Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click - Tudod, miért Ádámot teremtette először az úr? - Nem. - Mert tudta, hogy nővel kezdeni hülyeség.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click - Tudod, miért Ádámot teremtette először az úr? - Nem. - Mert tudta, hogy nővel kezdeni hülyeség."— Előadás másolata:

1

2 ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click

3 - Tudod, miért Ádámot teremtette először az úr? - Nem. - Mert tudta, hogy nővel kezdeni hülyeség.

4 A tanító megkérdi Mórickát: - Mondd meg, fiam, ki volt a legelső ember? - Albert Flórián - feleli kapásból Móricka. - Te szamár! - fakad ki a tanító. - A legelső ember Ádám volt. - Na igen - bólint rá Móricka -, ha a külföldieket is számítjuk.

5 Tanító bácsi: - Az ember Ádámtól és Évától származik. Móricka megszólal: - Nekem a Papa azt mondta, hogy a majomtól származunk! - Igen Móricka, de most nem rólatok van szó!

6 Egy pasas bemegy a jelmezkölcsönzőbe. - Szeretnék egy fügefalevelet, mert Ádámnak akarok öltözni. - Rendben, itt van, tessék felpróbálni! - Ez kicsi... - Tessék, itt egy nagyobb... - Hm... ez is kicsi. Nincs nagyobb méret? - Tessék! - Ez is kicsi. Van még nagyobb? - Sajnos nincs... akkor, uram, ne akarjon Ádám lenni, hanem dugja inkább a micsodáját a fülébe, és öltözzön inkább benzinkútnak!

7 - Milyen nemzetiségű lehetett Ádám és Éva? – - tették fel a kérdést a Ceausescu időkben. - Természetesen román. Meztelenül jártak, éheztek, ha enni akartak, almát kellett lopniuk... Ennek ellenére úgy tudták, hogy a Paradicsomban élnek.

8 Ádám és Éva ölelgetik egymást az Éden fái alatt. Váratlanul feltámad a szél, felkap egy fügefalevelet, és sodorja, sodorja, keresztül az Édenen. Ádám felpattan, és a falevél után siet. - Micsoda alak! - bosszankodik Éva. - Ahogy meglát egy szoknyát, már nincs maradása.

9 A hitoktató megkérdezi a gyerekektől: - Na, milyen bűnt követett el Ádám? Pistike jelentkezik: - Tiltott gyümölcsöt evett. - Helyes... És mi lett a büntetése? - El kellett vennie Évát feleségül !

10 Ádám az Úrhoz: - Uram, ez az Éva olyan gyönyörű, én meg olyan csúnya vagyok! Miért alkottad meg őt? - Azért, hogy szeresd, öleld, s vele csodálatos gyönyörökben legyen részed. - Igen, Uram! De Éva... olyan.. kicsit butácska! Miért Uram? - Azért, hogy el tudjon viselni téged!

11 Ádám féltékenykedik: -Éva, miért nem űzöd el innen ezt folyton körülötted ólálkodó kígyót? - Mert olyan szép hosszú farka van! Különben is nagyon unom már, hogy szeretkezés közben folyton az almáimat harapdálod!

12 Éva féltékenykedik: -Ádám, te engem csalsz egy nővel! -De, drágám! Rajtad kívül nincs számomra egyetlen nő sem a világon! Éjjel Ádám arra ébred, hogy Éva matat a testén. -Hát, te mit csinálsz? - Számolom a bordáidat!

13 A tiszteletes úr megkérdezi a vizsgán: - Mondd meg, fiam, miért űzte ki Isten a paradicsomból Ádámot és Évát? - Azért, mert az első alma után a többit is megették volna.

14 Találós kérdés I.: - Mi a különbség Ádám és Éva között? - Semmi! Ami kis különbség van, az egybeillik!

15 Találós kérdés II.: - Mi a különbség Ádám és Éva között? - Semmi! Néha Éva is ád ám!

16 VÉGE


Letölteni ppt "ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click - Tudod, miért Ádámot teremtette először az úr? - Nem. - Mert tudta, hogy nővel kezdeni hülyeség."

Hasonló előadás


Google Hirdetések