Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér."— Előadás másolata:

1 Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér jelent meg az asztaluknál, és igy szólt hozzájuk: „Mivel egy ilyen különleges, egymást mindig szerető házaspár igen ritka a mai világban, én teljesitem mindkettőtök egy-egy kivánságát."

2 Oh, én egy világkörüli utazásra szeretnék menni az én drága férjemmel. A férj pár pillanatig gondolkodott, majd igy szólt: A tündér suhintott egyet a varázspálcájával, és két luxushajóra szóló jegy feküdt az asztalukon.

3 „Hát ez igazán romantikus, de ez egy olyan pillanat, ami sohasem tér vissza. Ezért sajnálom drágám, de én azt kivánom, hogy a feleségem legyen 30 évvel fiatalabb, mint én vagyok."

4 A feleség és a tündér is egy kicsit kellemetlenül meglepettnek látszott, de a kivánság az kivánság...

5 Igy a tündér suhintott a varázspálcájával és láss csodát: a férj 92 évessé öregedett. Tanulság: Azoknak a senkiházi férfiaknak akik nem képesek semmiért hálásnak lenni nem szabadna elfelejteniök, hogy a tündérek még a mesékben is mindig nők.


Letölteni ppt "Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér."

Hasonló előadás


Google Hirdetések