Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

AZ ÉV ISKOLÁJA címért Eger összes középiskolája versenybe száll Október 5-én szerdán délután. A diákfesztivál egész délután tart, a 13 órai Dobó téri gyülekező.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "AZ ÉV ISKOLÁJA címért Eger összes középiskolája versenybe száll Október 5-én szerdán délután. A diákfesztivál egész délután tart, a 13 órai Dobó téri gyülekező."— Előadás másolata:

1 AZ ÉV ISKOLÁJA címért Eger összes középiskolája versenybe száll Október 5-én szerdán délután. A diákfesztivál egész délután tart, a 13 órai Dobó téri gyülekező után átvonulunk a Körcsarnokba, ahol a játékos vetélkedő 15 órakor kezdődik. A játék során az állandóan cserélhető 20 fős aktív csapaton kívül az éppen a lelátón, a szurkolótáborban ülők is részt vesznek a pontszerzésben. Lesznek ügyességi- és sportfeladatok, kultúr-kvíz, szerepjátékok és mindenféle feladatok. Minden osztályból várjuk jelentkezéseteket az osztályfőnököknél. JÓ VERSENYZÉST ÉS JÓ SZURKOLÁST, és ne feledjétek: Mindig és minden körülmények között MI VAGYUNK A LEGJOBBAK!!!

2 A középiskolák csapatai a Dobó téren vonultak fel

3 Átvonultunk a Kemény Ferenc sportcsarnokba, ahol megkezdődött a versengés és a szurkolás..

4 Csapatunk néhány tagja a sportfeladatokban, játékokban, mások a helytörténeti, zenei és egyéb kvízkérdésekben jeleskedtek, míg drámásaink a szituációs játékokban voltak otthon.

5 Elsősegélycsapatunk az életmentés gyakorlattal hangos sikert aratott.


Letölteni ppt "AZ ÉV ISKOLÁJA címért Eger összes középiskolája versenybe száll Október 5-én szerdán délután. A diákfesztivál egész délután tart, a 13 órai Dobó téri gyülekező."

Hasonló előadás


Google Hirdetések