Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Belső festő művészet Füst színű palackok A Ming Dinasztia idején, került a dohány Kínába, ezért a füstszínű palackok fokozatosan fejlődtek. A készség.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Belső festő művészet Füst színű palackok A Ming Dinasztia idején, került a dohány Kínába, ezért a füstszínű palackok fokozatosan fejlődtek. A készség."— Előadás másolata:

1

2 Belső festő művészet

3 Füst színű palackok A Ming Dinasztia idején, került a dohány Kínába, ezért a füstszínű palackok fokozatosan fejlődtek. A készség nagyon virágzóvá tette a füstszínű palackot a Qing Dinasztiában. A belső festésü füstszínű palack megjelent Jia qing éveiben Ez a belső festő készség fejlődött, és most gyakorlattá vált. A belső füstszínű palackfestmény egy egyedülálló fajta művészet. Kell hozzá egy különlegesen tervezett karcsú toll, egy a nyakon keresztüli csúcsnál levő hajlattal, egy művész, aki működteti. A palacküreg szoros tere rátermett művészt igényel, hogy élénk terveket és szépírást karcoljon a palack belső felszínére. Az eredmény a tájak, csendélet, portrék és szépírás sok kitűnő miniatúrája, ami sok gyűjtőt gyönyörködtet.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23


Letölteni ppt "Belső festő művészet Füst színű palackok A Ming Dinasztia idején, került a dohány Kínába, ezért a füstszínű palackok fokozatosan fejlődtek. A készség."

Hasonló előadás


Google Hirdetések