Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja."— Előadás másolata:

1 11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja ki az új rendszerszoftvert! Milyen információkat kell a telepítés el ő tt összegy ű jtenie? Milyen lépésekb ő l áll az Ön által választott operációs rendszer telepítése? Amennyiben rendelkezik az operációs rendszer internetes támogatással, mutassa be azt, -ha nem, ismertesse milyen más lehet ő ségek érhet ő k el!

2 Operációs rendszerek összehasonlítása  Windows XP:  Könnyebben végezhet egyszerre több feladatot.  Biztonságosabban kapcsolódhat a vállalati hálózatokhoz.  Teljesen kompatibilis a 64 bites számítógépekkel.  Windows XP üzleti programokat futtathat.  Biztonságosabban kapcsolódhat a vállalati hálózatokhoz.

3 Windows Vista  Kémprogramok és egyéb kártevő programok elleni beépített védelem.  Könnyebben biztosíthatja az adatok védelmét és biztonságát.

4 Windows 7  A legtöbbet használt programokat és fájlokat egy vagy két kattintással elérheti.  A legtöbbet használt programokat és fájlokat egy vagy két kattintással elérheti.  Csupán három kattintással csatlakozhat bármely elérhető vezeték nélküli hálózathoz.  Csupán három kattintással csatlakozhat bármely elérhető vezeték nélküli hálózathoz.  Gyorsabban navigálhat sok nyitott ablak között.

5 Windows 7  A munkahelyén lévő bármelyik számítógépről nyomtathat egyetlen nyomtatón.  Erőfeszítés nélkül rendszerezhet nagy számú fájlt, dokumentumot és fényképet.  Erőfeszítés nélkül rendszerezhet nagy számú fájlt, dokumentumot és fényképet.  Jobb energiagazdálkodás a hosszabb telepélettartam érdekében.

6 A Windows XP tiszta telepítése 1.A Windows XP tiszta telepítése előtt készítsen biztonsági másolatot minden fontos adatról. A biztonsági másolatot külső helyre, például CD-re vagy külső merevlemezre mentse. 2.Indítsa el a számítógépet a Windows XP CD-ről. Ehhez helyezze a Windows XP CD-t a CD- vagy a DVD-meghajtóba, majd indítsa újra a számítógépet Megjegyzés: Ha a Windows XP CD-ről szeretné indítani a számítógépet, a BIOS-beállításokat ennek megfelelően kell konfigurálni. 1.A Windows XP tiszta telepítése előtt készítsen biztonsági másolatot minden fontos adatról. A biztonsági másolatot külső helyre, például CD-re vagy külső merevlemezre mentse. 2.Indítsa el a számítógépet a Windows XP CD-ről. Ehhez helyezze a Windows XP CD-t a CD- vagy a DVD-meghajtóba, majd indítsa újra a számítógépet Megjegyzés: Ha a Windows XP CD-ről szeretné indítani a számítógépet, a BIOS-beállításokat ennek megfelelően kell konfigurálni.

7 A Windows XP tiszta telepítése 3.Amikor a képernyőn megjelenik a „CD- ROM-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot” üzenet, nyomjon meg egy billentyűt a számítógép Windows XP CD-ről való indításához. 3.Amikor a képernyőn megjelenik a „CD- ROM-ról való indításhoz nyomjon meg egy gombot” üzenet, nyomjon meg egy billentyűt a számítógép Windows XP CD-ről való indításához. 4.Az Üdvözli a Telepítő képernyő megjelenésekor nyomja meg az ENTER billentyűt a Windows XP telepítőjének indításához. 4.Az Üdvözli a Telepítő képernyő megjelenésekor nyomja meg az ENTER billentyűt a Windows XP telepítőjének indításához.

8 A Windows XP tiszta telepítése 5.Olvassa el a Microsoft szoftverlicenc- szerződését, majd nyomja meg az F8 billentyűt. 5.Olvassa el a Microsoft szoftverlicenc- szerződését, majd nyomja meg az F8 billentyűt. 6.A képernyőn látható utasításokat követve jelölje ki és formázza azt a partíciót, amelyre telepíteni kívánja a Windows XP rendszert. 6.A képernyőn látható utasításokat követve jelölje ki és formázza azt a partíciót, amelyre telepíteni kívánja a Windows XP rendszert. 7.A Windows XP rendszer telepítésének befejezéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. 7.A Windows XP rendszer telepítésének befejezéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.


Letölteni ppt "11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések