Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén A/10 A Dow elmélet, az örök „igazság” 1. ( XIX sz. végén hozta létre elméletét Charles Down) Felfedezése Down tézisei néven vált ismerté.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén A/10 A Dow elmélet, az örök „igazság” 1. ( XIX sz. végén hozta létre elméletét Charles Down) Felfedezése Down tézisei néven vált ismerté."— Előadás másolata:

1

2 Siker a tőzsdén A/10 A Dow elmélet, az örök „igazság” 1. ( XIX sz. végén hozta létre elméletét Charles Down) Felfedezése Down tézisei néven vált ismerté. Az árakban minden benne van, amit a piac szereplői egy adott pillanatban tudnak és ismernek az instrumentumról és változást befolyásoló tényezőkről.Egy summázott érték ítéletet fejez ki, és a kereslet-kínálat viszonyában tükröződik vissza. Az árakban minden benne van, amit a piac szereplői egy adott pillanatban tudnak és ismernek az instrumentumról és változást befolyásoló tényezőkről.Egy summázott érték ítéletet fejez ki, és a kereslet-kínálat viszonyában tükröződik vissza. Az árak mozgása trend szerű és hullám szerű a mozgása a trenden belül. Egyidőben mindig három trend „működik” Az árak mozgása trend szerű és hullám szerű a mozgása a trenden belül. Egyidőben mindig három trend „működik” - Hosszú távú vagy major, primary trend. - Hosszú távú vagy major, primary trend. - Középtávú trend,secondery trend. Ez a major trend 30-60%-oskorrekciója, és azzal ellentétes irányú. - Középtávú trend,secondery trend. Ez a major trend 30-60%-oskorrekciója, és azzal ellentétes irányú. - A rövid távú trendek, minor, a középtávú trendeken belűl érvényesűlnek. Időtávuk inkább napokban, mint hetekben mérhetők. - A rövid távú trendek, minor, a középtávú trendeken belűl érvényesűlnek. Időtávuk inkább napokban, mint hetekben mérhetők. A trendekben általában három hullám követi egymást azonos irányban. A trendekben általában három hullám követi egymást azonos irányban. Az árak átlaga és az átlag válltozása a piacra jellemző. Az árak átlaga és az átlag válltozása a piacra jellemző. Ezt fejlesztette tovább Elliott. Ezt fejlesztette tovább Elliott.

3 Elsődleges ciklus, a „0-5-c” által meghatározott csatorna. A másodlagos ciklusok „ 0-1-2”,”2-3-4”, „3-4-5”,”5-A-B”, „A- B-C” A trendek öt szakaszból, a korrekciók három szakaszból állnak. A hullámok csúcsai általában meghaladják a az előző hullám csúcsot.

4 Előzetes A következő alkalommal megismerkedünk az Fibonacci szám elmélettel, és az Elliott hullámokra „ültetjük” ismereteinket. A képekre kattinva bővebb információ_>> A képekre kattinva bővebb információ_>>


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén A/10 A Dow elmélet, az örök „igazság” 1. ( XIX sz. végén hozta létre elméletét Charles Down) Felfedezése Down tézisei néven vált ismerté."

Hasonló előadás


Google Hirdetések