Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Csimag.hu Bemutatkozó.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Csimag.hu Bemutatkozó."— Előadás másolata:

1 csimag.hu Bemutatkozó

2 Mivel foglalkozunk Hasznos ötletek megosztása, közzététele, támogatása
Alkatrészek értékesítésével, melyek hozzásegítik a felhasználókat a beszerzések leegyszerűsítéséhez Csoportos rendelések lebonyolításával, mely segítségével a felhasználók, akiknek azonos termékre van szükségük, olcsóbban hozzájutnak az alkatrészekhez Fejlesztéssel a kerékpár (sport és közlekedés), zöld energia és elektronika témakörében

3 Nyílt forrású termékek
Bizonyára ismerős már a szoftvereknél elterjedt „open software” kifejezés ami annyit jelent, hogy a program, amit megírt az illető egyén vagy cég, lemásolható, módosítható, vagyis szabadon felhasználható. Ahhoz, hogy ezt megtehessük letölthetővé teszik a forráskódot, vagyis a program kézzel írt verzióját. Nos, ugyanez létezik már a vasaknál, azaz a valós eszközöknél, melyet „open hardware”-nek neveztek el. Ez tehát nyílt forrású termékeket jelent, melyek elkészítésének, tervezésének adatai érhetőek el és szabadon felhasználhatóak.

4 Hozzáférés Annak ellenére, hogy már nagyon sok olyan termék van, aminek nyílt forrású alapjai vannak, még mindig nehezen férünk hozzá az adatokhoz, mert az interneten nem terjednek a megfelelő mértékben, illetve mi, az érdeklődők sok egyéb információt találunk, mely félreviszi az esetleg jól irányult fókuszunkat. A csimag.hu segítségével építünk egy olyan közösséget, ahol személyes megkereséssel is híreszteljük, milyen lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére.

5 Felhasználói tábor építése
Tehát, a hozzáférések növeléséhez minél több embernek beszéljünk a saját fejlesztéseinkről és adjuk hírül, hogy ezen a weboldalon lehetőségünk van mások segítéségét igénybe venni a saját elképzeléseink megvalósításához!

6 Értékesítés Vannak olyan emberek, akik nem igazán szeretnének maguk építeni dolgokat, csak meg szeretné venni és használni azt. Ezeknek ez egyedeknek egyszerűen eladhatjuk találmányainkat, fejlesztéseinket és ezzel megkereshetjük a megélhetéshez szükséges javainkat is! (Pénzzel is kereskedhetünk, de cserekereskedelemmel is megoldhatjuk az értékesítést!)


Letölteni ppt "Csimag.hu Bemutatkozó."

Hasonló előadás


Google Hirdetések