabolizmus, hormonok termelődése stb.). E létfontosságú aminosavak a következők: fenil-anilin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, triptofán, treonin, valin. A gyerekeknek ezen felül még kell a hisztidin. Ezeket a Pollen mind tartalmazza.

16 Vitaminok Zsírban oldódó vitaminok: - A vitamin - D vitamin - E vitamin Vízben oldódó vitaminok: - B1 vitamin B2 vitamin - Nikotinsav (PP vitamin) - B6 vitamin - Folsav - C-vitamin Flavonoidok Kolin

17 Ásványi anyagok, mikroelemek
A legfontosabbak: - kálium, nátrium, kalcium, magnézium, - foszfor, - réz, - vas, - cink, - mangán, - szelén Mindezt élő, szerves formában, tökéletes arányokban, amit egyetlen labor, egyetlen biokémikus nem tud előállítani…

18 Nemzetközi aranyérem a fenyőpollen-termékért
„Az emberiség érdekében folytatott kimagasló hozzájárulás” díj Az emberiség fejlődése előmozdításának legnagyszerűbb, leginkább korszakalkotó találmányainak adják az USA-ban ezt az elismerést. A nemzetközi aranyérmet 100 év alatt mindössze hat termék-, találmány kapta meg: repülőgép, telefon, izzólámpa, gőzmozdony , fogamzásgátló tabletta, és 1998-ban a „Guozhen” fenyőpollen is megkapta ezt az elismerést, bekerülve a legnagyobbak sorába.

19 Fenyőpollen készítmények
A Fenyőpollen + kalcium + tej a csontritkulásban szenvedők számára ajánljuk. A Fenyőpollen oligoszahariddal béltisztító, bélflóra-helyreállító, a bélbolyhokat kitakarítja, a fogyáshoz is nélkülözhetetlen. A Fehér Kávé Fenyőpollennel egy nagyon finom, egészséges kávé, amit magas vérnyomás esetén is lehet inni, ugyanakkor élénkít és táplálja a sejteket. A Fenyőpollen zöldségekkel, gyümölcsökkel a fogyásban nyújt egészséges és hatékony alternatívát, a segítségével étkezéseket hagyhatunk ki úgy, hogy a szükséges és teljes értékű tápanyagokhoz hozzájutunk.

20 A Bambusz a Szív, Agy, Érrendszer védelmezője
Nettó súly: 0.35 g × 108 tabletta. A bambusz leveleiben lévő flavonok egészségügyi funkciói például, hogy szabályozzák a vérben a lipideket, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, elősegítik a vizelet-kiválasztást, illetve védik a szív és érrendszert, az agyat, erősítik az immunrendszert. A funkcionális kísérletek bizonyították, hogy a termék segít beállítani a vérben a lipidek szintjét.

21 A bambusz összetétele:
Flavonoidok, laktonok, poliszacharidok, klorofillok, ásványi anyagok, vitaminok és mikro tápanyagok, nyomelemek

22 Bambusz (Literom slim)
eltávolítja a nedvességet a vizelet-kiválasztáson keresztül vízhajtó hatása van A pollennel együtt alkalmazva, klinikai tapasztalatok szerint 90%-ban megoldja a potencia és prosztata problémákat

23 A bambusz előnyei hozzájárul a szív-érrendszeri betegségek megelőzéséhez csökkenti a koleszterint a vérben növeli a hajszálerek tágulását javítja a mikro keringést majd az agyi vérkeringést

24 A bambusz további előnyei
megszünteti a szorongást csökkenti a fáradtság erősíti a memóriát normalizálja az alvást

25 A bambusz hidratálja a bőrt, ettől lesz sima és ragyogó

26 Nagy választék a pollen és a bambusz termékekből

27 Marketing Egyedülálló jutalékfizetési rendszer:
68%-os kifizetés a nettó árból! Mivel alacsony az élőmunka és alacsonyak az előállítási költségek, alacsony árfekvés mellett is képes ilyen magas kifizetésre a rendszer! E három jellemző együttesen, mint: magas termékminőség + magas hálózati kifizetés + alacsony árfekvés, egyedülálló kombináció és versenyelőny. Magas százalékok az első pillanattól. Gyors előrehaladás, halmozódó teljesítmény (soha nem nullázódik). Teljesen egyedülálló „nyugdíjprogram”, ami örökölhető, sőt, el is adható. 2013-ig 800 dollármilliomos „született”. Az új piacok megnyitásával 2020-ig a világ TOP3 legnagyobb MLM vállalata közé akarnak emelkedni. (Amit Kína a „fejébe vesz”, azt már csak presztizsből is megcsinálja.)

28 A Regisztráció Nincs regisztrációs díj. Nincs kötelező csomag.
A regisztráció minimum 1100 PV értékű termékvásárlással történik, ami kb. 220 USD összegnek felel meg. A termékek szabadon válogathatóak össze.

29 Karrierlépcsők A rendszer építése olyan könnyű, hogy a gyakorlatban hónap alatt el lehet jutni a legmagasabb fokozatig Minimális forgalmak és magas jutalékszázalékok vannak az egyes lépcsők között a Start szinteken, ezért gyorsan lehet haladni!

30 5-ös szint: Kisraktár lehetősége 6 - 15%-ért
Az 5-ös szint eléréséhez összesen szükséges PV (mintegy 12 ezer USD) csoportforgalom. Ez a gyakorlatban 54 regisztrációt jelent csoportszinten. (Egy személy több regisztrációt is csinálhat saját néven, ez itt engedélyezett.) Ez az 5-ös szint, ebben a rendszerben tehát akár néhány hét alatt is elérhető. Ezzel a tag feljut a különbözeti lépcsősor csúcsára és 42% jutalékra lesz jogosult. Mivel a csoportteljesítmények pontjai hónapról hónapra összeadódnak, nem nullázódnak, tehát egy kis csoporttal is fel lehet ide jutni egy idő után, összegyűjtve a pontot. Ha csak egy lábunk van, az ő teljesítménye ugyanúgy beszámít, és tol felfelé, az 5-ös szintig. Az 5-ös szint elérésével lehetőség nyílik kisraktár nyitására, amennyiben a tag ezt igényli és vállalja, a szponzorai pedig felelősséget vállalnak érte. A tag bizományba megkapja a raktárkészletet a Cégtől, amivel havonta egyszer el kell számolnia. A termékeket folyamatosan pótolja a Cég. A raktárosi teendők ellátásáért a Cég max. 15% raktárosi jutalékot fizet a tagnak.

31 START szintek az 5-ös szintig
A pontok göngyölődnek (nem nullázódnak) 42% Az első 2 szinten nincs előírva kötelező aktivitás A 3. szinttől az kötelező aktivitás: 44 USD V. % PV-től (55 reg.) IV. % PV-től (28 reg.) III. % PV-től (10 reg.) II. 20 + 5% 2.201 PV-től (2 reg.) I. 20% 1100 PV (regisztráció)

32 Vezetői szintek: 6-os szint
Amikor felépül alattunk egy 5-ös szintű munkatárs, automatikusan feltol minket 6-os szintre, akkor is, ha kizárólag ez az egyetlen lábunk! A további jutalékokhoz 330 PV ($63) személyes vásárlás és PV ($320) oldalsó forgalom szükséges. 6-os szinten +3%-ot kapunk az 5-ös csoport forgalma alapján. Ezt követően egy új belépőt hozunk, 45% jutalék jár utána! Továbbá, a 3%-on túl, további 4 generáció mélységig kapunk vezetői jutalékot a mélységi 5-ös szintet elért csoportok csoportforgalmai alapján. Figyelem: Ezek nem különbözeti, hanem garantált, generációs-jellegű kifizetések! 6. = 45% 330PV 6 Cca. $220 x 45% = cca. $100/ belépő + 3% 3% 2,7% 2,4% 2,1% 2.000 PV 5 1

33 Vezetői szintek: 7-es szint
7-es szintre úgy tudunk lépni, hogy KÉT - 5-ös láb alakul ki alattunk. Ettől a szinttől indul a „nyugdíjprogram”: ezt nem a saját csoportunk forgalma után, hanem a FÁK országok forgalma alapján, a céges forgalom 1%-a kerül felosztásra. (Eddigi tapasztalat: min USD/hó.) A hálózati vezetői jutalékok pedig két további generációs szinttel bővülnek, és már 7 mélységből járnak. E jutalék feltétele azonban az, hogy a két 5-ös lábon kívül legyen $491 csoportforgalom és $88 személyes vásárlás. 1% NYUGDÍJ, 7. 440 PV $88 7 3% 2,7% 2,4% 2,1% 1,8% 1,5% min. $2300 3.000 PV $491 5 5

34 Vezetői szintek: 8-as szint
A 8-as szint feltétele: HÁROM - 5-ös szintet elért láb. A „nyugdíjprogram” +1%-kal bővül és már 2% F.Á.K. forgalmából részesülünk. A mélységi 5-ös vezetői csoportok forgalmai után pedig már 9 mélységből kapjuk a jutalékot. 8. 440 PV $88 2% NYUGDÍJ 3% 2,7% 2,4% 2,1% 1,8% 1,5% 1,2% 0,9% 8 3.000 PV $491 5 5 5

35 Vezetői szintek: 9-es szint
A 9-es szint elérésének feltétele: ÖT - 5-ös szintet elért láb. A nyugdíjprogram +1%-kal bővül és már 3% F.Á.K. forgalmából részesülünk. A mélységi 5-ös vezetői csoportok forgalmai után pedig már 11 mélységből kapjuk a jutalékot. 9. 440 PV $88 3% NYUGDÍJ 3% 2,7% 2,4% 2,1% 1,8% 1,5% 1,2% 0,9% 0,6% 0,3% 9 3.000 PV $491 5 5 5 5 5

36 Vezetői szintek: 10-es szint, a csúcs
A legmagasabb, 10-es szint elérésének feltétele: HAT - 5-ös szintet elért láb. A nyugdíjprogram +1%-kal bővül és már 4% F.Á.K. forgalmából részesülünk. A mélységi 5-ös vezetői csoportok forgalmai után pedig 13 mélységből kapjuk a jutalékot. Ez alapján összesen 20%-ot oszt a cég. 10. 440 PV $88 4% NYUGDÍJ 3% 2,7% 2,4% 2,1% 1,8% 1,5% 1,2% 0,9% 0,6% 0,3% 0,2% 10 2.000 PV $299 5 5 5 5 5 5 20%

37 Kifizetések a 10-es szintig: 66%
20% Új belépők után 22% Lépcsős, különbözeti, hálózati jutalék 68% 20% Vezetői, generációs jutalék a mélységi, 5-ös szintű csoportok után 4% Osztalék-jellegű nyugdíj, céges forgalmak alapján (FÁK-országok, Európa, USA)

38 Csillagos szintek a fennmaradó 2%-ért
A 10 es szinthez HAT - 5-ös láb szükséges. Csillagos szintekre úgy lépünk, hogy a lábakat felsegítjük 10-es szintre. 1 Csillagos szint elérésének EGY 10-es láb a feltétele. 1 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6%-ából részesedünk. 1 CSILAG 10 5 10 5 5 5 5

39 Csillagos szintek: 2 Csillag
2 Csillagos szint elérésének KÉT - 10-es láb a feltétele. 2 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6 + 0,5%-ából részesedünk. 10 2 CSILLAG 5 10 5 10 5 5

40 Csillagos szintek: 3 Csillag
3 Csillagos szint elérésének HÁROM - 10-es láb a feltétele. 3 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6 + 0,5 + 0,4%-ából részesedünk. 10 3 CSILLAG 5 10 5 10 5 10

41 Csillagos szintek: 4 Csillag
4 Csillagos szint elérésének NÉGY - 10-es láb a feltétele. 4 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6 + 0,5 + 0,4 + 0,3%-ából részesedünk. 10 4 CSILLAG 5 10 5 10 10 10

42 Csillagos szintek: 5 Csillag
5 Csillagos szint elérésének HAT - 10-es láb a feltétele. 5 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6 + 0,5 + 0,4 + 0,3 + 0,2%-ából részesedünk. 10 Eddigi tapasztalat: min $/hó 5 CSILLAG 10 10 10 10 10 10

43 ÖSSZEFOGLALÁS New Eranak van a világ egyik legerősebb, legstabilabb cégháttere, a kínai állammal, 10 milliárd USD céges vagyonnal. A világ egyik legjobb termékskálája: rendkívül hatékony-, gyors és átütő hatású-, kedvező árú, ezáltal széles tömegigények kielégítésére alkalmas. A világ egyik legnagyobb hálózatos kifizetését adja valós-termékes hálózatként, a termékek alacsony ár-érték aránya mellett is. A világon az egyik leggyorsabb haladást biztosítja ez a kifizetési rendszer. Néhány hónap alatt fel lehet érni a legtetejére, az 5 Csillagig! A kifizetési rendszer célja nem az, hogy néhány extrém gazdagot kineveljen, hanem az, hogy tömegeket segítsen magas fizetéshez. A világon azon kevés kifizetési rendszerek egyike, ahol a pozíciót elérve, saját csoportforgalomtól függetlenül, osztalék-jellegű nyugdíjat kapsz (eddigi tapasztalat: minimum 2300 dollár/hó). Most indul Európa, USA stb., most robban, célpiac az egész VILÁG!


Letölteni ppt "PREZENTÁCIÓ Új korszak a hálózatok világában!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések