Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Élj így!.  Fontos, hogy minden nap mozogjunk. A fizikai munka hiányát változatos mozgásformákkal, tudatos testedzéssel, tornával pótolhatjuk ! Ezen kívül.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Élj így!.  Fontos, hogy minden nap mozogjunk. A fizikai munka hiányát változatos mozgásformákkal, tudatos testedzéssel, tornával pótolhatjuk ! Ezen kívül."— Előadás másolata:

1 Élj így!

2  Fontos, hogy minden nap mozogjunk. A fizikai munka hiányát változatos mozgásformákkal, tudatos testedzéssel, tornával pótolhatjuk ! Ezen kívül a mozgás - az oxigénfelvevő képesség javítása útján - jótékony hatással van az idegrendszerre, az agyi kapacitásra és a szervezet egészének állapotára is.

3  Manapság egyre gyakrabban hallani arról, hogy táplálkozzunk egészségesen, együnk minél több vitamint, de sokszor az sem mindegy, miből mennyit fogyasztunk, mi az, amit teljesen ki kell zárnunk az étrendünkből, mi az, amit semmiképp se hagyjunk ki az étkezésünkből. Miért van ennek akkora jelentősége, és valóban kell- e, hogy ennyire figyeljünk a táplálkozásunkra?élj egészségesen mhogy erőd tetején légy.

4  Válassz!!


Letölteni ppt "Élj így!.  Fontos, hogy minden nap mozogjunk. A fizikai munka hiányát változatos mozgásformákkal, tudatos testedzéssel, tornával pótolhatjuk ! Ezen kívül."

Hasonló előadás


Google Hirdetések