Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson."— Előadás másolata:

1 A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson a Beállítások gombra a Lync fő ablakában,és kattintson a Videoeszköz fülre. Ha nem látható videoképének előnézete, ellenőrizze, hogy működik-e a kamera. A beállítások módosításához kattintson a Kamera beállításai elemre. Rövid összefoglalás: Videó Videohívás kezdeményezése 1.Mutasson egy partner fényképére, és kattintson a kamera ikonra. 2.A partner képernyőjén értesítés bukkan fel, amelynek segítségével az illető elfogadhatja a hívást. 3.A hívás végén mutasson a kamera gombra, és válasszon egy lehetőséget: Saját videokép leállítása: ezzel a gombbal leállítja a saját videoképét, de a többiek képét láthatja. Videokép leállítása: ezzel a gombbal leállítja az összes videoképet, de hangot továbbra is hallani fog. Videó BIZALMAS. Csak titoktartást vállaló partnereknek terjeszthető. A Microsoft nem vállal semminemű kifejezett vagy vélelmezett jótállást. © 2012 Microsoft. Minden jog fenntartva. Lync 2013 – Rövid összefoglalás Videóvezérlők és -nézetek használata Kattintson az Elrendezés választása gombra, majd az alábbi parancsok egyikére: Galéria nézet: ebben a nézetben az összes résztvevő videoképe látható. Előadói nézet: ebben a nézetben csak az előadók videoképe látható. Bemutatónézet: ebben a nézetben csak az értekezlet tartalma látható. Kompakt nézet: ebben a nézetben a résztvevők csempéi láthatók kisméretű ablakban. A résztvevők kezelése A résztvevők kezeléséhez kattintson a jobb gombbal a megfelelő videoképre vagy fényképre, és válassza az alábbi parancsok egyikét: Elnémítás, Visszahangosítás, Eltávolítás: az adott személy elnémítása, visszahangosítása, illetve eltávolítása az értekezletből. Videofókusz zárolása: a videokép zárolása a fókuszban lévő személyen. Rögzítés a galériához: a résztvevő megjelenítése a Galéria nézetben. Teljes képernyős nézet Kattintson a Videógyűjtemény saját ablakban ikonra, ha a videoképeket külön ablakban szeretné megjeleníteni. Kattintson a Teljes képernyős nézet ikonra, ha a videoképet nagyobb méretben szeretné látni. Kattintson a Videogaléria behelyezése ikonra, ha vissza szeretne térni a normál nézethez. TIPP: A kamera gombra kattintva is hozzáadhatja a videoképet a csevegéshez vagy a konferenciahíváshoz.

2 Videohívás fogadása Ha valaki felhívja Önt, értesítés jelenik meg a képernyőjén. A hívás fogadásához kattintson egy tetszőleges pontra a fénykép területén. A hívás elutasításához és hangpostára küldéséhez kattintson a Kihagyás gombra. Más műveletekhez kattintson a Beállítások gombra: Hangposta: a hívást hangpostára küldheti. Mobil vagy Otthoni: a hívást a megfelelő telefonszámra irányíthatja át. Válasz csevegőüzenettel: a hívásra videó helyett csevegőüzenettel válaszolhat. Válasz csak hanggal: hanggal válaszolhat, ha nem szeretné megosztani a videoképét. Ne zavarjanak állapot beállítása: elutasíthatja a hívást, és elkerülheti a további hívásokat. Mások bevonása a videohívásba 1.A beszélgetési ablakban mutasson a Személyek gombra, és kattintson a További személyek felkérése gombra. 2.Válassza ki a meghívni kívánt személyeket a Személy hozzáadása ablakban, és kattintson a Hozzáadás gombra. 3.A meghívott személyek képernyőjén felbukkan egy meghívó, amelyen keresztül bekapcsolódhatnak a hívásba. Videokép hozzáadása a csevegéshez 1.Mutasson a kamera gombra, és nézze meg az előnézeti képet. 2.Szükség esetén módosítsa a kamera beállításait, és kattintson a Saját videokép indítása gombra. 3.A videokép megosztásának leállításához kattintson a Saját videokép leállítása gombra. TIPP: A Videokép leállítása gombra kattintva befejezheti saját videoképe megosztását, ÉS a több résztvevő videoképét is kikapcsolhatja. Videokonferencia indítása Az azonnali figyelmet igénylő témák megbeszélésére alkalmi videokonferenciát is kezdeményezhet. 1.A CTRL billentyűt lenyomva tartva és a nevekre kattintva jelöljön ki több partnert. 2.Kattintson a jobb gombbal a kijelölt nevekre, és válassza a Videohívás indítása parancsot. 3.Amikor videohívást indít, a rendszer automatikusan a számítógép Lyncben beállított hangeszközét használja. 4.A konferenciát a videóvezérlőkkel kezelheti.


Letölteni ppt "A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson."

Hasonló előadás


Google Hirdetések