Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka."— Előadás másolata:

1

2 A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka. További információ: http://www.budapestarena.hu/new/ sportcsarnoka. További információ: http://www.budapestarena.hu/new/http://www.budapestarena.hu/new/

3 FitBalance nagyszínpad és expó 2014 május

4

5 A FitBalance Aréna rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek hatodik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2014-májusában 7400 látogatót és 152 kiállítót fogadtunk. A 2006 és 2014 között megrendezett 17 FitBalance rendezvényen eddig több, mint 120 000 résztvevőt sikerült megmozgatnunk! További infók, fotók, videók: www.fitbalance.hu www.fitbalance.hu A rendezvény bemutatkozása

6 A rendezvény mondanivalója Minden FitBalance rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Minden FitBalance rendezvényen szeretnénk felhívni a figyelmet a a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért” programunk. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2014 szeptember 21-ei rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják! Fontos számunkra, hogy támogassuk azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2014 szeptember 21-ei rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatjuk, akik a felajánlott összeget természetesen sporteszközök vásárlásra fordítják!

7 FitBalance sztárok az egészségért

8 A FitBalance rendezvény szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A rendezvény helyszíneit a Papp László Budapest Sportaréna adottságaihoz alakítottuk ki. A közel 250 program egyidejűleg több mint 15 színpadon zajlik majd! Részletes órarend és beosztás elérhető, a www.fitbalance.hu weboldalon! Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen www.fitbalance.hu IFBB Nemzetközi Fitness és Testépítő Kupa kerül megrendezésre. FitBalance Aréna – Sport - Fitness - Expo

9 A FitBalance média /online, offline A FitBalance az országos médiumokon kívül saját médiumokkal éri el a sportolni vágyókat, az egészséges életmód iránt fogékony érdeklődőket, és mindenkit aki csak kicsit is szeretné magát jobban érezni a bőrében, és aki a rendezvényről érdeklődik. A www.fitbalance.hu a www.fitbalance-etrend.hu és a www.fitbalance.lap.hu internetes portálok, folyamatosan frissülő hírekkel, mozgási és étkezési tanácsokkal, receptekkel várják a látogatókat. www.fitbalance.huwww.fitbalance-etrend.huwww.fitbalance.lap.huwww.fitbalance.huwww.fitbalance-etrend.huwww.fitbalance.lap.hu A FitBalance, hivatalos facebook profiljai: 1.www.facebook.com/fitbalance.magyarország www.facebook.com/fitbalance.magyarország 2.www.facebook.com/fitbalance.hu www.facebook.com/fitbalance.hu 3. www.facebook.com/pages/Fitbalance-étrend www.facebook.com/pages/Fitbalance-étrend 4.www.facebok.com/Fitbalancefood www.facebok.com/Fitbalancefood 5.www.facebook.com/ifbbhungary www.facebook.com/ifbbhungary Fitbalance, folyamatosan bővülő rajongótábora a legrövidebb úton értesülhet a FitBalance program aktualitásaival. Saját, több mint 37.000 főt tartalmazó DM adatbázisunk, amely folyamatosan frissül, hírlevél formájában kap tájékoztatást az aktuális FitBalance hírekről, eseményekről. A FitBalance magazin, egy az események alkalmából megjelenő A/5 méretű programfüzet, amelyek a rendezvényeinket megelőzően 40.000 példányban, ingyenesen jelennek meg. A 16-24 oldalas újság a rendezvény programján kívül, számos érdekes cikket tartalmaz a mozgás és egészség témákban. A magazin terjesztése az alábbi helyeken történik: fitness-wellness - termek, irodaházak, a rendezvény helyszíne.

10 A FitBalance - média A FitBalance a rendezvényt megelőzően és utána is aktívan jelen van az országos médiumokban, és a szaklapokban. Az eseményről eddig összesen 1330 percnyi televíziós bejátszás, 840 percnyi rádiós szpot, és 660 oldalnyi újságcikk készült. FitBalance - Sajtótájékoztató A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk, amely nagy népszerűségnek örvend, és egyedülállóan, a meghívott sajtóképviselők 95 százaléka részt is vesz! A sajtótájékoztató helyszíne: HOTEL ARÉNA STADION, Budapest A sajtótájékoztató időpontja: 2014 szeptember 11. 11.00 óra

11 FitBalance Aréna - Belépőjegy információk A belépőjegy ára elővételben : 3490.-Ft, a helyszínen, 4590.-Ft. A belépőjegyek kaphatóak a Ticketa hálózatában, a legnagyobb hazai fitness termekben,valamint a BioTech Usa shopokban. Megrendelhető email-en, valamint megvásárolható a helyszínen! A sétálójegy ára: 2890.-ft, A belépő ára tartalmazza: támogatói ajándékcsomag ingyenes egészségügyi mérések ingyenes ásványvíz fogyasztás A rendezvényen ingyenes gyerekmegőrző működik! 14 éves kor alatt a belépés ingyenes!

12 Program információk A FitBalance Aréna rendezvényen több mint 300 fő oktató tart órákat. Hazai és Nemzetközi prezenterek, összesen 15 színpadon várják a sportolni vágyókat. A rendezvényen az alábbi programok kerülnek lebonyolításra: Nagyszínpad FT Corner, F.I.T Point Jóga – Pilates Zumba Spinning színpad (100 spinning kerékpár kerül elhelyezésre) Dance színpad Body Art színpad IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa színpad. Expo 5000 nm-en! Stb… A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség a Fitbalance Aréna esemény keretein belül az Expo részen felállított színpadon rendezi meg IFBB Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa versenyét.

13 Együttműködési ajánlat A Támogatói ajánlat miatt vegye fel velünk a kapcsolatot! A Támogatói ajánlat miatt vegye fel velünk a kapcsolatot! Nestlé Fitness - FitBalance Aréna (2014 09.21.)rendezvényhez kapcsolódóan. Nestlé Fitness - FitBalance Aréna (2014 09.21.)rendezvényhez kapcsolódóan. A felületeken mindkét logó megjelenik! A felületeken mindkét logó megjelenik! Továbbiakban: Támogató Továbbiakban: Támogató

14 -Indoor megjelenések: A rendezvényhez kapcsolódó szóróanyagon a Támogató neve és logója kiemelten megjelenik az alábbiak szerint: A/1-es plakátok (400 db) B/1-es plakátokon (400 db) A/2-as plakátok (2000 db) A/5-os szórólapok(40.000 db) FitBalance magazinban 1 db 1/1 oldal méretű direkt hirdetési felületet biztosítunk, valamint névvel és logóval további 1 felületet biztosítunk! 20.000db A fent említett plakátok, szórólapok, valamint a FitBalance magazin Magyarországon (wellness szállodák, fitnesz termek, irodaházak stb.) valamint a helyszínen elérhetők.

15 Nyomtatott sajtó megjelenések: Az eseményt beharangozó direkt reklám felületeken a Támogató neve és logója kiemelten megjelenik az alábbiak szerint: Wellness magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Joy magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Éva magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Mens Health’s magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Blikk : a rendezvényt megelőző héten 3 X 1/4 oldal Funzine magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Shape magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal Diéta és Fitness magazin: a rendezvényt megelőző hónapban 1 X 1/2 oldal a Cosmopolitan, Marie Claire, ELLE, Nők Lapja Egészség, magazinokban 1/4 hirdetés, a rendezvényt megelőzően

16 Helyszíni, színpadi megjelenések: - A rendezvény helyszínén felállításra kerülő 6 db (épített)színpadon, a Támogató neve és logója kiemelten jelenik meg az alábbiak szerint: színpadonként 4 felületen kiemelten. A színpadokon egységesen elkészített molinók, és színpadi elemek jelennek meg. A rendezvény egyik helyszínéül szolgáló terem, vagy színpad a Támogató nevét viseli! Ez minden felületen kiemelten megjelenik a programban! - A színpadok hátsó falán elhelyezett, színpadonként 2darab, 112 cm-es plazma tv-ken valamint a 2 db 25nm-es led falon(nagyszínpad és Expó ) a Támogató neve és logója, valamint reklámfilmjei a rendezvény ideje alatt folyamatosan megjelennek.

17 Helyszíni, kiállítói megjelenések: A rendezvény helyszínén a kiállítói területen Támogató számára a (2db) kért.. nm-es méretű területet biztosítunk, asztallal, székkel, elektromos árammal. Továbbá elhelyezheti megállító tábláit,(rollupjait) termékeit a rendezvény több pontján promótálhatja és a standján értékesítheti is! Az esemény szünetében nyereményjátékot biztosítunk a nagyszínpadon! A rendezvényen önálló aktivitást végezhet, ami kiemelten megjelenik a rendezvény programjában! Molinói megjelennek az esemény helyszínein, több ponton kihelyezve, (max 4 db)

18 Online, DM megjelenések: Az alábbi weboldalakon, beharangozók, riportok, játék valamint bannerek jelennek meg a rendezvényről az azt megelőző egy hónapban. Ezeken a felületeken a Támogató logója kiemelten megjelenik a partnerek között, valamint bannere a www.fitbalance.hu oldalon (120x240) elhelyezésre kerül a főoldalon. De lehetőség van, nyereményjáték és pr anyag elhelyezésére is. www.fitbalance.hu www.fitbalance.lap.hu www.facebook.com/fitbalancemagyarország www.facebook.com/fitbalance.hu www.fitbalance.com/fitbalancefood www.facebook.com/ifbbhungary www.facebook.com/pages/Fitbalance-étrend És további online felületeken: origo.hu, life.hu, fitbalance.lap.hu, shape,hu, joy.hu, blikk.hu, nso.hu, menshealths.hu, sportolnek.hu, (itt bannerek és pr anyagok is megjelennek) A rendezvényt megelőzően, a folyamatosan bővülő, jelenleg 37.000 fős adatbázisunk részére hírlevél kerül kiküldésre, amelyben a támogató tetszőleges tartalmú hírlevele jelenik meg.

19 Televíziós megjelenések: A Life Network televízióban: A Sport 1 televízió és a A Life Network televízióban: 24 perces összefoglalót készít a rendezvényről, és minimum 4 alkalommal adásba is adja azt. Az összefoglalóban a Támogató neve és logója kiemelten megjelenik a helyszínről készített riportban, a színpadi díszleteken keresztül, jól láthatóan. Valamint a műsorban lehetőség van 2 perces pr interjúra is ahol a Támogató képviselője nyilatkozik.

20 Az eseményhez kapcsolódó,egyéb megjelenések: -A fellépők, kiállítók, versenyzők, sajtómunkatársak, stb. stage pass-ain a Támogató neve és logója kiemelten megjelenik.(kb 2000 db) - A rendezvényen résztvevők számára kiosztott kb. 3500 ajándékcsomagban a Támogató ajándékai, promóciós anyagai kerülnek elhelyezésre. Támogató ajándékai, promóciós anyagai kerülnek elhelyezésre. -A Támogató számára 20 darab ingyenes belépőt biztosítunk!

21 Sajtótájékoztató: A rendezvényt megelőzően, állófogadással és fitness bemutatóval egybekötött interaktív sajtótájékoztatót tartunk. A sajtótájékoztatón a Támogató neve és logója az alábbiak alapján jelenik meg: (1 db roll up), a helyszíni kivetítőn ( 2 X 2m ) a támogató neve és logója, termékének fotói, hirdetése, valamint reklámfilmjei folyamatosan vetítésre kerülnek. Ezen felül terméke, vagy ajándékai, a sajtótájékoztatón kiosztásra kerülhet. A sajtótájékoztató helyszíne: Hotel Aréna Budapest **** A sajtótájékoztató időpontja: 2014 szeptember 11. 11:00

22 Galéria

23

24

25

26

27

28

29 Kapcsolat Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken: BARA Csaba Marketing vezető Mobil: + 36 70 210 7425 UNGER-PAPP Kata Marketing-, sales manager Mobil:+36 30 9892 864 mail: sales@fitbalance.hu Web:www.fitbalance.hu, www.facebook.com/fitbalancemagyarországwww.fitbalance.huwww.facebook.com/fitbalancemagyarország Szpotunk megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=CcPyBeXf-94


Letölteni ppt "A rendezvény helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna 2014.szeptember 21. Közép-Európa legnagyobb és legkorszerűbb multifunkcionális sportcsarnoka."

Hasonló előadás


Google Hirdetések