Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más, így a Szeretet is.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más, így a Szeretet is."— Előadás másolata:

1

2 Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más, így a Szeretet is.

3 Egy napon az érzések tudomására jutott,hogy a sziget süllyedni kezd, ezért valamennyien előkészítették hajóikat és szép sorban elhagyták a szigetet.

4 Mielőtt sziget végleg elsüllyedt volna,a Szeretet segítségért imádkozott.

5 A Gazdagság egy luxushajón úszott el a Szeretet mellett. -Gazdagság,el tudnál vinni magaddal? -Nem,nem tudlak. A hajómon sok az arany az ezüst,nincs már hely számodra!

6 Megkérdezte hát a Büszkeséget is,aki egy csodaszép hajóval közlekedett. -Büszkeség el tudnál vinni? Kérlek! -Nem,nem tudlak.Itt minden oly tökéletes,te árthatnál a hajómnak.

7 Ezért a Szeretet a bánathoz fordult,aki éppen indult. -Bánat vigyél engem is magaddal, már süllyed nagyon a sziget! -Ó,Szeretet-mondta Bánat-,én olyan szomorú vagyok,hogy egyedül kell maradnom.

8 A Vidámság is elhúzott a Szeretet mellett,de olyan elégedett és boldog volt,hogy meg sem hallotta a Szeretet kérését.

9 Hirtelen megszólalt egy hang: -Gyere, Szeretet majd én elviszlek téged!-mondta egy öregember.

10 A Szeretet olyan hálás volt,hogy elfelejtette megkérdezni jótevője nevét. Amikor földet értek az öreg elment.

11 -Tudás,nem tudod ki segített nekem? -Az Idő volt-hangzott a válasz. -Az Idő?-kérdezte a Szeretet-Miért segített rajtam az Idő? -Mert csak az Idő értheti meg,hogy milyen fontos az életben a A Szeretet úgy érezte,sokkal tartozik neki,ezért megkérdezte a Tudást: SZERETET /szellő/


Letölteni ppt "Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más, így a Szeretet is."

Hasonló előadás


Google Hirdetések