Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kinek hogyan segíthet? Motivációs üzenetek a társadalom különböző szegmensei számára.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kinek hogyan segíthet? Motivációs üzenetek a társadalom különböző szegmensei számára."— Előadás másolata:

1 Kinek hogyan segíthet? Motivációs üzenetek a társadalom különböző szegmensei számára

2 Munkanélküli ismerős A munka világán kívül is profitálhatsz a számítógép és internet nyújtotta lehetőségekből; szórakozásra, vásárlásra, hivatalos ügyek intézésére egyaránt használhatod. Az internet segítségével a nyelvtanulás is sokkal olcsóbb és egyszerűbb! A nyelvvizsga pedig nagyban megnöveli az elhelyezkedési esélyeket.

3 Munkanélküli ismerős Az interneten országszerte több tízezer álláslehetőség érhető el - aki jól tudja használni, annak sokkal jobbak az esélyei! A munkáltatók az alapszintű számítástechnikai ismereteket nagyon fontosnak tartják, ez ma már szinte minden álláshirdetésben alapfeltétel. A számítógép és az internet használatával javul az esélyed arra vonatkozóan, hogy távmunkában végezhető állásokra is jelentkezhess, vagy esetleg saját vállalkozást indíts.

4 Hátrányos helyzetű ismerős Az internet ma már a mindennapok része, ingyenes telefonálás, levelezés, filmek és zenék letöltése mellett arra is használható, hogy megunt dolgainkat eladjuk vagy olcsón vásároljunk ruhát, élelmiszert, használt cikkeket. Országszerte több tízezer álláslehetőség érhető el az interneten. Aki jól tudja használni, és tudja, hogyan keressen, sokkal nagyobb valószínűséggel talál állást! A közösségi oldalakon ismerkedésre, régi barátok vagy családtagok megtalálására is lehetőség nyílik. Internet segítségével számos pályázati lehetőséget találhat, melyek segítségével megkönnyítheti helyzetét.

5 Az interneten 4-6 órás vagy akár kötetlen munkaidős otthonról végezhető állást is találhat. Az internet ma már a mindennapok része, ingyenes telefonálás, levelezés, filmek és zenék letöltése mellett arra is használható, hogy megunt dolgainkat vagy a kinőtt gyermekruhákat eladjuk vagy olcsón vásároljunk új ruhákat, élelmiszert, és egyéb használt cikkeket. Bármilyen kérdésed van a babával kapcsolatban, a neten megtalálod. Az internet segítségével képezheti magát, és olyan kvalitásokra is szert tehet, melyek birtokában a GYES-t követően sokkal könnyebben el tud majd helyezkedni. Bölcsődét, óvodát, iskolát nézhet gyermekének, illetve követheti a későbbiekben a választott intézmény dolgait. Interneten befizetheti a csekkeket, ellenőrizheti banki ügyeit, anélkül, hogy kimozdulna otthonról. Kismamák

6 Idősek Soha nem késő elkezdeni a tanulást! Az interneten 4-6 órás vagy akár kötetlen munkaidős otthonról végezhető állást is találhat. Az internet ma már a mindennapok része, ingyenes telefonálás vagy akár videó telefonálás is lehetséges, így valós időben láthatja családját. Ingyenesen levelezhet, filmek és sorozatokat nézhet, sakk vagy akár kártya játékokat kereshet, rádiót hallgathat. Vásárlásra is használható, vagy arra, hogy megunt dolgainkat eladjuk, helyette kedvező áron újakat vásároljunk. Interneten befizetheti a csekkeket, ellenőrizheti banki ügyeit, anélkül, hogy kimozdulna otthonról.

7 Aktív munkavállalók Az internet segítségével megkeresheted régi osztálytársaidat, barátaidat! A mai világban már alapvető követelmény a számítógép használatának alapszintű ismerete, a munkahelyeden is nélkülözhetetlen leszel, ha többet tudsz a többieknél! A számítógép és az internet lehetővé teszi, hogy távmunkában, akár otthonról dolgozz! Vásárolhatsz az interneten, házhoz jön a termék! Az internet segítségével a nyelvtanulás is sokkal olcsóbb és egyszerűbb!

8 Fiatalok Az internet ma már a mindennapok része, ingyenes telefonálás, levelezés, filmek és zenék letöltése mellett arra is használható, hogy megunt dolgainkat eladjuk vagy olcsón vásároljunk ruhát, élelmiszert, használt cikkeket. A közösségi oldalak használatával könnyen megtalálhatja ismerőseit, akár régi osztálytársakat, messzire költözött barátokat is újra felkereshet. Ingyenesen levelezhet, filmek és sorozatokat nézhet, interneten keresztül másokkal játszhat, rádiót hallgathat. Az egyetemi, főiskolai jelentkezés során is nagy segítséget nyújthat az internet, hiszen az intézményekről rengeteg fotó és információ található, valamint a jelentkezés is egyszerűbb és olcsóbb interneten keresztül.

9 A digitális írástudatlanság csökkentése közös feladatunk! Csatlakozzon Ön is az eMagyarország Centrum nagyszabású kampányához!


Letölteni ppt "Kinek hogyan segíthet? Motivációs üzenetek a társadalom különböző szegmensei számára."

Hasonló előadás


Google Hirdetések