Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

New Era Health Industry Group, Co., Ltd. New Era – „Új Korszak” Állami Egészségügyi Ipari Vállalat, Kína PREZENTÁCIÓ A világ egyetlen állami tulajdonú.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "New Era Health Industry Group, Co., Ltd. New Era – „Új Korszak” Állami Egészségügyi Ipari Vállalat, Kína PREZENTÁCIÓ A világ egyetlen állami tulajdonú."— Előadás másolata:

1 New Era Health Industry Group, Co., Ltd. New Era – „Új Korszak” Állami Egészségügyi Ipari Vállalat, Kína PREZENTÁCIÓ A világ egyetlen állami tulajdonú MLM vállalata Új korszak a hálózatok világában! Továbblépéshez klikk a bal egérgombbal!

2 Vannak Álmaid? STOP!

3 Legyünk őszinték egymással! Hagyjuk a nyomulós „marketing-dumákat”, amivel mindenki jön és szédít! Ha nincsenek álmaid, céljaid… ha nincs, ami motiváljon… ez a lehetőség sem fog változtatni semmin!!! Mi nem tudunk és nem is akarunk álmokat beszélni a hasadba!

4 Szép ház, Autó, Életstílus, Egészség, Anyagi biztonság, bármi… De ha VALÓBAN vannak álmaid, céljaid, mint: abbahagyhatod a keresést: megjött az a lehetőség, amivel ezeket itt és most, VALÓBAN el tudod érni! Az álmodozóknak tehát sípszó, duda, vekker, ébredjenek fel: itt az idő, hogy cselekvéssel az álmokból végre valóság legyen!

5 A LEGFONTOSABB SZEMPONTOK Biztos, tőkeerős, stabil cégháttér Hatékony, széles tömegeket érintő, kedvező árú termékkör Hatékony, magas százalékokat és kifizetéseket biztosító marketingrendszer Ott lenni a piacnyitásnál Milyen lenne álmaink hálózata? Van néhány szempont, ami minden bizonnyal szerepelne: Ezek fényében nézzük meg, mit is tartogat nekünk ez az új üzlet…

6 CÉGHÁTTÉR A New Era (Új Korszak) a világ egyetlen, állami tulajdonban levő MLM vállalata. A tulajdonos a KÍNAI ÁLLAM, a Cég vezetése Kína legmagasabb vezető köreiből kerül ki (miniszterek, az ország alelnöke stb.). A Cég 1980-ban alakult, a kínai űrprogram számára gyártottak különleges élelmiszereket, majd 2006-ban alakult át MLM vállalattá. Az alapanyagok termőterületei, a készítmények gyártása a kínai állam és a Cég kezében vannak. 2011. decemberig kizárólag Kínában tevékenykedhetett, ekkor elindítottak néhány kisebb környező országot, majd 2013. decemberben nyitották meg Oroszországot és néhány FÁK- országot. Oroszországból kiindulva, 2014-ben kezdtek el megjelenni a többi kontinens és ország piacain, Európában, USA-ban, Kanadában stb. E folyamat még csak a kezdeti lépéseknél tart, és az elsők között kapcsolódhatunk hozzá. A Cég 50 millió dollárt különített el a nemzetközi piacok bővítésének finanszírozására. A társaság „AAA” minősítésű. 2013-ban már a 21. helyen volt a világ legnagyobb MLM vállalatai között, nettó forgalma 678 millió dollár volt. Forrás: http://directsellingnews.com/index.php/view/2014_dsn_global_100_list#.VAK_BzJ_unfhttp://directsellingnews.com/index.php/view/2014_dsn_global_100_list#.VAK_BzJ_unf

7 KÍNA KOZMOSZ PROGRAMJÁNAK KÜLÖNLEGES ÉTELEI A termék a „Guozhen” – „A Nemzet Kincse” márkanevet kapta, mert különleges egészségügyi termékeket, élelmiszereket gyártott a kínai űrhajósok számára.

