Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GOTHARDO-SOKK Iskolarádió Gothard Jenő Általános Iskola Szombathely, Benczúr Gyula út 10.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GOTHARDO-SOKK Iskolarádió Gothard Jenő Általános Iskola Szombathely, Benczúr Gyula út 10."— Előadás másolata:

1 GOTHARDO-SOKK Iskolarádió Gothard Jenő Általános Iskola Szombathely, Benczúr Gyula út 10.

2 Gothardo-sokk logó

3 Csapatunk tagjai: Szecsődi Noémi – riporter Szecsődi Noémi – riporter

4 Csapatunk tagjai: Cseke Ádám – riporter Cseke Ádám – riporter

5 Csapatunk tagjai: Verasztó Bálint – PR manager Verasztó Bálint – PR manager

6 Csapatunk tagjai: Nagy Bálint – hangmérnök, technikus Nagy Bálint – hangmérnök, technikus

7 Csapatunk tagjai: Simon Zoltán – szerkesztő Simon Zoltán – szerkesztő

8 Miért is kell egy iskolába sulirádió? Egy jól működő iskolarádió Egy jól működő iskolarádió megszínesíti az iskolai életet, megszínesíti az iskolai életet, segítheti az összetartozást, segítheti az összetartozást, elősegíti a rendezvények szervezését, elősegíti a rendezvények szervezését, összefogja az iskolai életet, összefogja az iskolai életet, tájékoztat iskolánkkal kapcsolatos információkról, tájékoztat iskolánkkal kapcsolatos információkról, fejlesztheti a zenei ízlésvilágot. fejlesztheti a zenei ízlésvilágot.

9 Célunk, hogy hozzájáruljunk ahhoz, hogy: iskolánkba még szívesebben járjanak a diákok, iskolánkba még szívesebben járjanak a diákok, bennünket érintő hírekkel, információkkal szolgáljunk, bennünket érintő hírekkel, információkkal szolgáljunk, bővítsük a zenei ízlést, bővítsük a zenei ízlést, segítsük a diákéletet, segítsük a diákéletet, erősítsük az összetartozást, erősítsük az összetartozást, elősegítsük különböző rendezvények szervezését, elősegítsük különböző rendezvények szervezését, és nem utolsósorban, mi, a munkatársak megtanuljunk pl. riportokat készíteni, rendezvényeket szervezni és lebonyolítani, felelősséget vállalni, ráadásul közben jól is érezzük magunkat. és nem utolsósorban, mi, a munkatársak megtanuljunk pl. riportokat készíteni, rendezvényeket szervezni és lebonyolítani, felelősséget vállalni, ráadásul közben jól is érezzük magunkat.

10 Versenytársak: Szinte monopolhelyzetben vagyunk – kivéve a zenelejátszókat. Olyan színvonalas műsort kell adnunk, hogy inkább minket válasszanak a diákok.

11 Rádiónk heti műsorterve: Hírmondó hétfő: Az elmúlt hét eseményeit, és aktualitásokat mondunk el: Versenyek, szülői értekezletek, programajánlók stb.

12 Rádiónk heti műsorterve: Kívánságkedd: Zenét lehet kérni, küldeni stb.

13 Rádiónk heti műsorterve: Védőszerda (védőszer-da): Környezetvédelmi témákkal foglalkozunk ebben a műsorban, és névadónkkal kapcsolatos információkat osztunk meg. és névadónkkal kapcsolatos információkat osztunk meg.

14 Rádiónk heti műsorterve: Torkos csütörtök: Itt az egészséges táplálkozásról beszélünk sokat.

15 Rádiónk heti műsorterve: Hétvége váró: (péntek) A hétvége várható eseményeire vannak ajánlók, és sok viccet, humort tűzdelünk a zene közé.

16 Nonprofit Egy iskolarádió működtetése non- profit tevékenység, bevételeinket főleg a technikai berendezések megújítására fordítjuk. Egy iskolarádió működtetése non- profit tevékenység, bevételeinket főleg a technikai berendezések megújítására fordítjuk.

17 Bevételi lehetőségek: Reklámbevételek Reklámbevételek Reklámok készítése – igény szerint Reklámok készítése – igény szerint Disco Disco Újság kiadása Újság kiadása Tanév végén le lehetne nálunk adni a már feleslegessé vált tankönyveket, amit mi ősztől olcsón el tudnánk adni pl. annak, akinek elveszett a könyve. Tanév végén le lehetne nálunk adni a már feleslegessé vált tankönyveket, amit mi ősztől olcsón el tudnánk adni pl. annak, akinek elveszett a könyve.

18 Kiadásaink: Reklámozni kell magunkat is, amihez pl. névjegykártyák, plakátok készítése, nyomtatása szükséges, Reklámozni kell magunkat is, amihez pl. névjegykártyák, plakátok készítése, nyomtatása szükséges, Technikai berendezések fejlesztése. Technikai berendezések fejlesztése.

19 Projektünk sok munkával, de ugyanannyi élvezettel jól megvalósítható. Projektünk sok munkával, de ugyanannyi élvezettel jól megvalósítható. Szívesen hallgatnak minket, sok lelkes rajongónk van iskolánkban, akik már nagyon jól tudják szlogenünket:

20 SZÜNETBEN A FÜLEDBEN!

21 Köszönjük a figyelmet! GOTHARDO-SOKKIskolarádió Gothard Jenő Általános Iskola Szombathely, Benczúr Gyula út 10.


Letölteni ppt "GOTHARDO-SOKK Iskolarádió Gothard Jenő Általános Iskola Szombathely, Benczúr Gyula út 10."

Hasonló előadás


Google Hirdetések