Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Grosmann Tibor, es ezekkel a foto sorozatokkal a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Grosmann Tibor, es ezekkel a foto sorozatokkal a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy."— Előadás másolata:

1 Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Grosmann Tibor, es ezekkel a foto sorozatokkal a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy milyen is lesz egy ev tized eltelte mulva, de mielot ezt megtennem, bemutatom egy csekeny kis fotokkal milyen jelenleg.

2  Velemenyem szerint az iskolank 10 ev eltelte utan jelenlegi allapotahoz kepes, 10-x felyletebb lesz.  Nagy hagsulyt fognak tenni a Biologia, Kemiai es Fizikai laborok korszerusitesere.  Miden felszerelest kulfoldi tamogatasok seggitsegevel fogjak meg palyazni hogy biztosan biztositva leggyenek a diakok szamara.  Mint ahogy mostan tudni dolog a diakssag, fuzetekbe jegyzeteli a mindenapi tananyagot, de viszont egy evtized elteltte utan mar a diaksag padban beszerelt leptoppal, es elekronikus ellenorzokkel fognak rendelkezni hogy a szulok mindig talyekoztattva legyenek minden diak jegyerol, amit (email)-on keresztul meg kapja a jegyek eredmenyeit.  Pl, ha a tanar megbetegedig akkor abban az esetben a tanar a telefonja segitsegevel leagya a tananyagot egy hologram segitsegevel ami az osztaly teremben megjelenik.

3


Letölteni ppt "Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Grosmann Tibor, es ezekkel a foto sorozatokkal a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések