Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Dalt zengnek a rétek, s minden virág, oly boldog már szívem, Dalt zengnek a rétek, s minden virág, az Úrban van az örömem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Dalt zengnek a rétek, s minden virág, oly boldog már szívem, Dalt zengnek a rétek, s minden virág, az Úrban van az örömem."— Előadás másolata:

1

2 Dalt zengnek a rétek, s minden virág, oly boldog már szívem, Dalt zengnek a rétek, s minden virág, az Úrban van az örömem.

3 Míg az élet útján járunk, sokfelé sodródhatunk, de a ködben, zord időben napsugárra szomjazunk.

4 Dalt zengnek a rétek, s minden virág, oly boldog már szívem, Dalt zengnek a rétek, s minden virág, az Úrban van az örömem.

5 Bármiként is él az ember, vágya mindig szeretet; és ha testvérszívre nem lel, boldog másként nem lehet.

6 Dalt zengnek a rétek, s minden virág, oly boldog már szívem, Dalt zengnek a rétek, s minden virág, az Úrban van az örömem.

7 Embertársad bárki légyen, tárd fel néki jó szíved! Ez a teljes, gazdag élet: örök üdvöd építed.

8 Dalt zengnek a rétek, s minden virág, oly boldog már szívem, Dalt zengnek a rétek, s minden virág, az Úrban van az örömem.

9

10 Uram, Istenem! Tiéd az éjszaka és tiéd a nappal; kezed műve a hajnali harmatcsepp és a nap. Add, hogy ma egész nap jókedvű és tiszta legyek, a Világosság fia!

11 Köszönöm, hogy vagy, és hogy megteremtettél engem is. Légy mindig jó hozzám, és a Te irgalmas szereteted ragyogjon mindig fölöttem!

12 Óvj meg a bűntől a mai napon, tölts el a Te Lelkeddel! Jó akarok lenni, hogy örömöd teljék bennem, és szeretni akarlak téged, Uram. Ámen.

13


Letölteni ppt "Dalt zengnek a rétek, s minden virág, oly boldog már szívem, Dalt zengnek a rétek, s minden virág, az Úrban van az örömem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések