Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az önmagát kereső ember. Csak légy természetes és boldog! Táncolj a gyerekkel, szeresd, öleld át! Ne hordozz magadban eszményképeket Légy az,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az önmagát kereső ember. Csak légy természetes és boldog! Táncolj a gyerekkel, szeresd, öleld át! Ne hordozz magadban eszményképeket Légy az,"— Előadás másolata:

1 Az önmagát kereső ember

2

3

4

5

6 Csak légy természetes és boldog! Táncolj a gyerekkel, szeresd, öleld át! Ne hordozz magadban eszményképeket Légy az, aki vagy. Sose akarj más lenni, és akkor érett leszel. Az érettség nem más, mint hogy elfogadod az önmagaddá válással járó felelősséget.

7 Ember és természet, ember és társadalom viszonya. Konrad Lorenz - "Mentsétek meg a reményt" Bebizonyítja, hogy az értelem nem egyszerű fizikai törvények alapján működő gép. Roger Penrose – A császár új elméje

8 Az izgalmas kalandfilm megtörtént eseményeket dolgoz fel. Hét év Tibetben Marina Vlady - Szerelmem Viszockij

9  Kedves Útitársam!  2014. szeptember 15-től tervezzük az Új Kor Klub internetes rádiójának elindítását.  Próbaképpen napi 1 órás adásokra kerül sor. Szerepel benne előadás, zene, valamint egy kérdezz-felelek rovat.  Szerkesszük közösen!  Milyen témáról hallgatnál szívesen, milyen zenét szeretnél? Küldd el nekünk javaslataidat!  Kérdéseket tennél fel az életről, vagy bármiről, ami téged foglalkoztat? Szeretettel várjuk!  Küldd el javaslataidat, véleményedet az  ujkorklub@gmail.com e-mail címre!

10

11

12 „Legyen fény a lelkedben, szeretet a szívedben!” Csodákkal teli, szép napot kívánok neked! ÁLDÁS! Szeretettel: Zsóka


Letölteni ppt "Az önmagát kereső ember. Csak légy természetes és boldog! Táncolj a gyerekkel, szeresd, öleld át! Ne hordozz magadban eszményképeket Légy az,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések