Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen."— Előadás másolata:

1 Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen tökéletesen kiegészítik egymást. Ezután kérdéseket tesz fel róla.

2 Ádám: Uram, Éva gyönyörű.
Miért teremtetted őt ilyen gyönyörűnek? Isten: Hogy mindig nézni akard őt.

3 Ádám: Uram, a bőre olyan lágy.
Miért teremtetted a bőrét ilyen lágyra? Isten: Hogy mindig érinteni akard őt.

4 Ádám: Az illata olyan jó. Uram, miért teremtettél neki ilyen jó illatot? Isten: Hogy mindig a közeledbe akard őt tudni.

5 Ádám: Ez csodálatos Uram és nem akarok hálátlannak látszani, de miért teremtetted őt ilyen butának? Isten: Hát, hogy ő is szeressen téged.


Letölteni ppt "Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések