Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A sínekről. (Krónikus betegségek, allergiák, visszatérő betegségek.)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A sínekről. (Krónikus betegségek, allergiák, visszatérő betegségek.)"— Előadás másolata:

1 A sínekről. (Krónikus betegségek, allergiák, visszatérő betegségek.)
A Germán Gyógytudomány eredete és szellemisége. A Germán Gyógytudomány természettörvényei. Kiegészítések a természettörvényekhez, és kivételek. Az agykéreg áttekintése. Néhány szerv különprogramjainak ismertetése. A sínekről. (Krónikus betegségek, allergiák, visszatérő betegségek.) Elmezavarok. Szubjektív valóságunk a Germán Gyógytudomány tükrében. Konfliktusok feloldása. Lehetőségek és nehézségek. Más gyógymódok helye a Germán Gyógytudomány rendszerében.

2 Védőoltások A hivatalos orvostudomány azt tanítja, hogy a legyengített kórokozók beadásával a szervezetet úgy ismertetjük meg egy veszélyes mikroorganizmussal, hogy van ideje kidolgozni az ellenanyagot. Dr. Hamer szerint a védőoltásoknak nincs értelme, hisz a betegségeket nem a kórokozók okozzák. Sok szakember állítja, hogy a védőoltások rendkívül károsak, miközben tényleges védőhatásuk nincs. (pl. Részint számtalan maradandó károsodást tulajdonítanak védőoltásoknak (pl. autizmus), részint azt állítják, hogy növelik a más betegségekre való hajlamot (pl. allergia).

3 Neil Z. Miller: Védőoltások. (Kérdések és kételyek)
Egy könyv, amely precízen összefoglalja a védőoltásokkal kapcsolatos tudományos cikkeket: Neil Z. Miller: Védőoltások. (Kérdések és kételyek) A könyv előszavát egy védőoltáspárti orvos írta. Bár a témával kapcsolatban rendkívül kompromittáló összképet ad, ez az orvos elismeri, hogy korrekt könyv.

4 Lehet, hogy mindenkinek van igaza?!
Akadémikus orvoslás: a védőoltás hatására a szervezet megtanul ellenanyagot termelni az adott kórokozó ellen. Dr. Hamer: a védőoltások feleslegesek, mert a betegségek Értelmes Biológiai Különprogramok. Ellenzők: nincs igazi hatásuk, de növelik más betegségek esélyét, és szövődményeik tragikusak lehetnek. Vegyük ehhez hozzá az imént a pollen allergiáról elmondottakat! Mi az összkép?

5 Abban mindenki egyetért, hogy a védőoltás egy trauma a szervezetnek:
Az immunrendszer természetes védvonalait kikerülve jut be egy csomó idegen anyag a testbe, erősen mérgező hordozóanyaggal. Kis józan ésszel azt is beláthatjuk, hogy a léleknek is trauma, hisz megsértik a test integritását. Sokszor úgy, hogy erőszakot követnek el egy gyermeken. Tehát: fizikai inzultus+mérgezés+lelki trauma (mivel a szülő egyetértésével történik).

6 Mivel a bejuttatott kórokozó főszereplője a traumának, az immunrendszer ellenanyagot fog termelni ellene. Függetlenül attól, hogy eredendően hasznos-e! A traumának pedig könnyen lehet tartós lelki szövődménye. (pl. autizmus.)

7 Akkor hát mi is lehet a védőoltás?
Ezek alapján úgy tűni, hogy a védőoltás valójában egy olyan DHS, aminek során a szervezet allergiás lesz az oltóanyagra. Ezért ellenanyagot termel az immunrendszer ellene ha később felbukkan akkor is, ha egyébként (a GNM állításainak megfelelően) hasznos lenne a test számára. Ezt támasztja alá az ún. „Switching”.

8 Miért tapasztalják azt, hogy a védőoltások bevezetése óta drasztikusan megnőtt az allergiások száma?
Az iménti parlagfűallergiás esetek alapján nyilvánvalónak látszik, hogy az oltás DHS-e alatt (ez a sokk jóval hosszabb, mint maga a szúrás) a gyermek találkozik olyan anyagokkal, amik a későbbiekben sínként fognak szerepelni…

9 Konklúzió: Ennek a tükrében talán érdemesnek tűnik beadatni azokat a védőoltásokat, amiket távoli utazások előtt ajánlanak. Ilyen esetben a szervezet ki lehet téve olyan mikroorganizmusok hirtelen megjelenésének, amikhez nem lesz ideje alkalmazkodni. Egyéb védőoltásokkal nagyon meggondoltan kell bánni. Kicsi gyermeknek pedig határozottan nem szabadna oltást adni, mert helyrehozhatatlan lelki traumát szenvedhet el. Zsuzsa kályhás esete…


Letölteni ppt "A sínekről. (Krónikus betegségek, allergiák, visszatérő betegségek.)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések