Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Személyiségteszt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Személyiségteszt."— Előadás másolata:

1 Személyiségteszt

2 Valódi személyiséged megismerheted
Valódi személyiséged megismerheted!!! Csak 3 rövid kérdést kapsz, de az eredmény nagy meglepetést fog okozni. Ne csapd be magadat csak azért, mert kíváncsi vagy az eredményekre! Egérkattintással léphetsz tovább…

3 Az elméd és az érzéseid egy ejtőernyőt képeznek, aminek akkor van a legnagyobb haszna, amikor kinyitod.   Jól fogsz szórakozni, de csak akkor, ha pontosan betartod az utasításokat   Ne csalj!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

4 Fogj egy ceruzát és a papírlapodat, és arra írd fel a válaszaidat!
A teszt végén lesz rájuk szükséged. Ez egy becsületes kérdezz-felelek teszt, ami majd sokat elárul A VALÓDI ÉNedről. Érzésed szerint válaszolj a kérdésekre!!! Egérkattintással léphetsz tovább….

5 1. kérdés Az itt látható állatneveket tedd a tetszésed szerinti sorrendbe!
Tehén Tigris Birka Malac Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

6 2. kérdés A következő szavakhoz társíts egy-egy tulajdonságot, ami rögtön eszedbe jut arról a dologról!! (pl.: Ló = gyors) a.) Kutya b.) Macska c.) Patkány d.) Kávé e.) Tenger Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

7 3. kérdés Gondolj olyan emberekre, akik ismernek téged, és azonosítsd őket a következő színekhez!! (Minden emberhez csak 1 színt társíts!) a.) sárga b.) narancssárga c.) piros d.) fehér  e.) zöld Válaszaidat írd fel a papírlapra, majd egérkattintással lépj tovább !!!

8 Kész vagy??? Kérlek légy biztos abban, hogy őszintén válaszoltál a kérdésekre, és a válaszok a valóságot tükrözik!!!!

9 Megoldás: 1. kérdés Ez a kérdés azt válaszolja meg, mi élvez elsőbbséget az életedben:
Tehén = KARRIER Tigris = BÜSZKESÉG Birka = SZERELEM Ló = CSALÁD Malac = PÉNZ Írd fel a papírlapra a piros betűs fogalmakat az állatnevek mellé! Az általad írt sorrend mutatja meg, hogy mi hányadik helyen áll az életedben. .... egérkattintással lépj tovább !!!

10 2. kérdés A kutya leírása: A TE SZEMÉLYISÉGED A macska leírása:
A partnered személyisége A patkány leírása: Az ellenségeid személyisége A kávé leírása: Megmutatja, milyen vagy az ágyban A tenger leírása: Megmutatja, milyen életet élsz. Az eredményeket írd fel a tulajdonságok mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!

11 3. kérdés Sárga: Ez az ember sosem fog elfelejteni. Narancssárga:
Narancssárga: Ezt az embert tartod a legjobb barátodnak. Piros: Ezt az embert igazán szereted. Fehér: Ez az ember a te lelki társad. Zöld: Erre az emberre egész életedben emlékezni fogsz. Az eredményeket írd fel a nevek mellé, majd egérkattintással lépj tovább !!!


Letölteni ppt "Személyiségteszt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések