Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GO! STORE® - MAGYARORSZÁG

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GO! STORE® - MAGYARORSZÁG"— Előadás másolata:

1 GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Magyar Kereskedők és Szolgáltatók Szövetsége

2 < = MULTI VÁLLALAT Küldetésünk
AZ ÖSSZES MAGYAR KERESKEDŐ & SZOLGÁLTATÓ EGY PLATFORMON! MULTI VÁLLALAT < = SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG

3 Legyen az Ön vállalkozása is partnerünk!
A Magyar vállalkozók, kereskedők és szolgáltatók erős üzleti szövetsége Tagjai egymás kereskedelmét támogatják Vásárlóikat és ügyfeleiket egymáshoz irányítják Visszatérítést biztosítanak vásárlóik számára Profitálnak egymás sikeréből! SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG

4 Versenyképessé tesszük az Ön vállalkozását
M-Commerce A termék találja meg az ügyfelet! E-Commerce - Az üzleti világ az internetre költözött - A bevásárló kocsit számítógépes egérre cserélték - Akinek nincs internetes megjelenése bajban van! A jövő 1. számú reklámfelülete A leghatékonyabb reklámfelület Közvetlen ajánlattétel a vásárlóknak Versenyképessé tesszük az Ön vállalkozását INGYENES! Bevásárlóközpont Szupermarket „Nagymama” boltja A kereskedő ott van az új Trendben!

5 3 érv, hogy csatlakozzon hozzánk
Ingyenes megjelenés egy nézett vásárlói weboldalon, Android és iPhone okostelefonokon. Ingyenes reklámkiküldési lehetőség okostelefonra. Széles körű, valós idejű , azonnali reklámot biztosítunk! Az Ön vásárlója az Önnél kapott visszatérítést Önnél vásárolja le. Ha ezt máshol teszi, Ön jutalékot kap annak vásárlása után.

6 Amit kérünk Amit eddig reklámra vagy akciókra költött, ezentúl adja közvetlenül az ügyfelének! Ön csak a megvalósult vásárlások után fizet sikerdíjat: Amikor a számlájára megérkezett a pénz!

7 EGY ÚJ FIZETÉSI MODUL Kézpénz Bankkártya QR-kód EGY ÚJ FIZETÉSI MÓD! Minden hónapban pénzt termel! A kereskedő annál több vásárlót képes fogadni, minél több elfogadó eszközzel rendelkezik ha pedig valamelyik nincs: vásárlót veszít!

8 EGY ÚJ BEVÉTELI FORRÁS VÁLLALKOZÁSÁNAK
Az Ön által kiosztott Go! Store® kártya vagy QR-kóddal ellátott applikáció („app”) pénzt termel! 5.000 QR kód = db. vásárló utáni bevétel, az egyéb helyeken történő vásárlásaikból!

9 Előnyök a kereskedőink számára
5000 Saját QR kód Online hirdetés Közvetlen ajánlattétel mobilra (Valós időben használható marketing!) Reklám a regionális médiákban Ügyfelek motiválása 500 Forintonként 100 Ft BÓNUSZ Amit eddig reklámra költött, ezentúl adja az ügyfelének! GO! Store App és Navigáció A kereskedő csak akkor fizet sikerdíjat ha a vevő már fizetett nála! (...vagy „reklámozz és imádkozz!”)

10 A csatlakozás eredménye
Eddigi ügyfelek megtartása A Go! Store ügyfeleinek megnyerése új vásárlóként Közvetlen ajánlattétel mobilra „M”-commerce Ingyenes online reklámfelület „E”-commerce Passzív részesedés a saját ügyfelek egyéb forgalmából, országos szinten VERSENYKÉPESSÉ TESSZÜK AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁT!

11 A csatlakozás folyamata SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG
Ajándék kártya vagy App a vásárlónak A kereskedőtől kapott kártya: Ingyenes Személyes QR kóddal ellátott Választható forma (kártya/app) Fizetnek a használatáért Minden boltnál és szolgáltatónál, törzsvásárlói kedvezményt biztosít Továbbajánlható Bevételt termel a kártyát kiadó üzletnek és vásárlónak egyaránt. SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG 5000 app és 100 db Go! Store® kártya minden kereskedő partnernek

12 SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG
A vásárlás folyamata Jutalék visszatérítés Vásárlói közösség SZOLGÁLTATÓI & KERESKEDELMI SZÖVETSÉG Bevétele keletkezik más vállalkozások forgalmából anélkül, hogy befektetett volna abba, miközben erősíti annak forgalmát, és megkapja annak vásárlóit is!

13 Állandó ajánlatok és akciók
Folyamatos, állandó ajánlatok Egyedi kedvezmények, Akciók megjelenítése! A két nagy terület egyesítése egy alkalmazáson belül

14 Fizetés QR kódon keresztül
3 Az Ön boltja 1 3 Visszatérítés % Ft 2 Ön megajándékozza ügyfelét 1 QR kóddal. A vásárló egy másik boltban elkölt Ft-ot. A QR kódján összegyűlt összeggel vagy kézpénzzel fizet. A vásárló visszatérítést, Ön jutalékot kap. A QR kódról leemelt összeget a Go! Store® egyenlíti ki. Jutalék példa: Az Ön vásárlója elkölt más boltokban Ft/hó összeget, melyeknek visszatérítése 10%: Ön 180 Ft jóváírásban részesül! 5.000 vásárló esetén: x 180 Ft = Ft

15 Magyar Kereskedők és Szolgáltatók Szövetsége
Köszönjük a figyelmét!


Letölteni ppt "GO! STORE® - MAGYARORSZÁG"

Hasonló előadás


Google Hirdetések