Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

V ÍZ V ILÁGNAPJA a BÁCSVÍZ –nél 2012.. Ezen a napon ünnepelünk…

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "V ÍZ V ILÁGNAPJA a BÁCSVÍZ –nél 2012.. Ezen a napon ünnepelünk…"— Előadás másolata:

1 V ÍZ V ILÁGNAPJA a BÁCSVÍZ –nél 2012.

2 Ezen a napon ünnepelünk…

3 Kunszentmiklósi üzemmérnökségünk évek óta szervez Víz Világnapi Ünnepséget, melynek keretében előadások hangzanak el a vízről, valamint az üzemmérnökség területén található iskolák számára meghirdetett, víz témájú pályázat elismeréseit is kiosztják. Az idei „Szeretem a Csapvizet” pályázatra is számtalan remek pályamű érkezett, a díjkiosztón mintegy 400 fő vett részt – köztük az Üzemmérnökséghez tartozó települések polgármesterei is. Az idei „Szeretem a Csapvizet” pályázatra is számtalan remek pályamű érkezett, a díjkiosztón mintegy 400 fő vett részt – köztük az Üzemmérnökséghez tartozó települések polgármesterei is.

4 A BÁCSVÍZ Zrt. évek óta hagyományosan vízmű telepein rendezett nyílt nappal ünnepli a Víz Világnapját. …és tájékoztatókat tartunk a VÍZ fontosságáról

5 Hagyományosan az üzemmérnökségeink működési területeihez tartozó iskolákat keressük meg nyílt napi felhívásunkkal, a gyerekcsoportokért buszokat is szoktunk küldeni. A gyerekeken kívül egyénileg érkező látogatókat is fogadunk, akik a Jeles Naptár kiadványból vagy honlapunkról értesültek programjainkról.

6 Idén március 22-én is nyitva állt kecskeméti, kiskunfélegyházi, kunszentmártoni, tiszakécskei és Gudmon-foki vízmű telepeink kapuja

7 Látogatóink száma közel 2500 fő volt. Munkatársaink több napon keresztül fogadták az érdeklődőket, mert egy nap programjába nem fértek be a jelentkezők.

8 Ilyenkor szakembereink az érdeklődőknek bemutatják a telep működését, a víztermelés folyamatát, a víz útját a kúttól az otthonokig. A látogatóknak ismeretterjesztő anyagokat osztunk, melyekből a víz fontosságáról, a csapvíz minőségéről, a vezetékes vízellátásról tájékozódhatnak.

9 A vízről persze nem elég hallani, hogy jó… …azt meg is kell kóstolni!

10 Jövőre is szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Letölteni ppt "V ÍZ V ILÁGNAPJA a BÁCSVÍZ –nél 2012.. Ezen a napon ünnepelünk…"

Hasonló előadás


Google Hirdetések