Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Megtaláltam a szöveget a nótához, aztán inkább összecsináltam neked egy kis vidámságot.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Megtaláltam a szöveget a nótához, aztán inkább összecsináltam neked egy kis vidámságot."— Előadás másolata:

1 Megtaláltam a szöveget a nótához, aztán inkább összecsináltam neked egy kis vidámságot

2 Elment tehát a kocsmába, s rábukott tíz korsóra, S végül meredten tekintett az aznap evett borsóra. Egy napon, mikor Micimackónak semmi dolga nem akadt, Eszébe jutott, hogy inni kéne valami nagyon habosat Sör? 10x

3 Így hát elindult, hazafelé, tök részegen, mint egy ló. Arra gondolt, otthon talán akad egy kis inni való, S hogy jobban legyen, ugrándozott, jó nagyokat esett, S a sörökre való tekintettel énekelni kezdett: SÖR…

4 Minél inkább habozik, annál inkább jó a sör, Minél inkább jó a sör, annál inkább habozik. Jó a sör és habzik - zik - zik, Micimackó elázik - zik - zik.

5 Ismert kocsmai körökben az az általános nézet, S köztudott, hogy Micimackó is állandóan részeg. És ez nem csak afféle szerény vélemény, Határozottan állítom, hogy tény, tény, tény!

6 Ezért, hogyha inni akarsz, mert nem vagy részeg, mint egy ló Kell, hogy legyen a bárszekrényben eltéve innivaló. Így aztán, ha a kocsma zárva,s Micimackó megszomjazik, Megkóstol egy hordónyi sört, alaposan, fenékig. Inni kéne..

7 Micimackó a barátom, s gyakran lerészegedünk. Másnap reggel, az árokparton fejfájással ébredünk. És tanultunk egy verset is, és most már kívülről tudom, Ha részeg vagyok, s van még hangom, mindig ezt dúdolgatom! Salalé.. Salalalalé..

8 Minél inkább habozik, annál inkább jó a sör, Minél inkább jó a sör, annál inkább habozik. Jó a sör és habzik - zik - zik, Micimackó elázik - zik - zik

9 Na vége a gyereknapnak, mars dolgozni! Vagy ezt akarod? Estleg ezt?

10 Na ugye! Akkó meló U.i : Ne lopd a napot, mert Urad szeme mindent lát


Letölteni ppt "Megtaláltam a szöveget a nótához, aztán inkább összecsináltam neked egy kis vidámságot."

Hasonló előadás


Google Hirdetések