Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Ascendant a férfi test tökéletességét dicsőítő illat, mely 2007-es megjelenése óta több mint 10 milliós darabszámban került értékesítésre. Az ‘ascendant’

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Ascendant a férfi test tökéletességét dicsőítő illat, mely 2007-es megjelenése óta több mint 10 milliós darabszámban került értékesítésre. Az ‘ascendant’"— Előadás másolata:

1

2 Az Ascendant a férfi test tökéletességét dicsőítő illat, mely 2007-es megjelenése óta több mint 10 milliós darabszámban került értékesítésre. Az ‘ascendant’ szó azt jelenti, hogy emelkedni, felfelé haladni. Az illat a férfi test és egy dinamikus energiaforrás erőteljes szimbiózisát ábrázolja. És most, az Ascendant-on belül, bemutatjuk az Ascendant Aqua-t !

3

4 Érezze a tiszta, elementáris erőt az Ascendant Aqua EdT-vel! Az Ascendant Aqua ideális illat nyárra, ugyanis az óceán ereje és energiája inspirálta. Hűs, friss és pezsdítő – tökéletesen illik az erős, független és dinamikus férfiak karakteréhez! And style

5 Üde és friss Eau de Toilette, mely a természet elementáris erején keresztül testesíti meg a férfierőt és a férfitest szépségét.

6 And style Erős Energikus Érzéki Friss Férfias

7 és az óceánt idézi. A vízkék, mattított üveg férfias erőt sugároz

8 Ascendant Aqua EdT 75ml Az Ascendant Aqua EdT kirobbanó frissességét a grépfrút élénk, citrusos illata adja.

9 Tengeri tajték Grépfrút Uborka Kék tömjén Vetiver Tölgymoha ASCENDANT AQUA Karaktere: fás-aromás Petitgrain citromfa Fakeverék Szürke ámbra

10 ASCENDANT AQUA Központi összetevő: GRÉPFRÚT A parfümőr a friss és üdítő grépfrútot választotta az illatkompozíció központi elemének. Az Ascendant Aqua-t az óceán ereje és vitalitása inspirálta, így a fodrozódó hullámokon születő tengeri tajték energiája és a szürke ámbra sós, ásványi jegyei jellemzik. Eleven és friss esszencia.

11 ASCENDANT AQUA A PARFÜMŐR INSPIRÁCIÓJA Olyan illatot szerettem volna létrehozni, mely az érzelmekre és az érzékekre hat. Hunyja be a szemét, lélegezze be az Ascendant Aqua illatát, és merüljön alá a tenger világába. Érezze az elsöprő frissességet és a hatalmas óceán erejét!

12 A PARFÜMŐR HÁTTERE Alexis Dadier Alexis Dadier azt vallja, hogy egy ‘szerencsés véletlen’ folytán talált rá az igazi hivatására, a parfümőr szakmára. A párizsi Symrise számára kezdett el illatokat kreálni, majd 2009-ben Párizsban megnyerte a rangos Fifi díjat - mely a parfümipar hivatalos ‘Oscar-díja’ – „Perfume Extraordinaire” kategóriában az általa komponált „A Travers le Miroir deThierry Mugler” illatért.

13

14


Letölteni ppt "Az Ascendant a férfi test tökéletességét dicsőítő illat, mely 2007-es megjelenése óta több mint 10 milliós darabszámban került értékesítésre. Az ‘ascendant’"

Hasonló előadás


Google Hirdetések