Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Gyarmati Klara, es evvel a videoval a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy milyen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Gyarmati Klara, es evvel a videoval a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy milyen."— Előadás másolata:

1 Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Gyarmati Klara, es evvel a videoval a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy milyen is lesz egy ev tized eltelte mulva, de mielot ezt megtennem, bemutatom egy csekeny kis viedeoval milyen jelenleg.

2  Jellenleg a diakok konyvbol es fuzetbol tanulnak, nagyon keves ‘Vizualis Tabla’ talalhato, es rengeteg ‘Oldalszarnyas Tabla’.  A folyosok kamera mentesek es a szekreny mentesek.  Egy ev tized eltelte utan az iskolank vedelmi halozatatt nagyot fog noni.  Az iskola felvigyazva lesz kamerakkal ugy mint kint es bent is. Kevesebb lesz a tabla berendezes es tobb lesz az elektronikus berendezes. Mint pl, a diaksag leptopon fogja folytatni a tanulmanyait, es a tanroknak email-ban kuldik el kerelmeiket minden orara kerelmet.  A leptopok sem lessznek mar a regiek nem kinyithato kis muanyak dobozka lesz mint a mostani, inkabb egy 2 dr. felcbol allo kivetitheto hologramos ‘kutyu’, amit barhova hordozni lehet es nem okozhat gondot hogy most eppen hol tolcsem fel vagy lenne e hova tenni mert nem megfelelo a kornyezet, illetve hasonlo dolgok.  A folyosokon majd kicsi tarolodobozok talalhatoak akkar ujlenyomatos akkar kod altal vedet rendszerrel ahol a diak, majd dolgait tarthatja felelm nelkul hogy valaki majd elveszi vagy elopja.

3 Az iskola folyosoja


Letölteni ppt "Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Gyarmati Klara, es evvel a videoval a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy milyen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések