Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Először is.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Először is."— Előadás másolata:

1 Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Először is szeretnék elnézést kérni a hónapos csúszásért. Annyi minden történik és változik, hogy az előző számunk, mire megjelent volna, már aktualitását vesztette. Megkezdődtek a bértárgyalások 2010-re. KSZ módosítás várható több ponton is, az egyik elem a szolgálati ajándék teljesíthetetlensége miatt. A Cafetéria az új adószabályok miatt, de ezt a bérrel együtt tárgyaljuk. Új költség elszámolási szabályzat is készül. November 9-én volt TÁVSZAK elnökségi ülés. Összefoglalót a 2. oldalon olvashattok. November végén lesz a kommunikációs tréning 2. része, erről a következő számban írok. Kértük, hogy csapatépítő ötleteket is kaphassunk. Kiváncsian várom őket Egyéb hírek, információk, felhívás Még mindig 90 fő körüli tagságunk van, de remélhetőleg hamarosan átlépjük a bűvös 100-at! HP Job functions and job families: itt találhatóak az egyes munkaköri kódok leírásai: http://hrcms01.atl.hp.com:6041/public/pages/prg_prj/en_US/column_page_0018.htm http://hrcms01.atl.hp.com:6041/public/pages/prg_prj/en_US/column_page_0018.htm Link HP rendszereihez http://hrcms01.atl.hp.com:6560/public/pages/home/en_US/index.htm http://hrcms01.atl.hp.com:6560/public/pages/home/en_US/index.htm HP- EDS – Az alábbi linken éritek el a HP oldalon található Q&A-t: http://hpnow.corp.hp.com/integration/questions/index.html A magyar nyelvű tájékoztatót, meg itt olvashatjátok: http://hpnow.corp.hp.com/integration/questions/docs/language/master_qa_hu.pdf http://hpnow.corp.hp.com/integration/questions/index.htmlhttp://hpnow.corp.hp.com/integration/questions/docs/language/master_qa_hu.pdf Kiadja: A Szakszervezet Vezetősége EDS INTERNAL 1 AZ EDS SZAKSZERVEZETÉNEK HÍREI HUnion 2. Évfolyam 17. szám ‘09/Október-November

2 Kiadja: A Szakszervezet Vezetősége EDS INTERNAL 3 TÁJÉKOZTATÓ 2. Évfolyam 17. szám ‘09/Október-November HUnion TÁVSZAK Elnökségi ülés – A mi alapszervezetünk a TÁVSZAK alá tartozik. Gondoltam írok pár szót erről, mert vannak új belépők, akiknek még nincsen teljeskörű ismerete. A mi alapszervezetünket az a megtiszteltetés érte, hogy 2007-től állandó meghívást kapunk a TÁVSZAK elnökségi üléseire. Múlt héten az alábbi pontokat tárgyaltuk. 1.Biztosítási kedvezményeket kaphatnak a szakszervezeti tagok a Signal biztosítónál. Akit érdekel, keresse Reményi Zsuzsánnát a 30/445-6171-es számon, illetve a szóró lapokat szivesen elküldöm tagjainknak, de becsatloni nem bírom . Szakszervezeti tagoknak élet-, lakás-, autó és beteg- és baleset- biztosítást tud ajánlani kedvezményes áron (10-től akár 40%-os kedvezménnyel), nyereményjátékkal 2. 2010-ben változnak az adó jogszabályok. Az alapszervezetek másképpen szeretnének gazdálkodni. Ez a pont ránk nem vonatkozik. 3.Záróértekezlet – Kenese 1 éjszakás (kötetlen, búcsúztatás, nagy program nélkül) 4.SZB értekezlet – elnököt lehet hívni (Mi is elhívhatjuk a saját értekezleteinkre Bujdosó Attilát, ha van ideje, akkor szivesen jön) 5.Távszak-Telekom együttműködési megállapodás készül. 6.MAKASZ konferencián Attila részt vett. Elvben a Makasznak a Signal Biztosító a kizárólagos partnere, de mégis ott volt a Broker.net. A Makasszal a Pedagógusok Szakszervezete felmondta a tagságot. Nyáron esetleg mi is váltunk, hiszen a kártyával nem 100%-os az elégedettség. Talán az EDC-vel szerződünk le. 7.A tagdíj mindenkinek 1 % legyen, max 5000 Ft. (Van olyan alapszervezet, ahol valami régi pontra hivatkozva 0,5 %-ot fizet pár tag.


Letölteni ppt "Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Először is."

Hasonló előadás


Google Hirdetések