Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ha nem, akkor figyelj!!!.  Az egészséges életmód könnyen betartható, ha oda figyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozunk, naponta legalább félórát.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ha nem, akkor figyelj!!!.  Az egészséges életmód könnyen betartható, ha oda figyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozunk, naponta legalább félórát."— Előadás másolata:

1 Ha nem, akkor figyelj!!!

2  Az egészséges életmód könnyen betartható, ha oda figyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozunk, naponta legalább félórát mozgunk, nem dohányozunk, és mérsékeljük az alkoholt.  Naponta együnk legalább 5 zöldséget és gyümölcsöt, igyunk sok folyadékot (elsősorban vizet és gyógyteákat), együnk egy marék diót vagy mogyorót. Húst és tejtermékeket lehet enni, de keveset és zsírszegényt, gabonafélékből pedig csakis teljekiőrlésűt együnk. Süssünk, főzzünk hidegen sajtolt növényi olajokkal vagy vajjal. Továbbá rendszeresen méregtelenítsünk !!!méregtelenítsünk

3 A sport csodának indult, hiszen a SPORT a mozgás öröme. Minden élőlényt többek közt ez tartott életben a táplálék és a szaporodás mellett. A sport egyenlő az egészséggel és küzdeni tudással.!!!

4  A labdarúgás egy labdajáték, amit a pályán két, egyenként 11 labdarúgóból álló csapat játszik egymás ellen. Egy mérkőzés 90 percig tart, két 45 perces félidőre osztva, köztük egy 15 perces szünettel, amely után térfélcsere következik a két csapat között. A játékvezető a sérülések és ezek ápolása, időhúzások, cserék, egyéb okok miatt (például szabadrúgások, 11-es miatt) álló játéknál az elvesztegetett időt a félidők végén beszámítja, hosszabbít. labdarúgóból  A „focival” nem csak egészsé-  gesebb leszel, hanem fittebb  és még az állóképesség szinted  is nő.

5  TE DÖNTESZ!


Letölteni ppt "Ha nem, akkor figyelj!!!.  Az egészséges életmód könnyen betartható, ha oda figyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozunk, naponta legalább félórát."

Hasonló előadás


Google Hirdetések