Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és."— Előadás másolata:

1 Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és a zöldellő fák ellentátben állnak a száraz homokdűnékkel amik körülveszik. A következő lenyűgöző képsorozat ennek a a turisztikai attrakciónak az egzotikus szépségét óhajtja felfedni.

2

3

4

5

6 A monda szerint a hercegnnő még mindig az oázisban él, mint sellő.
A legenda szerint egy gyönyörű bennszülött hercegnőt fürdés közben meglátott itt egy fiatal vadász. A hercegnő pocsolyát hagyva maga után, elfutott. A pocsolya tóvá változott és a hercegnő hullámzó palástjából keletkeztek a környező homokdűnék. A monda szerint a hercegnnő még mindig az oázisban él, mint sellő.

7

8

9

10

11 A kis Huacachina tó zöldövezettel és hatalmas homokdűnékkel van körülvéve: a tavat földalatti forások táplálják. A smaragd vizű tó évtizedek óta nem változott. Huacachina légkörének és a környezetének köszönheti, hogy a turisták által, Peru egyik leglátogatottabb helye lett. Olyan érzést kelt, mintha nem Peruban hanem egy más bolygón lenne az ember. A klímája kiváló, a tó vize ásványianyagban gazdag, mely képes új lendületet adni az emberi szervezetnek. 1940 óta ez az egzotikus hely az elit perui társadalom gyakran látogatott helyévé vált.

12

13

14

15 Az oázist körülvevő területet beépítették: a tópart tele van házakkal, szállodákkal, és még egy sugárútja is van, de mindennek ellenére megtartotta a varázslatos naplementéjét, a körülvevő dűnék tetejéről a hipnotikus kilátást, ami ugyan az; semmit nem változott. Jelenleg ideális hely az extrém sportok kedvelőinek, köztük a sandbordozás gyakorlása.

16

17

18

19

20

21 A Huacachina oázis szép trópusi pálmák és tornyosuló dűnék közepette fekszik.
Néhány kilométerre innen, meg lehet látogatni a közeli barátságos Ica várost, ami Peru termékeny völgyének déli részén fekszik, valamint az ottani pincészeteket is. Ott, meglátható a különbôző "tüzes víz" készítése; a híres Pisco (pálinka), amit itt “égő víz”-ként is ismernek. Itt a látogatók élvezhetik a gyönyörű természetes tájat, és az utóbbi idők egyik legnépszerűbb sportját is űzhetik, az úgynevezett sandboarding-ot, vagy pedig egy gyönyörű túrát tehetnek 4 × 4-es homokfutóval a sivatag mentén.

22

23

24

25 V É G E T Fordította:


Letölteni ppt "Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések