Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz"— Előadás másolata:

1 Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Egyedül Isten adhatja a hitet,     de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel,     de te is bizonyságát adhatod szeretetednek embertársaid előtt. Egyedül Isten adhat erőt,     de a csüggedőt te is felkarolhatod. Egyedül Isten az Élet,     de te is életkedvet fakaszthatsz testvéreidben. Egyedül Isten képes a lehetetlent megvalósítani,     de a lehetségest te is megteheted.

2 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

3 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

4 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

5 Maradj hűséges a téged szeretőkhöz, igazságos a tiszta szívűekhez.
A karmesternek: Az ÚR szolgájáé, Dávidé. A bűnös ember szíve mélyén ott suttog a bűn. Nem számít neki az istenfélelem, sőt azzal hízeleg magának, hogy bűnével gyűlöletet tud szítani. Szája rontást és csalárdságot beszél, nem akar okos és jó lenni. Rontást eszel ki ágyában, nem a jó úton jár, nem veti meg a rosszat. URam, szereteted az égig ér, hűséged a fellegekig. Igazságod olyan, mint a hatalmas hegyek, ítéleteid, mint a nagy mélység, embert és állatot megtartasz, URam. Mily drága a te szereteted, Istenem! Szárnyad árnyékába menekülnek az emberek. Dúslakodnak házad bőségében, örömöt árasztasz rájuk, mint patakot. Mert nálad van az élet forrása, a te világosságod által látunk világosságot. Maradj hűséges a téged szeretőkhöz, igazságos a tiszta szívűekhez. 36. zsoltár

6 Velem vándorol utamon Jézus, Gond és félelem el nem ér
Velem vándorol utamon Jézus, Gond és félelem el nem ér. Elvisz, elsegít engem a célhoz, Ő, a győzelmes, hű vezér, Ő, a győzelmes, hű vezér. Velem vándorol utamon Jézus, Ott az oltalom hű szívén. Ha a szép napot fellegek rejtik, ő az éltető, tiszta fény, ő az éltető, tiszta fény.

7 Velem vándorol utamon Jézus, Bár az út néha oly sötét,
Soha nincs okom félni a bajtól, Amíg irgalmas karja véd, Amíg irgalmas karja véd. Velem vándorol utamon Jézus, Ez a vigaszom, baj ha jő. Bármi súlyosak rajtam a terhek, Segít hordani, ott van ő, Segít hordani, ott van ő.

8 Velem vándorol utamon Jézus. Túl a sír sötét éjjelén,
Fenn a mennyei, angyali karban Nevét végtelen áldom én, Nevét végtelen áldom én.

9

10 1.

11 2.

12 Ne fizessetek senkinek rosszal a rosszért.
Arra legyen gondotok, ami minden ember szemében jó. Ha lehetséges, amennyire tőletek telik, éljetek minden emberrel békességben. 19Ne álljatok bosszút önmagatokért, szeretteim, hanem adjatok helyet az ő haragjának, mert meg van írva: „Enyém a bosszúállás, én megfizetek” - így szól az Úr. Sőt, „ha éhezik ellenséged, adj ennie, ha szomjazik, adj innia; mert ha ezt teszed, parazsat gyűjtesz a fejére.” Ne győzzön le téged a rossz, hanem te győzd le a rosszat a jóval. Róm 12

13

14 Áldásoddal megyünk, megyünk innen el, Néked énekelünk boldog éneket!
Maradj mindig velünk, ha útra kelünk, Őrizd életünk mindennap! Mindennap dicsérünk Téged, jó Uram, Néked énekelünk vidáman, boldogan! Maradj mindig velünk, ha útra kelünk, Őrizd életünk mindennap !

15 SZÉP NAPOT !


Letölteni ppt "Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz"

Hasonló előadás


Google Hirdetések