Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével."— Előadás másolata:

1

2 6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével jutalmazhatunk meg Téged. Az első lépés egyszerű: elérni a Bronz szintet És segíteni másoknak, hogy Ők is ezt tegyék. Ha meg tudod tenni ezt az egyszerű lépést, sikeres leszel.

3 GYORS INDULÁSI BÓNUSZOK A gyors indulási bónuszok kiválóak arra, hogy gyorsan szerezhess jövedelmet. Minden alkalommal, amikor csatlakoztatsz valakit Kezdő vagy Haladó csomaggal, jogosult vagy utána gyors indulási bónuszra. Nincs korlátozva hány személyt csatlakoztatsz. Minden Kezdő csomagos (100 SV) Után keresel 10$-t (2.200 Ft). Minden Haladó csomagos (100 SV) Után keresel 50$-t (11.000 Ft).

4 CSAPATÉPÍTÉSI JUTALÉK A Talk Fusion kompenzációs tervének legalapvetőbb eleme Ez a példa mutatja, hogy amikor Képződik 100 SV a bal oldalon és 100 SV a jobb oldalon, akkor kiforog Neked 1 ciklusod és keresel 25 $-t (5.500 Ft).

5 BRONZ SZINTRE HOZÓ BÓNUSZ Amikor a 2 személyesen csatlakoztatott munkatársadnak segítesz elérni a Bronz szintet oly módon, hogy ők is csatlakoztatnak 2 személyt, egyiket a jobb, másikat a bal oldalukra, megjutalmaz téged a cég egyszeri 150 $ (33.000 Ft) Bronz Szintre Hozó Bónusszal.

6 MEGA MATCHING BÓNUSZ A Talk Fusion egyedülálló módon megalkotta az úgynevezett Mega Matching Bónusz programot. Ez lehetővé teszi, hogy az általad személyesen szponzorált munkatársaid mindenkori csapatépítésből származó jutalékai után a 10%-át Te is megkapd, kifizetési korlátozás nélkül.

7 ELŐMENETELI BÓNUSZ A Talk Fusion megjutalmazza a Te személyes előrehaladásod, karriered. Az előmeneteli bónusz egy egyszeri jutalék, mellyel akkor jutalmaz a cég, ha elértél egy adott minősülési, karrier szintet. A kifizetésnek feltétele, hogy ezt a szintet minimum 2 hétig meg is kell tartanod. Gyémánt - 1,000 $ (220.000 Ft) Dupla Gyémánt - 2,000 $ (440.000 Ft) Tripla Gyémánt - 3,000 $ (660.000 Ft) Gyémánt Elit - 5,000 $ (1.100.000 Ft)

8 VEZETŐI POOL JÖVEDELEM Vezetői POOL jövedelemben azok a munkatársak részesülnek, akik elérték a kék gyémánt szintet. Ez a jövedelem 1 % részesedést biztosít a Talk Fusion összes bevételéből, de ez annak maximum 25%-ig kerülhet kifizetésre.

9 TALK FUSION SZINTEK NE CSAK TERVEZZ, VALÓSÍTSD IS MEG!!!


Letölteni ppt "6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével."

Hasonló előadás


Google Hirdetések