Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 Továbblépés - Az üzenet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 Továbblépés - Az üzenet."— Előadás másolata:

1 1 Továbblépés - Az üzenet

2 Továbblépés Megerősödve, eggyé válva a látásunkban
A feladat: Isten arra hívja a gyülekezetünket, hogy hitelesen bemutassuk Őt, átadjuk az evangéliumot a Vecsés és vonzáskörzetében élő embereknek, hogy közösségünk növekedjen hitben és számban egyaránt és új gyülekezetek jöjjenek létre. A keret: Fontosnak tartjuk, hogy Jézus Krisztus igazi tanítványaivá váljunk, felismerjük a Szentlélektől kapott ajándékainkat és azt használni is tudjuk. Az a vágyunk, hogy élő, formálható közösség maradjunk, nyitottak a Szentlélek vezetésére. Az erőforrás: Krisztus testeként közösségben vagyunk egymással és Ővele; arra törekszünk, hogy minden, ami a gyülekezetünkben történik, váljon Isten dicsőségére és tegye híressé az Ő nevét.

3

4 2 Timóteus 1:3-14 Hálát adok az Istennek, akinek őseimhez
hasonlóan tiszta lelkiismerettel szolgálok, amikor szüntelenül, éjjel és nappal megemlékezem rólad könyörgéseimben, 4és könnyeidre emlékezve látni kívánlak, hogy öröm töltsön el. 5Eszembe jutott ugyanis a benned élő képmutatás nélküli hit, amely először nagyanyádban, Lóiszban és anyádban, Eunikében lakott, de meg vagyok győződve arról, hogy benned is megvan. 6Ezért emlékeztetlek téged, hogy gerjeszd fel az Isten kegyelmi ajándékát, amely kezeim rád tétele által van benned.

5 2 Timóteus 1:3-14 7Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét. 8Ne szégyelld hát a mi Urunkról szóló bizonyságtételt, se engem, az ő foglyát, hanem szenvedj velem együtt az evangéliumért, Isten ereje által. 9Mert ő szabadított meg minket, és ő hívott el szent hívással, nem a mi cselekedeteink alapján, hanem saját végzése és kegyelme szerint, amelyet még az idők kezdete előtt Krisztus Jézusban adott nekünk.

6 2 Timóteus 1:3-14 10Ez most nyilvánvalóvá lett a mi Üdvözítőnk, Krisztus Jézus megjelenése által, aki megtörte a halál erejét, és az evangélium által világosságra hozta az elmúlhatatlan életet. 11Ennek az evangéliumnak a szolgálatára rendeltettem én hírnökül, apostolul és tanítóul. 12Ezért is szenvedem ezeket, de nem szégyellem, mert tudom, kiben hiszek, és meg vagyok győződve, hogy neki van hatalma arra, hogy a rám bízott kincset megőrizze arra a napra. 13Az egészséges beszéd példájának tekintsd, amit éntőlem hallottál, a Krisztus Jézusban való hitben és szeretetben. 14A rád bízott drága kincset őrizd meg a bennünk lakozó Szentlélek által.

7 1 Timóteus 6:11-12 Te pedig, Isten embere, kerüld ezeket. Ellenben törekedj igazságra, kegyességre, hitre, szeretetre, állhatatosságra, szelídlelkűségre. 12Harcold meg a hit nemes harcát, ragadd meg az örök életet, amelyre elhívattál, amelyről vallást tettél szép hitvallással sok tanú előtt.


Letölteni ppt "1 Továbblépés - Az üzenet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések