Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mert ha az egynek bűn(be)esése folytán a halál uralomra jutott az által az egy által, sokkal inkább uralkodnak majd az életben az egy Jézus Krisztus által.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mert ha az egynek bűn(be)esése folytán a halál uralomra jutott az által az egy által, sokkal inkább uralkodnak majd az életben az egy Jézus Krisztus által."— Előadás másolata:

1 Mert ha az egynek bűn(be)esése folytán a halál uralomra jutott az által az egy által, sokkal inkább uralkodnak majd az életben az egy Jézus Krisztus által azok, akik a kegyelem és az igazságosság kegyelmi ajándékainak bőségét kapják (elfogadják) Róm 5:17

2 Teremtés üzenete  1Móz 1:26 És monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra; és uralkodjék a tenger halain, az ég madarain, a barmokon, mind az egész földön, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon.  1Móz 1:28 És megáldá Isten őket, és monda nekik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon.

3 Máté 3,2 "Térjetek meg, mert elközelített a mennyek országa!„ Máté 4,17 „Ettől fogva kezdte Jézus hirdetni: "Térjetek meg, mert elközelített a mennyek országa."

4 Bennünk élő Éden 1Mózes 2,15  És fogta az ÚR Isten az embert, elhelyezte az Éden kertjében, hogy azt művelje és őrizze.

5 Édenben lévő folyók 1Mózes 2,10 Édenből pedig folyó jött ki a kert megöntözésére, amely onnan szétágazott, és négy ágra szakadt. Négy felé megy a folyó, ez azt jelenti, hogy kiterjed a négy égtájra vagyis az egész Földre. János 7,37-38-ban is ezt látjuk, az élővizek folyamai áradnak a bensőnkből.

6 Uralkodás progresszivitása A fokozatosság elvét látjuk az Ap Csel 1,8-ban először bennünk munkálkodik, ezt jelenti a Jeruzsálem, majd Júdeában vagyis a közvetlen környezetünkben, ezután Isten munkája kezd egyre inkább kifelé terjedni rajtunk keresztül Samáriába vagyis a közvetlen környezetünkről…


Letölteni ppt "Mert ha az egynek bűn(be)esése folytán a halál uralomra jutott az által az egy által, sokkal inkább uralkodnak majd az életben az egy Jézus Krisztus által."

Hasonló előadás


Google Hirdetések