Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bemutatkozás A Wilker Kft. Budapesten az M3-as autópálya bevezetőjénél 11 típusú motorkerékpár és robogó, 8 quad, 7 kerékpár márkával, illetve hószánok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bemutatkozás A Wilker Kft. Budapesten az M3-as autópálya bevezetőjénél 11 típusú motorkerékpár és robogó, 8 quad, 7 kerékpár márkával, illetve hószánok."— Előadás másolata:

1

2 Bemutatkozás A Wilker Kft. Budapesten az M3-as autópálya bevezetőjénél 11 típusú motorkerékpár és robogó, 8 quad, 7 kerékpár márkával, illetve hószánok értékesítésével, szervizelésével foglalkozik. Cégünk 2005-óta quadok és kerékpárok bérbeadását is vállalja céges rendezvényekre és outdor tréningekre. 2005-óta rendszeresen szervezünk különböző nehézségű és hosszúságú quad túrákat bejáratott útvonalakon itthon és Erdélyben egyaránt. A quados és kerékpáros tapasztalatainkat felhasználva óta HÓSZÁNOK bérbeadása és túraszervezése is felkerült palettánkra. Célunk az élményszerzés kezdők és haladók részére egyaránt ill. a különböző típusok, márkák megismertetése a felhasználókkal, esetleges leendő vásárlókkal.

3 Túraszervezés, Csapatépítés
Wilker Kft tájékoztató ajánlata: Cégünk biztosítani tudja az Önök részére csapatépítő tréningekhez ill. túrákhoz az eszközöket (hószánokat, quadokat, motorokat, kerékpárokat) Vállaljuk hószán és quad túrák szervezését, lebonyolítását (pár órás, egész, vagy több napos panziós szállás lehetőséggel) Túrák esetén túravezető biztosítása Védő felszereléseket (sisak, overál) Igény esetén szállítás az Ön által megadott helyszínre Választható lehetőségek: - Fényképek készítése túra közben - Vendéglátós étkezés közbeiktatása - az előre megbeszélt időtartam túra közben meghosszabbítható

4 Túraszervezés Igény szerint javaslattétel különböző már bejáratott túraútvonalakra Többéves tapasztalat Élményszerzés kezdők részére (rövidebb túrák) Extrém túrák rutinosak részére Túravezető és kísérő biztosítása Igény és útvonal szerint étkezés biztosítása Túra előtt az eszközök használatának rövid bemutatása Eszközök tisztán üzemanyaggal feltöltve kerülnek átadásra Túra esetén minimálisan 4 fő részére tudunk túravezetést biztosítani

5 Bérelhető hószánjaink
Kezdők és haladók számára egyaránt : 15 db 1és 2 személyes hószán, markolat és gázkar fűtéssel. ccm – ig, 60 – 155 lóerőig (max végsebesség : 200 km/h) automata, hátrameneti fokozattal, önindítóval. (Igény esetén a szánkók száma tovább bővíthető.)

6 Helyszín Hószán túrák Erdélyben a Magyar határtól 70 km-re, 1 és 2 személyes szánkóval. Novembertől - Április végéig 2-2,5 m hóbiztos Gyönyörű környezetben. Fedezze fel az eredetiségével, érintetlen természeti környezettel rendelkező Bihari-hegységet. Óriási magasságú hegyek, gyönyörű kilátást nyújtó fennsíkok és túraútvonalak találhatók itt. A tél olyan, mint ahogyan álmainkban elképzeljük. Ropogós szűz hó, harapnivaló tiszta levegő, kristálytiszta égbolt és hatalmas fenyvesek. Ezen a tájon kalandozhat motoros szánnal, amely teljes szabadságot és mobilitást biztosít, hogy e pazar vidék minden szegletét megismerje.

7 Szállás Biharfüreden A magyarul beszélő személyzettel üzemeltetett szálláshely, Erdélyben a határtól 70 km-re, Biharfüreden található, gyönyörű környezetben és kristálytiszta levegőn, 1150 m tengerszint feletti magasságban. Az ízlésesen berendezett szobák kellemes és otthonos környezetet teremtenek a pihenéshez. A hotelben 2, 4 ágyas szobák találhatók, melyek önálló fürdővel rendelkeznek. Az épület csodálatos panorámával rendelkezik a környékbeli hegyekre és fenyvesekre. A hotelben van mód az étkezésre, a svédasztalos reggelit a szállás tartalmazza. Kiutazás egyénileg.

8 Szállás Székelyföldön
Csendes és festői szépségű környezetben várjuk kedves vendégeinket a Rubin Panzióban, mely Gyergyószentmiklóstól 10 km-re, Parajdtól mintegy 34 km-re a Bucsin hegy lábánál található. Az épület különleges vonzereje az öles rönkök, rusztikus látványának köszönhető, amelyek a természet nyugalmát kölcsönzik, ráadásul a tömör fa meleg kisugárzása kedvező hatást gyakorol a látogatók közérzetére. A gyönyörűen berendezett összkomfortos szobák és a varázslatos panoráma, mely kilátást enged a környező hegyvonulatokra, egyaránt gondoskodik mind, a kikapcsolódni vágyó utazók, mind az üzletemberek számára az idő kellemes eltöltéséről a panziónkban. A bérlet díj magába foglalja a bérlést, üzemanyagot és a Panzióban a teljes ellátást. Kiutazás repülővel.

9 Referenciáink Feldobox élmény ajándék Golan Security
A Bihari túra 4 motorozást foglal magába: Szombaton délelőtt , délután A bátrabbaknak egy éjszakai túra Vasárnap reggeltől délutánig

10 Elérhetőségeink Fülöp Péter
A mennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vagy kérdése merült fel a szolgáltatásunkkal, vagy eszközeink bérlésével kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken. Tisztelettel: Fülöp Péter Értékesítési vezető Wilker KFT Fót, Fehérkő út 1. Tel: +36 (27) Fax: +36 (27) Mobil:


Letölteni ppt "Bemutatkozás A Wilker Kft. Budapesten az M3-as autópálya bevezetőjénél 11 típusú motorkerékpár és robogó, 8 quad, 7 kerékpár márkával, illetve hószánok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések