Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PREYMESSER Hungária Logisztikai Kft. (DOROG) bemutatása.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PREYMESSER Hungária Logisztikai Kft. (DOROG) bemutatása."— Előadás másolata:

1 PREYMESSER Hungária Logisztikai Kft. (DOROG) bemutatása

2 Tisztelt Érdeklődő! Tisztelt leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy a következő néhány diában bemutassuk Önnek dorogi raktárunkat, felhívva kitüntető figyelmét raktárunk magas színvonalú szolgáltatására, mely a térségben egyedülálló. Hisszük, hogy a mindenkori vevői igények legmagasabb szinten történő kielégítésére kell törekednünk, mivel a mai kor vevőinek értékítélete megváltozott, a kapcsolódó logisztikai szolgáltatás minősége versenytényezővé vált. Bízunk abban, hogy cégünk felkelti érdeklődését, s hamarosan Partnereink között köszönthetjük Önt.

3 Preymesser cégcsoport A Preymesser cégcsoport az EU-n belül piacvezető autóipari logisztikai szolgáltatást nyújtó családi vállalkozás, melynek 100 %-os leányvállalata a magyarországi Preymesser Hungária Kft., mely 2004 novemberében alakult meg. Magyarországon két telephelyen van jelen: Dorogon és Székesfehérváron. Az anyavállalathoz hasonlóan, tevékenysége ellenőrizhetősége és dokumentálhatósága érdekében ISO 9001:2000 és ISO 14001 nemzetközi szabvány alapján végzi működését.

4 Preymesser Hungária Logisztikai Kft. (DOROG) bemutatása A dorogi telephelyű raktár az esztergomi Suzuki autógyár kiszolgálására jött létre 2006-ban. Mi látjuk el a présüzemet alapanyaggal nap, mint nap, just in time rendszerű kiszállítás keretében saját fuvareszközeinkkel. Mivel kapacitásunk engedi, más cégek számára is biztosítunk raktározási lehetőséget.

5 A csarnok leírása, műszaki adatai Raktárunk közúton jól megközelíthető helyen (117-es útról), a dorogi ipari parkban található 30.377 m 2 területen, saját iparvágánnyal és tehergépkocsik közlekedésére szolgáló utakkal kiépítve. A 8.200 m 2 -es klimatizált csarnok 202 m hosszú és 33 m széles tároló területtel rendelkezik, ahol teljeskörű logisztikai szolgáltatást nyújtunk.

6 A csarnok leírása, műszaki adatai (folyt.) A csarnok daruzott, két 40 tonna hasznos teherbírású, 38,5 m fesztávú híddaru biztosítja az anyagmozgatást. Mindamellett, hogy ezek a daruk megfelelnek az ISO 14001 szabványainak, a ma kapható híddaruk közül az egyik legkorszerűbbek. Egyéb gépi anyagmozgató eszközeink: 2 db targonca, vasúti kocsik vontatására szolgáló traktor. A régióban a raktár szolgáltatásnyújtása egyedülálló. Multimodális keretek között 40 tonna súlyhatárig fedett, illetve nyitott körülmények között nyílik lehetőség árumanipulációra. A klimatizált körülményeknek köszönhetően, nagy értékű áruféleségek és félkész termékek is tárolhatók. Szabadtéren lehetséges 20 és 40 lábas konténerek mozgatása is (mobildaru igénybevételével).

7 Képgaléria Acéltekercsek bölcsőkben tárolva Iparvágányunk egy csarnoki rakodó, és az épületen kívül egy megkerülő és egy kihúzó csonka vágányból áll

8 Technikai háttér Egy raktár manapság csak a számítástechnika felhasználásával tud megfelelni a vele szemben támasztott követelményeknek. A számítógépes rendszerünk biztosítja raktárunk és partnereink közötti magas színvonalú áruforgalmat. Vonalkódos rendszerünk Egyre inkább automatizált világunkban, egy korszerű raktárnál alapkövetelmény, hogy valamilyen azonosító rendszerrel lássa el termékeit, hisz gyors és pontos adatrögzítést tesz lehetővé. A munkafolyamat felgyorsul, és követhetőbbé válik. Mi a CODE 39 típusú vonalkódokat használjuk a raktárunkba betárolt áruk azonosítására.

9 Raktárunk alapvető tevékenysége A pontos raktár-nyilvántartási, kiszolgálási rendszer lehetővé teszi, hogy olyan megbízói kört szolgáljunk ki, ahol a vállalkozás sikere nagyban múlik a beszállított alapanyagok, félkész termékek pontos érkezésétől. A raktári folyamatok részei: Betárolás Tárolás Kitárolás (Komissiózás → igény esetén) Árukiszállítás (saját fuvareszközzel is)

10 Raktárunkban alkalmazott tárolási módok Bölcsős tárolás: Polcrendszerünk 1000 paletta tárolására alkalmas (bővíthető 5000 paletta tárolásáig): Soros tárolás:

11 Amit még kínálunk: Vasúti kocsik kirakása, feladása Közúti/vasúti fuvarozás (4 db saját 24 tonnás bölcsős tehergépkocsival rendelkezünk) Szakértelem, szakképzett munkaerő Éjjel-nappali portaszolgálat Igény szerinti árképzés, versenyképes árak

12 Kapcsolat Mester László ügyvezető igazgató Tel: + 36 30/952 03 75 E-mail: laszlo.mester@preymesser.de


Letölteni ppt "PREYMESSER Hungária Logisztikai Kft. (DOROG) bemutatása."

Hasonló előadás


Google Hirdetések