8 A tanúsítvány az űrprogramban való részvételről

9 A Cégtől a világ legbefolyásosabb politikai vezetői kaptak ajándékcsomagot (Bush, Clinton, Obama, Medvegyev…)

10 A Vállalat elnöke aláírta a magyar kormánnyal a kereskedelmi szerződést

11 A világban a „AAA” besorolás jelenti a legmagasabb bizalmi indexet. Kínában csak három társaság rendelkezik ilyen szintű besorolással: - Bank of China; - Kína olajtársasága; - New Era A világban a „AAA” besorolás jelenti a legmagasabb bizalmi indexet. Kínában csak három társaság rendelkezik ilyen szintű besorolással: - Bank of China; - Kína olajtársasága; - New Era

12 A Termékek - Guozhen – „Nemzet Kincse” néven, - Zhuzhen – a testápolás és az otthon kényelme, - Shareland – prémium kozmetikumok, - 130 termék, csak természetes összetevőkkel. - Magyarországon ezekből -a jelenlegi induláskor- 10 termék érhető el. - A kedvező adottságok, a rendkívüli hatékonyság, és a megfizethető ár komoly versenyelőnyt biztosít mindenki számára.

13 Fenyőpollen – az Élő Anyag Masson fenyő (Pinus massoniana) pollenjét 2400 éve használják, szerepel a gyógyszer- nagykönyvben. E ritka fenyőfajta termőterülete, ahol őshonos, a kínai állam tulajdona. Ez a fajta fenyő máshova nem telepíthető, máshol nem marad meg, a termék exkluzivitása így garantált. A pollen szüretelése évente egyszer, mindössze néhány hétig tart, amit a katonaság bevonásával végeznek. Egy különleges, mindössze három ország rendelkezésére álló technológiával – amivel űrhajósoknak állítanak elő élelmiszert – dolgozzák fel az alapanyagokat. A pollenek sejtburkát leválasztják, így a csupán 3 nanométeres pollenek akadálymentesen szívódnak fel, és jutnak be a sejtekbe az élő hatóanyagok.

14 Fenyőpollen – a Szupertáplálék Magas aminosav-tartalom (20 féle aminosav, melyből 8 esszenciális) Kb. 100 enzim, valamint egyéb aktív anyagok (nukleinsav, fibrin, zsírsavak, flavonoidok, kolin, stb.) 14 vitamin 29% cellulóz 30 szerves ásványi anyag Mikroelemek (réz, vas, cink, mangán és szelén) Gyorsan jelentkező hatás, rendkívüli terméktapasztalatok 268 biológiailag aktív anyag harmonikus kombinációja:

15 Nélkülözhetetlen esszenciális aminosavak Nyolc esszenciális (feltétlenül szükséges) aminosavnak kell étkezésünkkel bekerülni az elfogyasztott ételekkel a szervezetbe ahhoz, hogy a fontos élettani funkciókat elvégezze. (fehérjeszintézis, metabolizmus, hormonok termelődése stb.). E létfontosságú aminosavak a következők: fenil-anilin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, triptofán, treonin, valin. A gyerekeknek ezen felül még kell a hisztidin. Ezeket a Pollen mind tartalmazza.

16 Vitaminok Zsírban oldódó vitaminok: - A vitamin - D vitamin - E vitamin Vízben oldódó vitaminok: - B1 vitamin - B2 vitamin - Nikotinsav (PP vitamin) - B6 vitamin - Folsav - C-vitamin Flavonoidok Kolin

17 Ásványi anyagok, mikroelemek A legfontosabbak: - kálium, - nátrium, - kalcium, - magnézium, - foszfor, - réz, - vas, - cink, - mangán, - szelén Mindezt élő, szerves formában, tökéletes arányokban, amit egyetlen labor, egyetlen biokémikus nem tud előállítani…

18 Nemzetközi aranyérem a fenyőpollen-termékért „Az emberiség érdekében folytatott kimagasló hozzájárulás” díj Az emberiség fejlődése előmozdításának legnagyszerűbb, leginkább korszakalkotó találmányainak adják az USA-ban ezt az elismerést. A nemzetközi aranyérmet 100 év alatt mindössze hat termék-, találmány kapta meg: repülőgép, telefon, izzólámpa, gőzmozdony, fogamzásgátló tabletta, és 1998-ban a „Guozhen” fenyőpollen is megkapta ezt az elismerést, bekerülve a legnagyobbak sorába.

