Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Barát Müller Péter.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Barát Müller Péter."— Előadás másolata:

1 Barát Müller Péter

2 Barát az, aki előtt nincsenek titkaid
Barát az, aki előtt nincsenek titkaid.  Akitől nem kell tartani, akiben megbízol - akivel ha együtt vagy,  úgy érzed, hogy nem vagy egyedül..  És repül az idő .  Észre sem veszed, mert ha együtt vagytok,  valami időtlen jóérzés tölt el -  mintha melegebb volna a levegő,  s otthonosabb a hely, ahol ültök...  Barát az, akire figyelsz, mert fontos számodra a sorsa.  És aki figyel rád, mert fontos számára a te sorsod...  Barát az, aki megért - s akit mélységesen megértesz.  Nem tudtok egymásnak hazudni.  Túl közel van.  Mintha magaddal beszélnél ...

3 Ez a korai tapasztalat döbbentett rá,  hogy a barátság a lelkek közötti legközelebbi kapcsolat.  Barátom lehet nemcsak a "barátom", - de az  anyám, - az apám, - a gyerekem és a férjem /feleségem is.  Ha ők nem a barátaim, hanem "csak" az anyám, az apám, a gyerekem  és a férjem /feleségem, akkor kapcsolatunkból hiányozni fog valami. Valami nagyon lényeges.  Mert a barátság a legmagasabb szeretet-forma.  Ne hidd, hogy túlzok.  Sokféle vonzalom, egymásba kapaszkodás van a világon.  Sokféle összetartás és szeretet érzés. 

4 De az ember által átélhető legmélyebb szeretet: a barátság
De az ember által átélhető legmélyebb szeretet: a barátság.  A barátom ott van mellettem.  Egészen közel.  Érzem.  Ismerem.  Szeretem.  Neki mondom el először a titkaimat - s csakis rá hallgatok,  mert tudom, hogy ismer.  És szeret engem... (Müller Péter)

5

6

7

8

9 sygmarom


Letölteni ppt "Barát Müller Péter."

Hasonló előadás


Google Hirdetések