19 Fenyőpollen készítmények A Fenyőpollen + kalcium + tej a csontritkulásban szenvedők számára ajánljuk. A Fenyőpollen oligoszahariddal béltisztító, bélflóra-helyreállító, a bélbolyhokat kitakarítja, a fogyáshoz is nélkülözhetetlen. A Fehér Kávé Fenyőpollennel egy nagyon finom, egészséges kávé, amit magas vérnyomás esetén is lehet inni, ugyanakkor élénkít és táplálja a sejteket. A Fenyőpollen zöldségekkel, gyümölcsökkel a fogyásban nyújt egészséges és hatékony alternatívát, a segítségével étkezéseket hagyhatunk ki úgy, hogy a szükséges és teljes értékű tápanyagokhoz hozzájutunk.

20 A Bambusz a Szív, Agy, Érrendszer védelmezője Nettó súly: 0.35 g × 108 tabletta. A bambusz leveleiben lévő flavonok egészségügyi funkciói például, hogy szabályozzák a vérben a lipideket, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, elősegítik a vizelet-kiválasztást, illetve védik a szív és érrendszert, az agyat, erősítik az immunrendszert. A funkcionális kísérletek bizonyították, hogy a termék segít beállítani a vérben a lipidek szintjét.

21 A bambusz összetétele: Flavonoidok, laktonok, poliszacharidok, klorofillok, ásványi anyagok, vitaminok és mikro tápanyagok, nyomelemek

22 eltávolítja a nedvességet a vizelet-kiválasztáson keresztül vízhajtó hatása van A pollennel együtt alkalmazva, klinikai tapasztalatok szerint 90%-ban megoldja a potencia és prosztata problémákat Bambusz (Literom slim)

23 A bambusz előnyei hozzájárul a szív-érrendszeri betegségek megelőzéséhez csökkenti a koleszterint a vérben növeli a hajszálerek tágulását javítja a mikro keringést majd az agyi vérkeringést

24 A bambusz további előnyei megszünteti a szorongást csökkenti a fáradtság erősíti a memóriát normalizálja az alvást

25 A bambusz hidratálja a bőrt, ettől lesz sima és ragyogó

26 Nagy választék a pollen és a bambusz termékekből

27 Marketing 68%-os kifizetés a nettó árból! Mivel alacsony az élőmunka és alacsonyak az előállítási költségek, alacsony árfekvés mellett is képes ilyen magas kifizetésre a rendszer! E három jellemző együttesen, mint: magas termékminőség + magas hálózati kifizetés + alacsony árfekvés, egyedülálló kombináció és versenyelőny. Magas százalékok az első pillanattól. Gyors előrehaladás, halmozódó teljesítmény (soha nem nullázódik). Teljesen egyedülálló „nyugdíjprogram”, ami örökölhető, sőt, el is adható. 2013-ig 800 dollármilliomos „született”. Az új piacok megnyitásával 2020-ig a világ TOP3 legnagyobb MLM vállalata közé akarnak emelkedni. (Amit Kína a „fejébe vesz”, azt már csak presztizsből is megcsinálja.) Egyedülálló jutalékfizetési rendszer:

28 A Regisztráció Nincs regisztrációs díj. Nincs kötelező csomag. A regisztráció minimum 1100 PV értékű termékvásárlással történik, ami kb. 220 USD összegnek felel meg. A termékek szabadon válogathatóak össze.

29 Karrierlépcsők A rendszer építése olyan könnyű, hogy a gyakorlatban 10 - 12 hónap alatt el lehet jutni a legmagasabb fokozatig Minimális forgalmak és magas jutalékszázalékok vannak az egyes lépcsők között a Start szinteken, ezért gyorsan lehet haladni!

30 5-ös szint: Kisraktár lehetősége 6 - 15%-ért Az 5-ös szint eléréséhez összesen szükséges 60.000 PV (mintegy 12 ezer USD) csoportforgalom. Ez a gyakorlatban 54 regisztrációt jelent csoportszinten. (Egy személy több regisztrációt is csinálhat saját néven, ez itt engedélyezett.) Ez az 5-ös szint, ebben a rendszerben tehát akár néhány hét alatt is elérhető. Ezzel a tag feljut a különbözeti lépcsősor csúcsára és 42% jutalékra lesz jogosult. Mivel a csoportteljesítmények pontjai hónapról hónapra összeadódnak, nem nullázódnak, tehát egy kis csoporttal is fel lehet ide jutni egy idő után, összegyűjtve a 60.000 pontot. Ha csak egy lábunk van, az ő teljesítménye ugyanúgy beszámít, és tol felfelé, az 5-ös szintig. Az 5-ös szint elérésével lehetőség nyílik kisraktár nyitására, amennyiben a tag ezt igényli és vállalja, a szponzorai pedig felelősséget vállalnak érte. A tag bizományba megkapja a raktárkészletet a Cégtől, amivel havonta egyszer el kell számolnia. A termékeket folyamatosan pótolja a Cég. A raktárosi teendők ellátásáért a Cég max. 15% raktárosi jutalékot fizet a tagnak.

31 START szintek az 5-ös szintig 1100 PV (regisztráció) 2.201 PV-től (2 reg.) 10.001 PV-től (10 reg.) 30.001 PV-től (28 reg.) 60.001 PV-től (55 reg.) I. II. III. IV. V. A pontok göngyölődnek (nem nullázódnak) Az első 2 szinten nincs előírva kötelező aktivitás A 3. szinttől az kötelező aktivitás: 44 USD 20% 20 + 5% 20 + 10% 20 + 15% 20 + 22% 42%

32 Vezetői szintek: 6-os szint Amikor felépül alattunk egy 5-ös szintű munkatárs, automatikusan feltol minket 6-os szintre, akkor is, ha kizárólag ez az egyetlen lábunk! A további jutalékokhoz 330 PV ($63) személyes vásárlás és 2.000 PV ($320) oldalsó forgalom szükséges. 6-os szinten +3%-ot kapunk az 5-ös csoport forgalma alapján. Ezt követően egy új belépőt hozunk, 45% jutalék jár utána! Továbbá, a 3%-on túl, további 4 generáció mélységig kapunk vezetői jutalékot a mélységi 5-ös szintet elért csoportok csoportforgalmai alapján. Figyelem: Ezek nem különbözeti, hanem garantált, generációs-jellegű kifizetések! 5 20 + 22 + 3 = 45% + 6 1 3% 3% 2,7% 2,4% 2,1% 6. Cca. $220 x 45% = cca. $100/ belépő 2.000 PV 330PV

33 7-es szintre úgy tudunk lépni, hogy KÉT - 5-ös láb alakul ki alattunk. Ettől a szinttől indul a „nyugdíjprogram”: ezt nem a saját csoportunk forgalma után, hanem a FÁK országok forgalma alapján, a céges forgalom 1%-a kerül felosztásra. (Eddigi tapasztalat: min. 2.300 USD/hó.) A hálózati vezetői jutalékok pedig két további generációs szinttel bővülnek, és már 7 mélységből járnak. E jutalék feltétele azonban az, hogy a két 5-ös lábon kívül legyen $491 csoportforgalom és $88 személyes vásárlás. Vezetői szintek: 7-es szint 5 7 5 3% 2,7% 2,4% 2,1% 1,8% 1,5% 7. 3.000 PV $491 440 PV $88 1% NYUGDÍJ, min. $2300

34 A 8-as szint feltétele: HÁROM - 5-ös szintet elért láb. A „nyugdíjprogram” +1%-kal bővül és már 2% F.Á.K. forgalmából részesülünk. A mélységi 5-ös vezetői csoportok forgalmai után pedig már 9 mélységből kapjuk a jutalékot. Vezetői szintek: 8-as szint 8 5 5 5 2% NYUGDÍJ 8. 3.000 PV $491 440 PV $88 3% 2,7% 2,4% 2,1% 1,8% 1,5% 1,2% 0,9%

35 A 9-es szint elérésének feltétele: ÖT - 5-ös szintet elért láb. A nyugdíjprogram +1%-kal bővül és már 3% F.Á.K. forgalmából részesülünk. A mélységi 5-ös vezetői csoportok forgalmai után pedig már 11 mélységből kapjuk a jutalékot. Vezetői szintek: 9-es szint 9 5 5 5 3% NYUGDÍJ 5 5 9. 3.000 PV $491 440 PV $88 3% 2,7% 2,4% 2,1% 1,8% 1,5% 1,2% 0,9% 0,6% 0,3%

36 Vezetői szintek: 10-es szint, a csúcs A legmagasabb, 10-es szint elérésének feltétele: HAT - 5-ös szintet elért láb. A nyugdíjprogram +1%-kal bővül és már 4% F.Á.K. forgalmából részesülünk. A mélységi 5-ös vezetői csoportok forgalmai után pedig 13 mélységből kapjuk a jutalékot. Ez alapján összesen 20%-ot oszt a cég. 10 5 5 5 4% NYUGDÍJ 5 5 5 10. 2.000 PV $299 440 PV $88 3% 2,7% 2,4% 2,1% 1,8% 1,5% 1,2% 0,9% 0,6% 0,3% 0,2% 20%

37 Kifizetések a 10-es szintig: 66% 20% Új belépők után 22% Lépcsős, különbözeti, hálózati jutalék 20% Vezetői, generációs jutalék a mélységi, 5-ös szintű csoportok után 4% Osztalék-jellegű nyugdíj, céges forgalmak alapján (FÁK-országok, Európa, USA) 68%

38 A 10 es szinthez HAT - 5-ös láb szükséges. Csillagos szintekre úgy lépünk, hogy a lábakat felsegítjük 10-es szintre. 1 Csillagos szint elérésének EGY 10-es láb a feltétele. 1 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6%-ából részesedünk. Csillagos szintek a fennmaradó 2%-ért 10 5 5 5 5 5 1 CSILAG

39 2 Csillagos szint elérésének KÉT - 10-es láb a feltétele. 2 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6 + 0,5%-ából részesedünk. Csillagos szintek: 2 Csillag 10 5 5 5 5 2 CSILLAG

40 3 Csillagos szint elérésének HÁROM - 10-es láb a feltétele. 3 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6 + 0,5 + 0,4%-ából részesedünk. Csillagos szintek: 3 Csillag 10 5 5 5 3 CSILLAG

41 4 Csillagos szint elérésének NÉGY - 10-es láb a feltétele. 4 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6 + 0,5 + 0,4 + 0,3%-ából részesedünk. Csillagos szintek: 4 Csillag 10 5 5 4 CSILLAG

42 5 Csillagos szint elérésének HAT - 10-es láb a feltétele. 5 Csillagos szinten a Cég világforgalmának 0,6 + 0,5 + 0,4 + 0,3 + 0,2%-ából részesedünk. Csillagos szintek: 5 Csillag 10 5 CSILLAG Eddigi tapasztalat: min. 100.000$/hó

43 ÖSSZEFOGLALÁS New Eranak van a világ egyik legerősebb, legstabilabb cégháttere, a kínai állammal, 10 milliárd USD céges vagyonnal. A világ egyik legjobb termékskálája: rendkívül hatékony-, gyors és átütő hatású-, kedvező árú, ezáltal széles tömegigények kielégítésére alkalmas. A világ egyik legnagyobb hálózatos kifizetését adja valós-termékes hálózatként, a termékek alacsony ár-érték aránya mellett is. A világon az egyik leggyorsabb haladást biztosítja ez a kifizetési rendszer. Néhány hónap alatt fel lehet érni a legtetejére, az 5 Csillagig! A kifizetési rendszer célja nem az, hogy néhány extrém gazdagot kineveljen, hanem az, hogy tömegeket segítsen magas fizetéshez. A világon azon kevés kifizetési rendszerek egyike, ahol a pozíciót elérve, saját csoportforgalomtól függetlenül, osztalék-jellegű nyugdíjat kapsz (eddigi tapasztalat: minimum 2300 dollár/hó). Most indul Európa, USA stb., most robban, célpiac az egész VILÁG!


Letölteni ppt "New Era Health Industry Group, Co., Ltd. New Era – „Új Korszak” Állami Egészségügyi Ipari Vállalat, Kína PREZENTÁCIÓ A világ egyetlen állami tulajdonú."

Hasonló előadás


Google Hirdetések